رفتن به مطلب

عید دیدنی از تالار مهندسی برق,بزرگ انجمن....:)))


ارسال های توصیه شده

الا اکثر گل فروشیا دارن کسایی هم که پرورش گل دارن الان زیاد دارن خیلیم طرفدار داره :w16:

 

اونی که صورتی بود برا شما گذاشتم 100 ساله هست شما رفتی پیداش کردی بگو من بیام فقط عکس بگیرم:ws37:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 735
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه بابا خدا رحم کرده بهمون اگ علی فاطمی بود اینجا فسیل شده بود:ws3:

سید مهدی حسینی میباشد:w16:

 

 

 

 

عهههههههههههه سیده؟:ws3:بابا حله دیگه:whistle:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
شالااااااااااام :hapydancsmil:

 

نی نی وارد میشود :ws3:

 

valentine-chocolate-box_1420774599.jpg

 

شالاااااااااااااااااااام بالاخله نی نی هم اومت:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
باشه/

 

من که نگفتم واسه منم بخر که اینجوری میزنی تو ذوقم : (

 

 

 

 

 

یه کوچیکش 500-600 تومنه

از کجا بیارم بخرم :|

برو یه لوبیا بنداز تو اب بزرگ شه مثه همینا میشه :|

 

مرسی

عید تو هم مبارک

سال خوبی باشه واست !

میگم بهتر نیست لوبیا و نخود و عدس رو با چسپ آبکی بهم بچسپونم بندازم تو آب ببینم چی در میاد:|

  • Like 4
لینک به دیدگاه
میبینی وضعیتمون رو:icon_pf (34):

دم همتون گرم 2 دقه رفتم خوب صفحه رو بردین جلو همینطور ادامه بدین من حمایتتون میکنم:hapydancsmil:

 

دستت درد نکنه تو حمایتمون کن ما خوب لدیم چیکار کنیم:ws28:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
اینجوری نه که:ws3:خیلی آروم طوری که وقتی کسی نیگا میکنه بگه چه انسان های مودب و آرومی بعد یهو ببینن سقفه اومد پایین:ws28:

 

نه دیگه من میدونم کار کیه:ws3:

 

اصا حالا که اینجوری شد پاشو بیا تبریز کوفته تبریزی بهت بدم:ws3:

 

حتما یه روزی میام:w16:

گریه نکن بیا اینارم بخور:sad0:

75222580821558353141.jpg

 

بابابزرگ چرا با نمن این کارو میکنی؟:4564:

بهش میگن دِلار .

اینجا نوشته دالار ولی ما میگیم دِلار

 

طرز تهيه دلار ( يا همون نمك سبز غير شمالي ها ! ) = dalar

بعضی ها هم درار ( darar ) تلفظ میکنند

و بعضی ها دلال

 

مواد لازم:

گشنيز تر و تازه با برگهاي جوان و خوشرنگ

نعناع تر و تازه و جوان

خالواش تر و تازه : كودكودو ( همون كاكوتي شما ! )

چوچاغ يا شوشاق تر و تازه

نمك : به مقدار لازم

 

سبزی های اصلیش همون گشنیز و نعناع است ،چوچاق رو خیلی کم اضافه می کنیم

یعنی اگه نعناع 500 گرم بود و گشنیز 100 گرم ، خالواش رو اگه دوس داشتین می تونین 200 گرم اضافه کنین، اما اصولا چوچاق 50 گرم ( یعنی خیلی کمتر) اضافه میشه ( حتی اگه چوچاق و خالواش نباشن باز میشه درستش کرد)

( باز این نسبت هارو با ذائقه ی خودتون می تونین کم و زیاد کنین )

نعناع نباید کمتر از گشنیز باشه چون دلارش آبکی و بد طعم میشه

سبزى ها را با دقت طورى تمیز مى كنیم كه دم ضخیم سبزى جدا شود, پرهاى سبزى رو می شوریم و تو آبكش میذاریم تا آبش برود. اون وقت سبزى را لاى یك پارچه تمیز میذاریم و رطوبتش را كاملا میگیریم. بعد توی یه ظرف میریزیم و به قدر کافی روش نمک می پاشیم قدیما تو یه چیزی به اسم نمکیار یا به زبون محلی خودمون نمیار سبزی هارو لهیده می کردن

اما الان می تونیم با آسیابم لهش کنیم بعد له کردن اونو توی شیشه دردار مى ریزیم

دلار باید طعم شور داشته باشه ولی دیگه خیلی هم نمک نریزین که طعم سبزیش نیاد

اگر نمك را دير اضافه كنيد رنگ دلار سبز تيره خواهد شد ولي اگر به موقع اينكار را همراه با چرخ كردن انجام دهيد سبز خوشرنگي خواهيد داشت . در هر صورت تاثيري در مزه ي دلار ندارد .درصورتي كه تمايل داريد كم نمك تر باشد بايد به اندازه مصرف كوتاه مدت يكماهه در يخچال و مابقي در فريزر نگهداري شود .

 

Dalar_gilan.jpg

 

موارد مصرف:

1- به جاي نمك روي خيار بماليد بخوريد خيلي خوشمزه ميشه .

2- توي ماست یا ماست وخیار بريزيد بخوريد. ( من خیلی دوس دارم )

3- تو سنكنجبين قاطي ميكنن با كاهو خيلي حال ميده.

4- خولی دشکن dashkan ( آلوچه فشکن fashkan) = آلوچه هايي كه كمي ترش هستند يا ترش و شيرين باشند ، داخل نمكيار ريخته و با سنگ گرد يا بيضي شكل درشت كه مخصوص نمكيار ميباشد به نام سنگ مشته، يكي دو ضربه به آلوچه ها زده تا بشكنند و ترك بردارند آنوقت دلار را با آنها مخلوط كرده و ميل كنيد خيلي خوشمزه ميشه .

 

IMG_2574_1.jpg

 

این ظرف گرد همون نمکیار و اون سنگ هم سنگ مشته ( البته مواد توش دلار نیستا! کال کبابه ! قصدم نشون دادن نمکیار بود که اگه خواستین بخرین از شمال بدونین چه شکلیه )

 

shahab007afshin_27205857.jpg

 

Picture-174.jpg

 

 

 

یه نکته هم اضافه کنم که چوچاق باعث میشه زودتر از حد معمول خراب شه

پس کسایی که می خوان به مدت طولانی تری نگهش دارن بهتره چوچاق اضافه نکنن

ما خودمون اضافه نمی کنیم

ما همراه با 100 گرم کشنیز یه کمی جعفری هم اضافه می کنیم

 

برای شمالیا فک کنم خوشمزه تر باشه اونا توش سبزیه چوچاخ میریزن

 

خیلی خوشمزه ست من اینقد دوست دارم فامیل هر وقت درست میکنن برای منم میفرستن :w16:

 

مرسی عزیزم خوشم اومد اموزش اشپزی هم عالیه:ws3:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
پولشو من میدم تو بزن:ws3:

 

میزنم دیگه کاری نداره که:whistle:

 

نه دیگه من میدونم کار کیه:ws3:

 

 

 

حتما یه روزی میام:w16:

 

 

من نبودماااا منو اغفال کردن:w02:

  • Like 4
لینک به دیدگاه

اونی که صورتی بود برا شما گذاشتم 100 ساله هست شما رفتی پیداش کردی بگو من بیام فقط عکس بگیرم:ws37:

 

ازونا ندیدم اکثرا این چتریاس

  • Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • اضافه کردن...