pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ نام سریال : Person of Interest فرمت : MKV حجم هرقسمت : 140 مگابایت امتیاز : 8.2/10 وضیعت پخش : درحال پخش فصل اول محصول : امریکا زیان : انگلیسی زیرنویس فارسی : دارد ژانر : اکشن | درام | هیجانی اطاعات بیشتر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه داستان: سریال بسیار زیبا با دو شخصیت محبوب و معروف که یک شون بنجامین سریال لاست هست که در نقش یک طراح ماشینی است که می تونه اتفاق ها رو پیش بینی کنه و حالا اون ماشین از دسترس او خارج شده و یک مامور رو استخدام کرده برای خودش که از درد سرهای که سراغ افراد بی گناه میاد جلو گیری کنه که این مامور بیسار حرفه ای است و سریال رو به سمت اکشن بودن می کشه 7 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ نام : Friends لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ژانر : کمدی ، عاشقانه امتیاز :9,1/۱۰ وضعیت پخش : تمام شده شبکه : NBC فرمت فایل : Mkv کیفیت : بسیار خوب زیرنویس فارسی : دارد تعداد فصل ها : 10 فصل کارگردان: David Crane, Marta Kauffman بازیگران: Jennifer Aniston, Courteney Cox and Lisa Kudrow خلاصه داستان: سریال دوستان یک مجموعه کمدی در مورد گروهی شامل شش دوست است که در منطقه منهتن شهر نیویورک زندگی میکنند. این مجموعه توسط دیوید کرینو مارتا کافمن از سال ۱۹۹۴ تا سال ۲۰۰۴ ساخته شدهاست. این سریال متمرکز بر زندگی سه مرد و سه زن بیست و چند ساله (که در روند سریال به سی و چند سالگی میرسند) میباشد که ساکن محله گرین ویچ هستند. این سریال یکی از محبوبترین مجموعههای کمدی روزمره در تاریخ تلویزیون آمریکا است که دهها میلیون طرفدار در سراسر جهان بدست آورده است. سریال دوستان در تلویزیونهای بیش از یکصد کشور جهان نمایش داده شدهاست و روز به روز به شمار طرفداران آن افزوده میشود. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سریال the walking dead یکی از بهترین سریال هاست..باید ببینین امتیاز 8.7 از IMDB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت آخر فصل دومش امشب از شبکه پخش شد. 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ژانر: اکشن ، کمدی ، جنایی خلاصه داستان : داستان درباره ی دزدی حرفه ایست که پس از دزدیدن الماس بسیار گران قیمتی توسط پلیس دستگیر میشود . اما موفق میشود الماس را قبل از دستگیری در ساختمانی درحال ساخت پنهان کند . مدتها بعد که او از زندان آزاد میشود بلافاصله برای به دست اوردن الماس میرود . اما ساختمان نیمه تمام حالا ایستگاه پلیس است و او تنها راه ورود به اعماق ساختمان را جا زدن خود به عنوان یک پلیس میپندارد . اما پلیس بودن هم ساده نیست … 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ اگه دنبال فیلم محشر می گردید این فیلمو از دست ندید 4 لینک به دیدگاه
omid111222 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فیلم سینما پارادیزو cinema paradizo رو خیلیا دیدن ولی من پیشنهاد میکنم و یه فیلم دیگه با نام دیدار گروه موسیقیthe band visit برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخی.یادش بخیر چه تاپیک خوبی بود. tree of life قشنگه 2 لینک به دیدگاه
rattling_boy 356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ به مثل اینکه خیلی وقته کسی فیلم باحال ندیده تا بخواد بیاد و معرفی کنه لینک به دیدگاه
rattling_boy 356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ در مورد این فیلم واقعا نمی دونم چی بگم. منکه به شخصه خیلی ازش خخوشم اومد. مخصوصا اون صحنه های مبارزه تو رینگ آخر فیلم با اون موزیک دیوانه کننده اش. خداییش بعد از اینکه این فیلم رو تو سکوت محض دیدم تا یه مدت از لحاظ فیلم دیدن ارضا بودم اینم خلاصه ای از فیلم: خلاصه داستان : تامی یک عضو سابق نیروی دریایی آمریکا است که بعد از بازگشت به خانه از طرف پدرش ترغیب می شود تا در مسابقات رزمی که جایزه قابل توجهی هم برای قهرمان در نظر گرفته شده، شرکت کند. تامی قبول می کند تا در این تورنمت شرکت کند و پدرش را هم به عنوان مربی در کنارش قرار می دهد تا به کمک او بتواند قهرمانی را بدست آورد. اما تامی در جریان این مسابقات به برادر بزرگتر خود به نام برندون برخورد می کند و… 2 لینک به دیدگاه
rattling_boy 356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یک فیلم فوق العاده از بازیگر فوق العاده دنزل واشنگتن اینم خلاصه فیلم خلاصه داستان : مت وستون (رایان رینولدز) تازه کار CIA که منینگ یک خانه امن در کیپ تاون، آفریقای جنوبی، زمانی که فراست توبین (دنزل واشنگتن) تحت تعقیب سازمان سیا سرکش عامل دستگیر و به خانه امن برده است. در طول بازجویی فراست، خانه امن است توسط مزدوران که می خواهند فراست گرفت. وستون و فراست فرار و اقامت در خارج از دید افراد مسلح تا زمانی که آنها می توانند به یک خانه تیمی دیگر دریافت کنید … 2 لینک به دیدگاه
rattling_boy 356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ فیلم قشنگی که من هنوز مات و متحیر موندم که چرا پسره تو دادگاه کمک زنه نکرد.... با وجود اینکه یه مقدار فیلمش خانوادگی نیست ولی اگه مفهومی به فیلم نگاه کنیم فیلمی هستش که زیباست. اما اون تیکه ای که پسره صدای داستان خوندنش رو روی کاست ضبط می کرد و برای زنه می فرستاد زندان حرکت قشنگی بود. اینم خلاصه فیلم: خلاصه داستان : “کتابخوان” راجع به دو نسل است: میشل برگ (با بازی رالف فاینس) پسری که در سنین نوجوانی عاشق و همخانه ی زن میانسالی به نام هانا (با بازی کیت وینسلت) میشود و روابط عاشقانه ای که روز به روز بیشتر میشود، ولی پس از چند سال هنگامی که “میشل” در رشته ی حقوق تحصیل میکند، متوجه میشود که عشق قدیمش “هانا”، به جرم جنایات جنگی و عضویت در حزب نازی آلمان در دادگاه کیفری در حال محاکمه است و این مسئله زندگی او را نیز تحت تاثیر قرار میدهد. “کتابخوان” در مراسم جوایز آکادمی ۲۰۰۹، نامزد ۵ اسکار (از جمله اسکار بهترین فیلم سال و اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن برای کیت وینسلت) شد . که در این بین کیت وینسلت توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن رو به دست بیاورد . 9 لینک به دیدگاه
rattling_boy 356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اگه روحیه تون خرابه و خیلی وقته یه فیلم کمدی باحال ندیدن پس این فیلم رو ببینید. انصافا همین که زاک رو با اون ریش های مسخره اش میبینم خنده ام می گیره چه برسه به حرکات توی فیلمش. فیلم کمدی ای که ارزش دیدن رو دارن اینم خلاصه داستان فیلم: خلاصه داستان: پیتر هایمن ( رابرت داونی ) قرار است تا چند روز دیگر پدر شود و برای همین تصمیم دارد سر وقت خود را به همسرش برساند. پیتر در یک سفر جاده ای به ناچار همراه مردی بنام ایتان ترمبلی ( زاک گالیفیانکیس ) می شود. ایتان مردی بلند پرواز است که مشتاق بازیگری است و در این سفر آنها به ماجراهای جالب زیادی کشیده می شوند… 7 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ bridesmaids... درباره یه دختر بود که دنبال یه دوسته :) من که خیلی خوشم اومددد... 3 لینک به دیدگاه
bermy 255 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ little miss sunshine فوق العادست... حرف نداره... اگه ندیدین حتماً ببینین یه فیلم تقریبا خانوادگی ، بدون صحنه ، نیمه طنز و مفهوم دار. از اون فیلماس که آخرش غافلگیر میشین. ولی از اول با دقت ببینین. ما که یه رب آخرش رو دیدیم اینجوری شدیم: 4 لینک به دیدگاه
romeisa 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من با if only و vow و leon حال کردم. تو ایرانی ها هم با طلا و مس خیلی حال کردم. 2 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ یکی از بهترین فیلمهایی که در عمرم دیدم و هنوزم که هنوزه گاهی یه سری بهش میزنم فیلم pulpfiction هستش و البته beautiful mind و همین طور فیلم افسانه های خزان من چند سالی هست که بخاطر شرایط زندگیم...نمیتونم فیلم ببینم اما یه فیلمی رو خیلی دوست دارم و داشتم ببینم...مورد عجیب بنجامین باتن که هروقت تکه هایی از فیلم رو می بینم...مخصوصا اونجایی که برد پیت خیلی پیره...دلم خیلی میگیره 3 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سریال خاطرات یک خون آشام رو توصیه می کنم حتماً ببینید . 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ یکی از فیلمایی که خیلی از دیدنش لذت بردم furest gumpبود یه فیلم خیلی زیبا و تاثیر گذار از زندگی یه پسر تقریبا ناتوان ذهنی که به موفقیت های بزرگی تو زندگیش میرسه،پیشنهاد میکنم حتما ببینید 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ فیلم the lives of others و مینی سریال mildred piercreواقعا زیبا هستند پیشنهاد میکنم حتما ببینید لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فیلم "توت فرنگی های وحشی" اثر اینگمار برگمان رو توصیه میکنم ببینید. محشره. داستان پزشکی پیر که با وجود دستاوردهای علمی و مالی و ... در آستانه کهولت احساس میکند چیزی واقعا ندارد و ... داستان دور باطل زندگی که با محبت کردن میتوان زیبا گذراندش.فیلم "مالنا" هم دیدنی بود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده