آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من ازین میخوام همین الان خیلی خوشمزه اس انصافا:icon_pf (34):میخرم واسه تون 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خواهش میکنم خوب قرار چیکار کنیم اینجا؟من تازه از فرنگ اومدم خبر ندارم قراره بخوریم بخوابیم و بازی کنیم ارتاشی 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خواهش میکنم خوب قرار چیکار کنیم اینجا؟من تازه از فرنگ اومدم خبر ندارم عزیزم شما چقد باکلاسین هیچی قراره حرف بزنیم و اسپم کنیم و از اسپم ها امتیاز بگیریم من ازین میخوام همین الان مسئولش فریماه هست بگو واست بیاره این بازی خیلی خوبه بخصوص وقتی تو جمع باشی:icon_pf (34): خیلی اصن از این بازی جذاب تر وجود نداره 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ قراره بخوریم بخوابیم و بازی کنیم ارتاشی یعنی کسی بیرونمون نمیکنه؟حتی میتونیم خونه شونو بهم بریزیم؟نکنه برق 3فاز بهمون وصل کنن 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ جمعیت زیاد باشه هفت خبیس هم خوبه هفت کثیف سخته به خاطر اقا مهدی گفتم چهار برگ تازه ریز قانوناش با هم فرق داره تو فرهنگ های مختلف ادم گیج میشه 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینم فازش زیاده این چه بازی هست ندیدم تاحالا 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی کسی بیرونمون نمیکنه؟حتی میتونیم خونه شونو بهم بریزیم؟نکنه برق 3فاز بهمون وصل کنن آزاده آزاده اصن میخوایم سقف تالارشونو بیاریم پایین آرتاشی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ عزیزم شما چقد باکلاسینهیچی قراره حرف بزنیم و اسپم کنیم و از اسپم ها امتیاز بگیریم مسئولش فریماه هست بگو واست بیاره خیلی اصن از این بازی جذاب تر وجود نداره ما خیلی با کلاسیمحتی تو عیدم کلاس داریم جان تو ایول فقط یکم ترس داره:icon_pf (34): آغا بیاید تبریز من در خدمتتون هستم انصافا باحاله ها 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی کسی بیرونمون نمیکنه؟حتی میتونیم خونه شونو بهم بریزیم؟نکنه برق 3فاز بهمون وصل کنن نه راحت راحت باش مدیرمون نست برقای سه فاز رو با خودش برده هفت کثیف سخته به خاطر اقا مهدی گفتم چهار برگ تازه ریز قانوناش با هم فرق داره تو فرهنگ های مختلف ادم گیج میشه اره یکم سخته....همون 4 برگ خوبه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ آزاده آزاده اصن میخوایم سقف تالارشونو بیاریم پایین آرتاشی:hapydancsmil: واقعنی؟:gnugghender:درسته بچه ی بسیار ساکتی هستم اما خوب چون شما میگید من میتونم نصف سقفو بیارم پایین:2i1d1co::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ واقعنی؟:gnugghender:درسته بچه ی بسیار ساکتی هستم اما خوب چون شما میگید من میتونم نصف سقفو بیارم پایین:2i1d1co::banel_smiley_52: دینامیت آوردی با خودت؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینم فاز میده برگای پر رنگش ویتامین دارن اما من اون وسطشو میخوام 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ازینام آرودم من همین الان ازینا میخوام همین الان آزاده آزاده اصن میخوایم سقف تالارشونو بیاریم پایین آرتاشی:hapydancsmil: بریزید بپاشید بیارید پایین ازاده ازاد کسی کاریتون نداره ما خیلی با کلاسیمحتی تو عیدم کلاس داریم جان توایول فقط یکم ترس داره:icon_pf (34): آغا بیاید تبریز من در خدمتتون هستم انصافا باحاله ها معلومه مث ما که پارسال نرفتیم لندن امسالم نرفتیم ایتالیا کلا هرسال عید تصمیم میگیریم یه کشور خارجی رو نریم نه نترس من مجوز میدم بهت مرررررررررررسی میایم ها واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه راحت راحت باشمدیرمون نست برقای سه فاز رو با خودش برده اره یکم سخته....همون 4 برگ خوبه:hapydancsmil: راس میگی؟اصا اگه مدیریتون اومد برقو به خودشون وصل میکنیم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ این چه بازی هست ندیدم تاحالا دبرنا خیلی فاز میده تو یه جمع . یه عالمه کارته شماره داره مهره هم داره دونه دونه مهره ها رو میخونیم هر کی اون عدد رو داشت کارتشو پر میکنه هر کی کارتش پر شد برنده است که معمولا این بازی با ... انجام میشه . 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دینامیت آوردی با خودت؟ ما که خلاف نیستم:banel_smiley_52:نمیدونم این دینامیتو کی گذاشته تو کیفم:evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ جدی؟عب نداره اینم یه پرتقالی دیگه مرسی @}-->- کاش واقعا الان رو میزم بود :| 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینم فاز میده منم میخوامامروز منو دق میدی بابابزرگ راس میگی؟اصا اگه مدیریتون اومد برقو به خودشون وصل میکنیم نمیاد حالا حالاها اگرم بیاد بچه خوبیه خودش از همه پایه تره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده