زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ ای بابا گندم خااااااااااااااااانوم منو در مقابل عمل انجام شده قرار دادیدااااااااااا ...باشه میام کمکتون ...اما خدایی نگید چرا اینجور پذیرایی میکنمااااا ..حال فعلن یه مرد پیدا بشه این موز رو میل کنه ..[/img] 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ پس من اینجا چیکاره ام؟!!! شما سلیقه تون بهتره ....همچین پذیرایتون هم توپ تررررر...متاسفانه من همیشه پذیرایام خاصه ...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ شما سلیقه تون بهتره ....همچین پذیرایتون هم توپ تررررر...متاسفانه من همیشه پذیرایام خاصه ...:icon_pf (34): وا!!!! چه حرفا؟!!! ما مردا فقط میتونم میل کنیم پذیرایی اصن چی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ وا!!!!چه حرفا؟!!! ما مردا فقط میتونم میل کنیم پذیرایی اصن چی هست؟ پس معلومه این کار شمااااااااااااااااااااست حداقل فرصت میدادید دوستای دیگه هم بیااااااااااااااان .. 4 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ من اینو انداخته بودم بیرون چطوری پیداش کردین؟! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سلام سلام خیلی خوش اومدم 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ شالااااااااااااااااام :hapydancsmil: یه چیزی بدین من بخولم بلم لالا. 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من روز سیزده رسیدم به تاپیک الان باس ببریم سیزده بدر پذیرایی هم نمیخام خیلی قانع هستم فقط نهار و یه جوجه بزنیم بسه 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من روز سیزده رسیدم به تاپیک الان باس ببریم سیزده بدر پذیرایی هم نمیخام خیلی قانع هستم فقط نهار و یه جوجه بزنیم بسه تکبیییییییییییییییییییییییییییر 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سلام سلامخیلی خوش اومدم سلام. خوش اومدید زود اومدم استقبال شاکی نشید که کسی نیومد استقبال 6 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من روز سیزده رسیدم به تاپیک الان باس ببریم سیزده بدر پذیرایی هم نمیخام خیلی قانع هستم فقط نهار و یه جوجه بزنیم بسه چرا همه ناهار سیزده بدر جوجه میخورن غذای دیگه مقبول نیس ؟دم مغازه های مرغ فروشی صف واستاده بودنچجور انگار نذری میدادن. 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من روز سیزده رسیدم به تاپیک الان باس ببریم سیزده بدر پذیرایی هم نمیخام خیلی قانع هستم فقط نهار و یه جوجه بزنیم بسه 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ تکبیییییییییییییییییییییییییییر شمام بیا گندم یه اتوبوس میگیره 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ شمام بیا گندم یه اتوبوس میگیره بعله من نیام کی بیاد گندم دخترمه هرجا بره منم هستم 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ بعله من نیام کی بیاد گندم دخترمه هرجا بره منم هستم منم میام 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ چرا همه ناهار سیزده بدر جوجه میخورن غذای دیگه مقبول نیس ؟دم مغازه های مرغ فروشی صف واستاده بودنچجور انگار نذری میدادن. والا من کوبیده خونگی را ترجیح میدم دیدم یخرده سخته اماده کردنش اونم تو طبیعت گفتم جوجه جا هستا اتوبوس گرفته 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ منم میام باشه تو رو با خودم میبرم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده