setare.blue 23086 ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلام مثل اینکه این تاپیک دایره، از اونجا که من این مسابقرو دوست دارم ، پس اگر وقت هست شرکت میکنم، تاپیک من ماله دوهفته پیشه: نمونه اسکیس ،شیت برای آمادگی آزمون ارشد معماری دوتا دیگه پست بهش اضافه کردم، کاملا هم تخصصیه :girl_in_dreams:اگر میشه شرکت بدید. شماره هم 19 ، اصلا هم عوض نمیکنم.:ws3: 3
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلاممثل اینکه این تاپیک دایره، از اونجا که من این مسابقرو دوست دارم ، پس اگر وقت هست شرکت میکنم، تاپیک من ماله دوهفته پیشه: نمونه اسکیس ،شیت برای آمادگی آزمون ارشد معماری دوتا دیگه پست بهش اضافه کردم، کاملا هم تخصصیه :girl_in_dreams:اگر میشه شرکت بدید. شماره هم 19 ، اصلا هم عوض نمیکنم.:ws3: میگویند نسوان زرنگ نیستندا:| همش دروغ است نشسته آخر سر انتخاب نماید بهترین هارا ببرد بسی از آمار و احتممالات بهره میبرد 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 9 تیر، 2015 میگویند نسوان زرنگ نیستندا:|همش دروغ است نشسته آخر سر انتخاب نماید بهترین هارا ببرد بسی از آمار و احتممالات بهره میبرد :ws28::ws28: اره من علم غیبم دارم، پشت این 19 -1میلیون تومان پوله، باور کن. 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 9 تیر، 2015 :ws28::ws28: اره من علم غیبم دارم، پشت این 19 -1میلیون تومان پوله، باور کن. منم شریکم یعنی منو شریک نکنی انجمن آتیش میزنم خودمم فرار میکنم:icon_razz: 2
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 10 تیر، 2015 سلاممثل اینکه این تاپیک دایره، از اونجا که من این مسابقرو دوست دارم ، پس اگر وقت هست شرکت میکنم، تاپیک من ماله دوهفته پیشه: نمونه اسکیس ،شیت برای آمادگی آزمون ارشد معماری دوتا دیگه پست بهش اضافه کردم، کاملا هم تخصصیه :girl_in_dreams:اگر میشه شرکت بدید. شماره هم 19 ، اصلا هم عوض نمیکنم.:ws3: سلام تا آخر فروردین باز نگه میدارم تاپیکُ یعنی مطمئنی؟فقط 19:whistle: 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 10 تیر، 2015 سلام تا آخر فروردین باز نگه میدارم تاپیکُ یعنی مطمئنی؟فقط 19:whistle: صددرصد ،عوض هم نمیکنم. 2
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 10 تیر، 2015 صددرصد ،عوض هم نمیکنم. پس تقویم رومیزی ویژه نواندیشان مبارکت باشه عزیزم:hapydancsmil: 3
Astraea 25354 ارسال شده در 10 تیر، 2015 میشه من دوباره شرکت کنم؟؟؟؟ من که خیلی تاپیک میزنم.. کلا برای یه تالار من فقط دارم تاپیک میزنم... 2
S.F 24933 ارسال شده در 10 تیر، 2015 میگما، هنوز این تاپیک سرپاس ؟ عید تموم شدا دو روز دیگه تولد عید من ه البته. شارژ نمیدین؟ ب نظر من ب مناسب هم ماه بودن "فروردینی" ها با ماه تولد ادمین کبیر ب همه فروردینی ها ی شارژ رایگان بدین اونایی ک ی بار شرکت کردن هم می تونن دوباره شرکت کنن؟ برا یکی از دوستام میپرسما 3
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 10 تیر، 2015 میشه من دوباره شرکت کنم؟؟؟؟من که خیلی تاپیک میزنم.. کلا برای یه تالار من فقط دارم تاپیک میزنم... میگما، هنوز این تاپیک سرپاس ؟ عید تموم شدا دو روز دیگه تولد عید من ه البته. شارژ نمیدین؟ ب نظر من ب مناسب هم ماه بودن "فروردینی" ها با ماه تولد ادمین کبیر ب همه فروردینی ها ی شارژ رایگان بدین اونایی ک ی بار شرکت کردن هم می تونن دوباره شرکت کنن؟ برا یکی از دوستام میپرسما با من باشه همه چیُ بذلُ بخشش میکنم م محمد پرُ بالمُ بسته 3
S.F 24933 ارسال شده در 10 تیر، 2015 با من باشه همه چیُ بذلُ بخشش میکنم ممحمد پرُ بالمُ بسته من حواس ش رو پرت می کنم محمد را بیاورید من خودم دولت تعیین میکنم 3
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 10 تیر، 2015 من حواس ش رو پرت می کنم محمد را بیاورید من خودم دولت تعیین میکنم من به پشتیبانی از این ملت در دهن این دولت میکوبم 4
Astraea 25354 ارسال شده در 10 تیر، 2015 اون خسیسه....میدونی که من حقمه... خوب این خونه های باقیمانده رو میخواد چیکار؟؟؟ بده به من یه خوباشو!!! 3
S.F 24933 ارسال شده در 10 تیر، 2015 من به پشتیبانی از این ملت در دهن این دولت میکوبم به. چطوری مهندس احسنت. تکبیر 3
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 10 تیر، 2015 به. چطوری مهندس احسنت. تکبیر به . خوبیم مهندس تو چطوری؟ من ازت پشتیبانی میکنم تو برو جلو 3
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 10 تیر، 2015 من حواس ش رو پرت می کنم محمد را بیاورید من خودم دولت تعیین میکنم باشه قبول تاپیک بزنید بیاید بقیه اش با من بار الهی مرا از شر ... حفظ بنما آمین ! 3
S.F 24933 ارسال شده در 10 تیر، 2015 به . خوبیم مهندس تو چطوری؟من ازت پشتیبانی میکنم تو برو جلو فعلا وقت خوابه. فردا هم شنبه اس. حسش نیست. یکشنبه هم کار دارم. دوشنبه هوا خوب نیست سه شنبه، تو نیستی. چهارشنبه ها رو از بچگی دوس داشتم بخابم 5 شنبه هم ک ی روز مونده ب جمعه. جمعه هم خوب. تعطیلللللللللل برادر. متوجه ای؟ کی کار می کنه اخه. ی هفته پر کار داشتم ها. انشالله از شنبه خدااش جهنم ما ایرانی ها رو باید جدا درست کنن باشه قبول تاپیک بزنید بیاید بقیه اش با من بار الهی مرا از شر ... حفظ بنما آمین ! 3
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 10 تیر، 2015 چیا مونده؟ بدرد بخور هست تاپیک بزنیم؟ جایزه های من دوسال کاربردی نداره سال قبل گردشگری امسال اشتراک یک ماه:| 2
ارسالهای توصیه شده