Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ الا اکثر گل فروشیا دارن کسایی هم که پرورش گل دارن الان زیاد دارن خیلیم طرفدار داره اونی که صورتی بود برا شما گذاشتم 100 ساله هست شما رفتی پیداش کردی بگو من بیام فقط عکس بگیرم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا خدا رحم کرده بهمون اگ علی فاطمی بود اینجا فسیل شده بودسید مهدی حسینی میباشد عهههههههههههه سیده؟بابا حله دیگه 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ میشه از اون 10 هزاری تا 100 هزاریاش عکس بگیری شاید سفارش دادیم باشه چشم یکم فرصت بدین برم مغازه عکس بگیرم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ شالااااااااااام :hapydancsmil: نی نی وارد میشود شالاااااااااااااااااااام بالاخله نی نی هم اومت:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ باشه/ من که نگفتم واسه منم بخر که اینجوری میزنی تو ذوقم : ( یه کوچیکش 500-600 تومنه از کجا بیارم بخرم :| برو یه لوبیا بنداز تو اب بزرگ شه مثه همینا میشه :| مرسی عید تو هم مبارک سال خوبی باشه واست ! میگم بهتر نیست لوبیا و نخود و عدس رو با چسپ آبکی بهم بچسپونم بندازم تو آب ببینم چی در میاد:| 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ میبینی وضعیتمون رو:icon_pf (34):دم همتون گرم 2 دقه رفتم خوب صفحه رو بردین جلو همینطور ادامه بدین من حمایتتون میکنم:hapydancsmil: دستت درد نکنه تو حمایتمون کن ما خوب لدیم چیکار کنیم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ باشه چشم یکم فرصت بدین برم مغازه عکس بگیرم اان میخوای بری؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من با یک و دویست گلخونه میزنم پولشو من میدم تو بزن 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینجوری نه کهخیلی آروم طوری که وقتی کسی نیگا میکنه بگه چه انسان های مودب و آرومی بعد یهو ببینن سقفه اومد پایین نه دیگه من میدونم کار کیه اصا حالا که اینجوری شد پاشو بیا تبریز کوفته تبریزی بهت بدم حتما یه روزی میام گریه نکن بیا اینارم بخور بابابزرگ چرا با نمن این کارو میکنی؟ بهش میگن دِلار . اینجا نوشته دالار ولی ما میگیم دِلار طرز تهيه دلار ( يا همون نمك سبز غير شمالي ها ! ) = dalar بعضی ها هم درار ( darar ) تلفظ میکنند و بعضی ها دلال مواد لازم: گشنيز تر و تازه با برگهاي جوان و خوشرنگ نعناع تر و تازه و جوان خالواش تر و تازه : كودكودو ( همون كاكوتي شما ! ) چوچاغ يا شوشاق تر و تازه نمك : به مقدار لازم سبزی های اصلیش همون گشنیز و نعناع است ،چوچاق رو خیلی کم اضافه می کنیم یعنی اگه نعناع 500 گرم بود و گشنیز 100 گرم ، خالواش رو اگه دوس داشتین می تونین 200 گرم اضافه کنین، اما اصولا چوچاق 50 گرم ( یعنی خیلی کمتر) اضافه میشه ( حتی اگه چوچاق و خالواش نباشن باز میشه درستش کرد) ( باز این نسبت هارو با ذائقه ی خودتون می تونین کم و زیاد کنین ) نعناع نباید کمتر از گشنیز باشه چون دلارش آبکی و بد طعم میشه سبزى ها را با دقت طورى تمیز مى كنیم كه دم ضخیم سبزى جدا شود, پرهاى سبزى رو می شوریم و تو آبكش میذاریم تا آبش برود. اون وقت سبزى را لاى یك پارچه تمیز میذاریم و رطوبتش را كاملا میگیریم. بعد توی یه ظرف میریزیم و به قدر کافی روش نمک می پاشیم قدیما تو یه چیزی به اسم نمکیار یا به زبون محلی خودمون نمیار سبزی هارو لهیده می کردن اما الان می تونیم با آسیابم لهش کنیم بعد له کردن اونو توی شیشه دردار مى ریزیم دلار باید طعم شور داشته باشه ولی دیگه خیلی هم نمک نریزین که طعم سبزیش نیاد اگر نمك را دير اضافه كنيد رنگ دلار سبز تيره خواهد شد ولي اگر به موقع اينكار را همراه با چرخ كردن انجام دهيد سبز خوشرنگي خواهيد داشت . در هر صورت تاثيري در مزه ي دلار ندارد .درصورتي كه تمايل داريد كم نمك تر باشد بايد به اندازه مصرف كوتاه مدت يكماهه در يخچال و مابقي در فريزر نگهداري شود . موارد مصرف: 1- به جاي نمك روي خيار بماليد بخوريد خيلي خوشمزه ميشه . 2- توي ماست یا ماست وخیار بريزيد بخوريد. ( من خیلی دوس دارم ) 3- تو سنكنجبين قاطي ميكنن با كاهو خيلي حال ميده. 4- خولی دشکن dashkan ( آلوچه فشکن fashkan) = آلوچه هايي كه كمي ترش هستند يا ترش و شيرين باشند ، داخل نمكيار ريخته و با سنگ گرد يا بيضي شكل درشت كه مخصوص نمكيار ميباشد به نام سنگ مشته، يكي دو ضربه به آلوچه ها زده تا بشكنند و ترك بردارند آنوقت دلار را با آنها مخلوط كرده و ميل كنيد خيلي خوشمزه ميشه . این ظرف گرد همون نمکیار و اون سنگ هم سنگ مشته ( البته مواد توش دلار نیستا! کال کبابه ! قصدم نشون دادن نمکیار بود که اگه خواستین بخرین از شمال بدونین چه شکلیه ) یه نکته هم اضافه کنم که چوچاق باعث میشه زودتر از حد معمول خراب شه پس کسایی که می خوان به مدت طولانی تری نگهش دارن بهتره چوچاق اضافه نکنن ما خودمون اضافه نمی کنیم ما همراه با 100 گرم کشنیز یه کمی جعفری هم اضافه می کنیم برای شمالیا فک کنم خوشمزه تر باشه اونا توش سبزیه چوچاخ میریزن خیلی خوشمزه ست من اینقد دوست دارم فامیل هر وقت درست میکنن برای منم میفرستن مرسی عزیزم خوشم اومد اموزش اشپزی هم عالیه 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یکو دویستمن از این کاکتووس 1000تومنیا میخوام کاکتوس1000تومنی 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اان میخوای بری؟ :icon_pf (34): چلا مگه خل شدم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ کاکتوس1000تومنی اینا تیغ دارن:| یکم بیشتر پول میدم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ پولشو من میدم تو بزن میزنم دیگه کاری نداره که نه دیگه من میدونم کار کیه حتما یه روزی میام من نبودماااا منو اغفال کردن 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ پولشو من میدم تو بزن منم ببرین ببینم چه جوری با یک و دویست گلخونه میزنن حتما برا لی لی پوتا میزنن 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اونی که صورتی بود برا شما گذاشتم 100 ساله هست شما رفتی پیداش کردی بگو من بیام فقط عکس بگیرم ازونا ندیدم اکثرا این چتریاس 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :icon_pf (34):چلا مگه خل شدم خب ما الان به گیاه نیاز داریم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خب ما الان به گیاه نیاز داریم خوب 1 یا 2 روز فرصت بدین من اراده کنم الان برم 2 روزه میرم بیرون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده