Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ضمن درود و عرض تبریک سال نومن که ریخته ام...پذیرایی هم کردم.... حالا ما اینجا یادمون رفت تبریک بگیم هی به رومون بیآر مرسیییییییییی :hapydancsmil: یادگاری چی بدم؟ من خودم مهمونم باید چایی بدم؟ تالار مکانیکه دیگه...قوانین اینجا با همه جا فرق داره بچه ها سرعت نت من افتضاحه تا جواب بدم یه صفحه جلو رفتید شامم هم سرد شد میرم دیگه .. ناصر علی فاطمی و حمید رو پیدا کن و اون سینی چای رو بده دستشون ببین با این ادعا پذیرایی بلدن بکنن :ws3: بچه ها سال خوبی داشته باشید و ایشالله همیشه شاد و سلامت باشید فعلا 9 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ حالا ما اینجا یادمون رفت تبریک بگیم هی به رومون بیآر تالار مکانیکه دیگه...قوانین اینجا با همه جا فرق داره بچه ها سرعت نت من افتضاحه تا جواب بدم یه صفحه جلو رفتید شامم هم سرد شد میرم دیگه .. ناصر علی فاطمی و حمید رو پیدا کن و اون سینی چای رو بده دستشون ببین با این ادعا پذیرایی بلدن بکنن :ws3: بچه ها سال خوبی داشته باشید و ایشالله همیشه شاد و سلامت باشید فعلا ارادت ارادت....عیدت مبارک...بدرود بدرود... 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ حالا ما اینجا یادمون رفت تبریک بگیم هی به رومون بیآر تالار مکانیکه دیگه...قوانین اینجا با همه جا فرق داره بچه ها سرعت نت من افتضاحه تا جواب بدم یه صفحه جلو رفتید شامم هم سرد شد میرم دیگه .. ناصر علی فاطمی و حمید رو پیدا کن و اون سینی چای رو بده دستشون ببین با این ادعا پذیرایی بلدن بکنن :ws3: بچه ها سال خوبی داشته باشید و ایشالله همیشه شاد و سلامت باشید فعلا سال خوبی داشته باشید :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ خدایا باز آقا سجاد اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws28: باز؟ مگه من عقابم ؟ تالار مکانیک بدون سجاد معنایی ندارهههههه قربونت خوبه ما حرف آهنگ زدیم.....ماشالا ملت هنرمند.....فقط منتظر اشاره بودن.....برین کنار خودم اومدم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ههههه. چ دامن کوتاهی ا. اسی. خدابیامرزت به یاد اسی یاد اسی گریه داره ؟ بشین و پاشو خنده داره اینا ک "کولا" س بابا. غیر کولا ندارین ؟ حالا ما اینجا یادمون رفت تبریک بگیم هی به رومون بیآر تالار مکانیکه دیگه...قوانین اینجا با همه جا فرق داره بچه ها سرعت نت من افتضاحه تا جواب بدم یه صفحه جلو رفتید شامم هم سرد شد میرم دیگه .. ناصر علی فاطمی و حمید رو پیدا کن و اون سینی چای رو بده دستشون ببین با این ادعا پذیرایی بلدن بکنن :ws3: بچه ها سال خوبی داشته باشید و ایشالله همیشه شاد و سلامت باشید فعلا مهندس چطوری؟ بابا افتخار دادی. کوچیک نواز ی کردی. امشب میخاستم واستما. نشد. فلا باس برم. بای تا های همگی 8 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ازون شیرینیه به من نرسیدا کلا به کسی نرسیده نگه داشتن برای صبحونه خودشون 7 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ارادت ارادت....عیدت مبارک...بدرود بدرود... سلام بابک جان مجدد تبریک میگم .. گذرت افتاد اون پایین مایین ها سمت ما هم سر بزن فرنازی از اون چای فنجان قشنگها برا من نریختیها چای ناصر رو خوردیم خیلی هم عالیی بود ولی مزه چای به اینه که یه خانم اونو بریزه ... 8 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ کلا به کسی نرسیده نگه داشتن برای صبحونه خودشون پس من شبم میخوابم همینجا که صبحونه هم درخدمت باشیم 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ازون شیرینیه به من نرسیدا کدوم شیرینیا داداش پس من شبم میخوابم همینجا که صبحونه هم درخدمت باشیم خوشم میاد یه رگه ی مکانیکی تو وجودتههههههههه 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ مهندس چطوری؟ بابا افتخار دادی. کوچیک نواز ی کردی. امشب میخاستم واستما. نشد. فلا باس برم. بای تا های همگی سلام سجاد جان به خدا تو فکرت بودم هنوز فرصت نکردم پیام تبریک بفرستم بس که سرعت نت پایین بود بعد شام .... 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ همین شیرینیهایی که خودشون آوردن رو بیاریم دیگه؟؟؟ یا اونایی که پارسال آوردن خورده نشده رو بیاریم اینارو نگه داریم؟ نه داداش مال سال قبل رو بیار اینارو وردار واسه سال بعد خخخخخخخخخ یه دورهی اموزش پذیرایی از مهمون هم بذارید بد نیست بسیار زیبا پذیرایی میکنید :ws28: هر دوره ش 400 تومنه ثبت نام کن تا کلاسامون پر نشده:دی 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ چه همه اقتصادی فک میکنن :ws28: شام چی شام نمیدید ما گشنمونه !! 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ کدوم شیرینیا داداش خوشم میاد یه رگه ی مکانیکی تو وجودتههههههههه کلی یادگاری براتون بجا گذاشتم، تا ازون شیرینیا نخورم ازینجا نمیرم 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ حالا ما اینجا یادمون رفت تبریک بگیم هی به رومون بیآر تالار مکانیکه دیگه...قوانین اینجا با همه جا فرق داره بچه ها سرعت نت من افتضاحه تا جواب بدم یه صفحه جلو رفتید شامم هم سرد شد میرم دیگه .. ناصر علی فاطمی و حمید رو پیدا کن و اون سینی چای رو بده دستشون ببین با این ادعا پذیرایی بلدن بکنن :ws3: بچه ها سال خوبی داشته باشید و ایشالله همیشه شاد و سلامت باشید فعلا علی و حمید بیان باید فلکه شون کنیم باز؟ مگه من عقابم ؟ قربونت ههههه. چ دامن کوتاهی یاد اسی گریه داره ؟ بشین و پاشو خنده داره اینا ک "کولا" س بابا. غیر کولا ندارین ؟ مهندس چطوری؟ بابا افتخار دادی. کوچیک نواز ی کردی. امشب میخاستم واستما. نشد. فلا باس برم. بای تا های همگی ازون کولا ها هم داریم بیا در خدمت باشیم برو دادا خوش باشی سلام بابک جان مجدد تبریک میگم .. گذرت افتاد اون پایین مایین ها سمت ما هم سر بزن فرنازی از اون چای فنجان قشنگها برا من نریختیها چای ناصر رو خوردیم خیلی هم عالیی بود ولی مزه چای به اینه که یه خانم اونو بریزه ... ای به خشکی شانس چایی رو تا ته سر کشیده الان میگه بد مزه بوده 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بابک جان مجدد تبریک میگم .. گذرت افتاد اون پایین مایین ها سمت ما هم سر بزن فرنازی از اون چای فنجان قشنگها برا من نریختیها چای ناصر رو خوردیم خیلی هم عالیی بود ولی مزه چای به اینه که یه خانم اونو بریزه ... خواهش میکنم اینم برای شما و بقیه دوستانی که چایی فنجون قشنگ بهشون نرسید 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ هر دوره ش 400 تومنه ثبت نام کن تا کلاسامون پر نشده:دی چقد گرون شما که خرج ندارید این همه شهریه هم میگیرید شیرینی های امسال و نگه میدارید برای سال بعد 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ چه همه اقتصادی فک میکنن :ws28:شام چی شام نمیدید ما گشنمونه !! خخخخخخخخخ شام هم میدیم الان میگم شام بیارن کلی یادگاری براتون بجا گذاشتم، تا ازون شیرینیا نخورم ازینجا نمیرم بابک بدو واسه سامیار چندتا کیک و چای بیار ایشون حق آب و گل داره دمش گرم تالار خودشه 6 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ خخخخخخخخخشام هم میدیم الان میگم شام بیارن چقد خوب اینجا کسی رژیم نیست شام میدن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا این سفارشی واسه سامیاره دست بهش نزنیدا 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا این سفارشی واسه سامیاره دست بهش نزنیدا ما نیگاه میکنیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده