آرتاش 33340 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 من ازین میخوام همین الان خیلی خوشمزه اس انصافا:icon_pf (34):میخرم واسه تون 2
Lean 56968 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 خواهش میکنم خوب قرار چیکار کنیم اینجا؟من تازه از فرنگ اومدم خبر ندارم قراره بخوریم بخوابیم و بازی کنیم ارتاشی 4
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2015 خواهش میکنم خوب قرار چیکار کنیم اینجا؟من تازه از فرنگ اومدم خبر ندارم عزیزم شما چقد باکلاسین هیچی قراره حرف بزنیم و اسپم کنیم و از اسپم ها امتیاز بگیریم من ازین میخوام همین الان مسئولش فریماه هست بگو واست بیاره این بازی خیلی خوبه بخصوص وقتی تو جمع باشی:icon_pf (34): خیلی اصن از این بازی جذاب تر وجود نداره 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 قراره بخوریم بخوابیم و بازی کنیم ارتاشی یعنی کسی بیرونمون نمیکنه؟حتی میتونیم خونه شونو بهم بریزیم؟نکنه برق 3فاز بهمون وصل کنن 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 جمعیت زیاد باشه هفت خبیس هم خوبه هفت کثیف سخته به خاطر اقا مهدی گفتم چهار برگ تازه ریز قانوناش با هم فرق داره تو فرهنگ های مختلف ادم گیج میشه 3
Lean 56968 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 یعنی کسی بیرونمون نمیکنه؟حتی میتونیم خونه شونو بهم بریزیم؟نکنه برق 3فاز بهمون وصل کنن آزاده آزاده اصن میخوایم سقف تالارشونو بیاریم پایین آرتاشی:hapydancsmil: 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 عزیزم شما چقد باکلاسینهیچی قراره حرف بزنیم و اسپم کنیم و از اسپم ها امتیاز بگیریم مسئولش فریماه هست بگو واست بیاره خیلی اصن از این بازی جذاب تر وجود نداره ما خیلی با کلاسیمحتی تو عیدم کلاس داریم جان تو ایول فقط یکم ترس داره:icon_pf (34): آغا بیاید تبریز من در خدمتتون هستم انصافا باحاله ها 3
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2015 یعنی کسی بیرونمون نمیکنه؟حتی میتونیم خونه شونو بهم بریزیم؟نکنه برق 3فاز بهمون وصل کنن نه راحت راحت باش مدیرمون نست برقای سه فاز رو با خودش برده هفت کثیف سخته به خاطر اقا مهدی گفتم چهار برگ تازه ریز قانوناش با هم فرق داره تو فرهنگ های مختلف ادم گیج میشه اره یکم سخته....همون 4 برگ خوبه:hapydancsmil: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 آزاده آزاده اصن میخوایم سقف تالارشونو بیاریم پایین آرتاشی:hapydancsmil: واقعنی؟:gnugghender:درسته بچه ی بسیار ساکتی هستم اما خوب چون شما میگید من میتونم نصف سقفو بیارم پایین:2i1d1co::banel_smiley_52: 3
Lean 56968 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 واقعنی؟:gnugghender:درسته بچه ی بسیار ساکتی هستم اما خوب چون شما میگید من میتونم نصف سقفو بیارم پایین:2i1d1co::banel_smiley_52: دینامیت آوردی با خودت؟ 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 اینم فاز میده برگای پر رنگش ویتامین دارن اما من اون وسطشو میخوام 4
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2015 ازینام آرودم من همین الان ازینا میخوام همین الان آزاده آزاده اصن میخوایم سقف تالارشونو بیاریم پایین آرتاشی:hapydancsmil: بریزید بپاشید بیارید پایین ازاده ازاد کسی کاریتون نداره ما خیلی با کلاسیمحتی تو عیدم کلاس داریم جان توایول فقط یکم ترس داره:icon_pf (34): آغا بیاید تبریز من در خدمتتون هستم انصافا باحاله ها معلومه مث ما که پارسال نرفتیم لندن امسالم نرفتیم ایتالیا کلا هرسال عید تصمیم میگیریم یه کشور خارجی رو نریم نه نترس من مجوز میدم بهت مرررررررررررسی میایم ها واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟ 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 نه راحت راحت باشمدیرمون نست برقای سه فاز رو با خودش برده اره یکم سخته....همون 4 برگ خوبه:hapydancsmil: راس میگی؟اصا اگه مدیریتون اومد برقو به خودشون وصل میکنیم 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 این چه بازی هست ندیدم تاحالا دبرنا خیلی فاز میده تو یه جمع . یه عالمه کارته شماره داره مهره هم داره دونه دونه مهره ها رو میخونیم هر کی اون عدد رو داشت کارتشو پر میکنه هر کی کارتش پر شد برنده است که معمولا این بازی با ... انجام میشه . 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 دینامیت آوردی با خودت؟ ما که خلاف نیستم:banel_smiley_52:نمیدونم این دینامیتو کی گذاشته تو کیفم:evilsmile: 3
vergil 11695 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 جدی؟عب نداره اینم یه پرتقالی دیگه مرسی @}-->- کاش واقعا الان رو میزم بود :| 5
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2015 اینم فاز میده منم میخوامامروز منو دق میدی بابابزرگ راس میگی؟اصا اگه مدیریتون اومد برقو به خودشون وصل میکنیم نمیاد حالا حالاها اگرم بیاد بچه خوبیه خودش از همه پایه تره 3
ارسال های توصیه شده