Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام علیکم خاله جونچطوری عزیزم خسته نباشی گلم خیلی خسته شدی با پذیرایی از مهمونا میگفتی بیام کمک بفرما عیدی من برای تالار خوشگلتون چرا واسه من ازینا نخریدییییییییییییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چی دوس داری بابابزرگ سفارش بده بیارماب دوغ خیار خوبه؟ نه هوا سرده نمیچسبه چرب و چیلی باشه 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اینم خریدم که دست خالی نیام خونت نوه مهلبان اوووووف دستت درد نکنه بابابزرگ اینطوری با احساساتم بازی نکن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میخواااااااااااااااااااااااام 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام/ من که چیزی نمیبینم میگفتی ندارین خب :( سلام ینی وحید تو اون ژله نارنجی به این گنده ای رو نمیبینی؟؟؟ اینم یکی دیگه 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ وسیله سرگرمیم آوردم منم هستم :hapydancsmil: حوصله م هم سر رفته 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه هوا سرده نمیچسبه چرب و چیلی باشه خب چی بیارم؟؟؟بگو دیگه وسیله سرگرمیم آوردم دستت درد نکنه چه باحال میشه یه دست حکم بازی کنیم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چرا فقط سپاس میزنین دوستیا؟خب یه حرفی هم بزنین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام علیکوم تبریزی باشی شیرینی نیاری امکان نداره عیدتون مبارکا باشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خب چی بیارم؟؟؟بگو دیگه دستت درد نکنه چه باحال میشه یه دست حکم بازی کنیم خب دیگه خودت میدونی نوه مهلبان هرچی خودت دوس داری ماشالا همه اینکارن جز خودم من اصلا بلت نیستم 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلامینی وحید تو اون ژله نارنجی به این گنده ای رو نمیبینی؟؟؟ اینم یکی دیگه نه دیده نمیشه واسه من مرسی ولی من از همون پرتقالی میخوام :| 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام علیکوم تبریزی باشی شیرینی نیاری امکان نداره عیدتون مبارکا باشه فریماه جون خیلی خوش اومدی...خوشحالم کردی عید تو هم مبرک ممنونم عزیزم.... خب دیگه خودت میدونی نوه مهلبان هرچی خودت دوس داری ماشالا همه اینکارن جز خودم من اصلا بلت نیستم برگ میخوری بابابزرگ؟ واقعا؟؟؟عب نداره بهت یاد میدم 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خب دیگه خودت میدونی نوه مهلبان هرچی خودت دوس داری ماشالا همه اینکارن جز خودم من اصلا بلت نیستم خو بلد نیستی مشکلی نیست چهار برگ بازی میکنیم کاری نداره نفری 4 تا برگه داری برگه ها رو میاری پایین 11 تا شد جمع میکنی بقیه شو تو بازی براتون توضیح میدم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه دیده نمیشه واسه من مرسی ولی من از همون پرتقالی میخوام :| جدی؟ عب نداره اینم یه پرتقالی دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ فریماه جون خیلی خوش اومدی...خوشحالم کردیعید تو هم مبرک ممنونم عزیزم.... خواهش میکنم خوب قرار چیکار کنیم اینجا؟من تازه از فرنگ اومدم خبر ندارم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام علیکوم تبریزی باشی شیرینی نیاری امکان نداره عیدتون مبارکا باشه من ازین میخوام همین الان 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من ازینا بلتم فقط این بازی خیلی خوبه بخصوص وقتی تو جمع باشی:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خو بلد نیستی مشکلی نیست چهار برگ بازی میکنیم کاری نداره نفری 4 تا برگه داری برگه ها رو میاری پایین 11 تا شد جمع میکنی بقیه شو تو بازی براتون توضیح میدم جمعیت زیاد باشه هفت خبیس هم خوبه من ازینا بلتم فقط اررررررررررررررره؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده