Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ Django unchaned 2012 run lora run 1998 The Silence of the Lambs 1991 Kill Bill 1 & 2 requiem for a dream 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ Mulholland .Dr رو یادم رفت کارگردان دیوید لینچ محصول 2001 5 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ به غیر اینا که دوستان گفتند ........... مادر ........پودوفکین بنی ویدئو ........... هانکه See the sea ............. اوزون هملت ................ کوزینتسف زن بی وفا .............شابرول آماتور ...................هال هارتلی مه جنگ ................ارول موریس هشت و نیم زن .............. گرینوی روزتا............... برادران داردن آهنگی از طبقه دوم ............... اندرشون (عالی) ریفی فی ............. ژول داسن در مکانی خلوت ..............نیکلاس ری خانه احمقها ............کونچالفسکی نگهبان شب ............... لیلیانا کاوانی مغازه ای در خیابان اصلی .............. ؟ پارتی ................ بلیک ادواردز اونیبابا..............کاتو شیندو ترس روح را می خورد ............. فاسبیندر تز .................. آلخاندرو آمه نابار بوی انبه کال ............ تران آن هوانگ Ma mere ....... ؟ و ......... 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ Triangle . Triangle is a 2009 psychological horror film written and directed by Christopher Smith 6.8/10- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The Prestige The Prestige is a 2006 British-American mystery thriller film written, directed and co-produced by Christopher Nolan 8.4/10- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام novecento یکی از بهترین فیلم هایی مه تا به حال دیدم(مرفه های بی درد نگاه کنند عبرت بگیرند) 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ یه فیلم ژاپنی مانند بود چند روز پیش داد به نام "گلوله شبح" خیلی خوشم اومد کلا از فیلمای رمزآلود و معمایی خیلی خوشم میاد 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ درود دوستان کسی میتونه یک فیلم عشقولانه و حماسی و تاریخی با لینک دانلودش بهم معرفی کنه یه چیزی مثل افسانه مرلین یا گلادیاتور یا ارباب حلقه ها فقط اگر ممکنه یکم ... چون امشب فقط وقت میکنم ببینم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ درود دوستان کسی میتونه یک فیلم عشقولانه و حماسی و تاریخی با لینک دانلودش بهم معرفی کنه یه چیزی مثل افسانه مرلین یا گلادیاتور یا ارباب حلقه ها فقط اگر ممکنه یکم ... چون امشب فقط وقت میکنم ببینم تروی تریستان و ایزولد رابین هود قلمرو بهشت(kingdom of heaven) ... 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ ترویتریستان و ایزولد رابین هود قلمرو بهشت(kingdom of heaven) ... ممنون تروی و رابین هود دیدم قلمرو بهشت رو زدم برا دانلود ولی زیر نویسشو نتونستم یعنی پیلتر بود تریستان رو هم هر چی گشتم نتونستم دانلود کنم یعنی هر چی بود پیلتر بود ولی معل.م بود فیلم قشنگیه با پیلتر شکن هم رفتم زده بود فقط با I P ایران که چون با پیلتر شکن رفته بودم نمیشد شانسو میبینی 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زیر نویس فارسیش رو پیدا نکردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته من هنوز ندیدمشون ولی پیشنهاد دوستان بود 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم این فیلم قبلا اینجا معرفی شده یا نه به هر حال . . . I am legend:a030: 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول 2003 فیلم خیلی ساده ایه، ولی خیلی خوبه، حس بینظیری میده به شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول 2008 یکی از بهترین انیمیشن هایی هست که تا بحال دیدم، فوق العادس 8 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ 12 مرد خشمگین کارگردان : Sidney Lumet محصول 1957 عالیه این فیلم 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ Life Is Beautiful کارگردان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیگران: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول 1997 عااالی 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ سه گانه ی: (Before Sunset (1995 (2004) Before Sunrise (2013) Before Midnight 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ 12 مرد خشمگین کارگردان : Sidney Lumet محصول 1957 عالیه این فیلم فکر کنم لومنت خودش نقش اصلی هم بود عجب فیلمی بود عجب فیلمی بود 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۲ من خیلی اهل فیلم تماشا کردن نیستم، اما از بین فیلمایی که دیدم تنها فیلمی که میتونم بگم هیچ وقت اسمشو فراموش نکردم (تا الان) افسانه ی 1900 هست 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ فکر کنم لومنت خودش نقش اصلی هم بودعجب فیلمی بود عجب فیلمی بود هنری فوندا بود نقش اصلی 12 مرد خشمگین؟!! ocean heaven بازیگر: jet li,wen zhang کارگردان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سال:2010 دو سال پیش دیدمش... امروز یادش بودم... عالی بود.به نظرم ارزش وقت گذاشتن رو داره اساسی... کاش مازیار میری قبل حوض نقاشی این فیلم رو می دید. 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ Her (او) نويسنده و کارگردان : Spike Jonze بازیگران : Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson محصول 2013 تا اینجا بهترین فیلمی بود که امسال دیدم 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول 2003 فیلم خیلی ساده ایه، ولی خیلی خوبه، حس بینظیری میده به شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول 2008 یکی از بهترین انیمیشن هایی هست که تا بحال دیدم، فوق العادس انیمیشن wall E برای من بهترین انیمیشنی هست که دیدم فضای فلسفی داستان و تصویر کردن ماشینیزم و تنهایی انسان راکد فوق العاده بود در این انیمیشن 12 مرد خشمگین کارگردان : Sidney Lumet محصول 1957 عالیه این فیلم یک فضای کاملا بسته و فیلمی که میتونه تا مدتها ذهن ادمو درگیرخودش بکنه مملو از دیالوگ بدون سربردن حوصله بیننده اولین فیلم بلند لومت شکست خورده در گیشه و ماندگار در ذهن ها و خاطره ها به نظرم بهتر از فیلم همشهری کین اورسن ولز باشه (من زیاد با اورسن ولز نمیتونم ارتباط برقرار کنم کلا) هنرپیشه اول فیلم یا همون شماره 8 هنری فوندا بود معدود فیلم هایی با این بسته بودن لوکیشن ساخته میشن و میتونن موفق باشن یه فیلم در رده پایینتر داگویل لارس فون تریه هست من خیلی اهل فیلم تماشا کردن نیستم، اما از بین فیلمایی که دیدم تنها فیلمی که میتونم بگم هیچ وقت اسمشو فراموش نکردم (تا الان) افسانه ی 1900 هست تورناتوره فیلم های به مراتب قویتری هم داره و افسانه 1900 اش علیرغم بسیار خوب بودنش جزو کارهای ضعیف تورناتوره به حساب میاد! اگر دوست داشتین البوم موسیقی متن فیلم افسانه 1900 ساخته انیو موریکونه رو از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . پسورد : www.sadafdownload.com 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده