آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام مریدجاست یو جواب می رو دادی باشد که رستگار شوی:| با بقیه کار داریم بالاخره مریدیم دیگه باس وقتی شیخ اومد زود بپریم سلوم علیکوم کنیم شیخ از دم بزنید کتلتشون کنید 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینا فتوشاپه یا واقعی؟ واقعی خیلی گرونه 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چقدر خوشگله :| وحید از اینا گیر آوردی واسه منم بگیر:| سال نوت هم مبارک:| اهلا و سهلا یا شیخ خودت اهلا و سههلا 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ واقعی خیلی گرونه مثلا چقدر گرونه؟ کجاها داره؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ما با گل اومدیم به استقبالت مرسی راضی رازی به زحمت نبودیم بلا دایی خاله است با شیره جونم پرورش دادم جدی خودت پرورششون دادی؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینا فتوشاپه یا واقعی؟ یکی قیمت کردم گفت یکو دویست 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مثلا چقدر گرونه؟کجاها داره؟ بعضی هاشون که این مورد از این جمله است ایران بعید میدونم پیدا بشه ولی تو شهر ما یه جا هست معمولاشو میفروشه قیمت پایه از 10 هزار تومن تا 100 میلیونم هست من عاشقشم اگه پولدار بودم نفری یه دونه نه گرونشو به عزیزانم میدادم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یکی قیمت کردم گفت یکو دویست یکو دویست من از این کاکتووس 1000تومنیا میخوام 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مدیرتون کیه؟علی آقا فاطمی هستن؟ نه بابا خدا رحم کرده بهمون اگ علی فاطمی بود اینجا فسیل شده بود سید مهدی حسینی میباشد یه وقت برق تالار برق رفت نگران نباشید. هدیه من به تالار برقگرونی برق هم با این ترفند مالیده میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست شما درد نکنه پس بریم تو کارش:gnugghender: بفرمایید بیاین تو کارش 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حدس بزن این تصویر مال کدوم کاربر تالار برقه 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ شالااااااااااام :hapydancsmil: نی نی وارد میشود 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی راضی رازی به زحمت نبودیم جدی خودت پرورششون دادی؟ نه بابا ولی تو فکرشم یکی توپشو پرورش بدم 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بلا دایی خاله است با شیره جونم پرورش دادم باشه/ من که نگفتم واسه منم بخر که اینجوری میزنی تو ذوقم : ( وحید از اینا گیر آوردی واسه منم بگیر:|سال نوت هم مبارک:| یه کوچیکش 500-600 تومنه از کجا بیارم بخرم :| برو یه لوبیا بنداز تو اب بزرگ شه مثه همینا میشه :| مرسی عید تو هم مبارک سال خوبی باشه واست ! 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یکی قیمت کردم گفت یکو دویست من با یک و دویست گلخونه میزنم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بعضی هاشون که این مورد از این جمله است ایران بعید میدونم پیدا بشه ولی تو شهر ما یه جا هست معمولاشو میفروشه قیمت پایه از 10 هزار تومن تا 100 میلیونم هست من عاشقشم اگه پولدار بودم نفری یه دونه نه گرونشو به عزیزانم میدادم الا اکثر گل فروشیا دارن کسایی هم که پرورش گل دارن الان زیاد دارن خیلیم طرفدار داره 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بعضی هاشون که این مورد از این جمله است ایران بعید میدونم پیدا بشه ولی تو شهر ما یه جا هست معمولاشو میفروشه قیمت پایه از 10 هزار تومن تا 100 میلیونم هست من عاشقشم اگه پولدار بودم نفری یه دونه نه گرونشو به عزیزانم میدادم میشه از اون 10 هزاری تا 100 هزاریاش عکس بگیری شاید سفارش دادیم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ باشه/ من که نگفتم واسه منم بخر که اینجوری میزنی تو ذوقم : ( ببخشید عزیزم واسه شما هم میخرم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حدس بزن این تصویر مال کدوم کاربر تالار برقه کوروش هخامنش! 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بیچاره برقیابرقشون بره که یه ذره از تالارشون سالم نمیمونه که میبینی وضعیتمون رو:icon_pf (34): دم همتون گرم 2 دقه رفتم خوب صفحه رو بردین جلو همینطور ادامه بدین من حمایتتون میکنم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده