Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم که چقد بالا مثلاً؟چقد مد نظر داری؟ در اخر تمام گزینه ها باز میشه بیخیال همون 20 بزار ببینم شانسم چه جوریه فوقش 2 یا 3 روز میرم غصه میخورم حرف مرد یکیه همون 20 خیرشو ببینید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ یک نگاه به انتخاب من بنداز پس! خب این شانسو به یکی از بچه ها هدیه بده دیگه بمونه همینطوری میسوزه کلاً 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ مهر بانوی بنده حاضر ام انتخاب شما را به 150 دینار امتیاز و پیشکشی شماره 36 تعویض نمایم می بینم که نرخ امتیازا بالا رفته مینا ماها رو با 50 امتیاز اغفال کرد:icon_pf (34): الان کار به جایی رسیده پیشنهاد 150 امتیازی میده بچه ها ناز میکنن 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ می بینم که نرخ امتیازا بالا رفتهمینا ماها رو با 50 امتیاز اغفال کرد:icon_pf (34): الان کار به جایی رسیده پیشنهاد 150 امتیازی میده بچه ها ناز میکنن اینا فقط پیشنهاده میدونم قبول نمیکنند البته پشیمون میشن بعداً 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اینا فقط پیشنهاده میدونم قبول نمیکنند البته پشیمون میشن بعداً ببینم معلوم شد تو اون 16 چی بود؟ من هی اون روز میخاستم بپرسم یادم رفت 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ببینم معلوم شد تو اون 16 چی بود؟ من هی اون روز میخاستم بپرسم یادم رفت اگه کسی مصرانه انتخاب اش کنه باز میشه اگه نه می مونه تا در آخر همه گزینه ها باز بشه 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خب این شانسو به یکی از بچه ها هدیه بده دیگه بمونه همینطوری میسوزه کلاً ارادت داریم ... چشم رییس ... دوستان عزیزی بودند که میخواستم این شانسو هدیه بدم اما دیدم امتیاز بالایی دارند. و به همین بابت گفتم شاید بهتر باشه دوستان جوانتری رو انتخاب کنم که مشوقی هم باشه برای فعالیت های بهتر و بیشترشون ... :) @melijooon دوست گرامی ، شما میتونید از این شانس دوباره بهره مند باشید . (اگرچه شانس قبلیتون هم مث اینکه خوب بوده...) مبارکتون باشه . 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ یک نگاه به انتخاب من بنداز پس! اره دیدم به خودم امیدوار شدم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ @ Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž 1 امتیاز طلایی + 50 امتیاز مبارک ات باشه . 4 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ ارادت داریم ...چشم رییس ... دوستان عزیزی بودند که میخواستم این شانسو هدیه بدم اما دیدم امتیاز بالایی دارند. و به همین بابت گفتم شاید بهتر باشه دوستان جوانتری رو انتخاب کنم که مشوقی هم باشه برای فعالیت های بهتر و بیشترشون ... :) @melijooon دوست گرامی ، شما میتونید از این شانس دوباره بهره مند باشید . (اگرچه شانس قبلیتون هم مث اینکه خوب بوده...) مبارکتون باشه . مرسی که این شانسو به من دادی واقعا خوش حالم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اگه کسی 26 انتخاب نکرده انتخاب می کنم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ @ Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž 1 امتیاز طلایی + 50 امتیاز مبارک ات باشه . :دی تشکر میشه 31 چی بود حاالا اینجا نمیشه بگی تو پخ بگو 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ :دیتشکر میشه 31 چی بود حاالا اینجا نمیشه بگی تو پخ بگو خواهش میشه :) آخر سر باز میشه میبینی دیگه 3 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اگه از پوچ بدترم تو گزینه ها نیست همون 15 رو لطف کنید 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ mohitzist iran تخفیف فروشگاه 10 درصد یمنا 1 تخفیف فروشگاه 20 درصد ...Urbanist... شارژ 2000تومانی melijooon شانس انتخاب مجدد با زدن 3تاپیک جدید مبارکتون باشه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ درود...سال نومبارک.... منو جایزمو بدیدبرم..من کلا تاپیکام تخصصیه....پول هم میخوام فقط.... 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ درود...سال نومبارک.... منو جایزمو بدیدبرم..من کلا تاپیکام تخصصیه....پول هم میخوام فقط.... درود :) سال نو شما هم خیلی مبارک شماره بگو زود تند سریع:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ درود :)سال نو شما هم خیلی مبارک شماره بگو زود تند سریع:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ 27 میخرم 150 امتیاز :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ 27 میخرم 150 امتیاز :hapydancsmil: نه نوموخوام....مخوام ببینم چقد شانس دارم.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده