Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ جیغ جیغ نکن بچه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ دروخ نگو میخوای منو بزنی:w821: دلت کتک میخواد ؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ دلت کتک میخواد ؟ تهدید میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ تهدید میکنی؟ من با این چیزا تهدید نمیکنم ، با جوجه بلدرچین تهدید میکنم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ من با این چیزا تهدید نمیکنم ، با جوجه بلدرچین تهدید میکنم قاتل خونخوار:w821: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میرم یه جا دیگه اصن 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ پس گردوش کو زیرش قایم کردم بعدا خودم بخورم 3 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ 13 به در خوبی داشته باشید،من دیر تر از همه رسیدم فکر کنم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ عید همه مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشید:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ پس از 2009 تا الان دقیقا چیکار میکردی؟ اسپم نمیکردم خب همش پست مفیده باور کن 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ :ws28::ws28::ws28:حمید اینو نوشتی خندم گرفت آخه حمید عزیز دل برادر تو فکر کردی تنها صنعتی که تو دنیا وجود داره همین پتروشیمیه؟ من میخوام بدونم یه مهندس شیمی تو بخش پوشاک کجای این قصه ست یا تو بخش طراحی خودرو و هواپیما و متعلقات تو بخش نظامی چی؟ تو بخش نجوم کجاشین؟ حمید روده برمون کردی با این توضیحاتت :ws28: والا به خدا تو همه چیز همینه ناصر پتروشیمی مثالی بود که از نزدیک دیده بودم الانم هوا فضا یا نظامی یا هرچی الان تو همون بحثی که تو فیسبوک میکردیم هم همینه یکسری آدم ناراحت میان میرن تو یک اتاق بسته یک مدت بیرونم نمیان همه چی هم تو همون اتاقه . هر کدوم هم یک تعبیری از کلین روم دارن و هر کی یک توضیحی داره بعد یهو میان بیرون میبینی یکسری موهاشون کلا ریخته(قبل از اینکه برن تو موها بلند و بسته بودن) و یکسری هم مثل شمر شده چهرشون !!یک ابولهول هم باهشاشون از اتاق میارن بیرون که تو این مدت اینو ساختن و 500 نفرم میریزن بادیگاردشون میشن !! ده مدل هم از آسمون هواشونو دارن بعد از یک هفته هم میره تو فاز انبوه ساخته میشه ولی معلوم نیست کجا دپو میشه و کی رونمایی میکنن ! اونایی هم که او اتاق بودن تا یکی دو ماه هم تعادل ندارن حرف بزنن !! و زبونشون ریخته به همو کلا قاط زدن یک تیکای عصبی شدیدی گرفتن که آدم میمونه . بعد میری ببینی اون ابولهول چی بوده ؟ میبینی اوه اوه همون شماره 2 هستش که بهت گفتم!! 200 کیلومتر هوا به هوا و اینویزیبل که هیچ چیزی نمیتونه سرچش کنه که بتونه دیفیتش کنه یا منحرفش کنه حالا هی بگو سیستم الکترونیکو انحراف!! هیچ کس به جز اونی که اینو فایر کرده نمیدونه همچین چیزی رها شده شده کلا یک متر مونده به هدف تازه اون ننه مرده میبینه که حتی فرصت نمیکنه بگه مامان!!! چه برسه بخواد کاری بکنه !! بعدشم از فاصله 200 کیلومتری زده شده بعد از یک مدت یدونه از اون ابولهولا هم میارن میذارن وسط آقایون مهندسین برن مثلا بازدید !!!! یارو اومده میپرسه این تهش کدوم طرفه ؟ یک تیم تشکیل دادن برای بازدید که مثلا ازش دیتا دربیارن آموزشی باشه و به عنوان یک ایده برای کارمندا !!! در آخر هم قرار نیست بدونن چیه که فقط یکم باهاش آشنا بشن چون فعلا رونمایی نمیشه !!! کل این تیم ده روزه دارن میگردن ببینن این سرو تهش کجاس و تغذیه این از کجا تامین میشه آخه حالا اون صنایع این تیمو مدیریت میکنه خب چیه اینو میخواد آخه مدیریت کنه ؟ اینکه سرو ته کارو پیدا کنن؟ اون چند نفری هم که تو اتاق رفتن که اصلا معلوم نیست کی هستنو چیکاره هستن فقط در این حد فهمیدم که به شدیدترین شکل ممکن حفاظت میشن نه تخصص درستو درمونی دارن و نه دنبال چیز خاصی بودن فقط تو هر شاخه ای که تو فکرشو بکنی هستن تو پوشاک هم یعنی باید یک صنایع بذاری پشت دخل ؟ یک مهندس دیگه فروشنده باشه ؟ بابا ناصر به کی قسم بخورم تو این مدت چیزایی این فلان فلان شده ها در آوردن که تو مخیل آدم نمیگنجه در این حد که وقتی بهش فکر میکنی باید چند تا دیازپام بخوری تا خوابت ببره تازه بیخیال بشی یکی از اینا که تو اتاق بود بستری شد !! مسئول اون قسمت میگفت این قفل کرده بود اینقدر فشارآورده بود به خودش که خون دماغ شد یهو بندم نمیومد بی هوش شد حالا معلوم نیست چی تو دماغش پاره شد که جراحی کرد فقط باید بیای ببینی از نزدیک !!! ببینیشون یک مدت راه خونه رو گم میکنی از بس دیوونه هستن اون بالا یک مثال زدم چون تو پتروشیمی پشکل شناس هم کار میکنه و برای فضای سبز پشکلارو آنالیز میکنه و از هر رشته ای یک تعداد هستن احسان صالحی رو یادته که؟ اون الان لیدر شده یاد گرفته بزنه زیر دم گربه یک خصوصی برات فرستادم فقط اینو بدون من الان بهش ایمان دارم وحشتناک !!! و با تمام وجودم گفتم 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عرض شد سال نوی تون مبارک یه یادگاری کوچولو از ما: دانلودPrimavera P6 v6.0 / v7.0 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عرض شد سال نوی تون مبارک یه یادگاری کوچولو از ما: دانلودPrimavera P6 v6.0 / v7.0 سلام ممنون دیر اومدی عیدیا تموم شد سامی 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنون دیر اومدی عیدیا تموم شد سامی اومدیم دو دقیقه خودتونو ببینیم 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ آقا مهدی ..حالا نپرسین از کجا آوردم فعلن اجازه ندید دوستان از این تالار دست خالی بیرون برن ..بعد من خودم بعدن رضایت گندم خانوم روجلب میکنم .. 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اومدیم دو دقیقه خودتونو ببینیم خوش اومدید.. حالا تا ناهار حاضر میشه بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ مریم خانوم محبت میکنید بفرمایید این پسته ها چنددرصد گز دارن ...عه ببخشید این گزااا چند درصد پسته دارن ...اصلن ثابت کردین اصفهانی هستیدااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده