ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ حوصلشو داشتم یه بحثی در خصوص نگاه جنسیتی تو جامعه افتضاح خودمون را مینداختم چیزی که من گفتم یکی از همین نوع نگاه ها بود به این فیلم نگاه کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام D8%A7 جالب بود مهدی ولی اینو میتونی بعنوان یک تاپیک جداگونه مطرح کنی فکر کن استقبال خوبی ازش بشه 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ حوصلشو داشتم یه بحثی در خصوص نگاه جنسیتی تو جامعه افتضاح خودمون را مینداختم چیزی که من گفتم یکی از همین نوع نگاه ها بود به این فیلم نگاه کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام D8%A7 خیلی خیلی خیلی قشنگ بود حرف دل دخترا رو زده . ممنون :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ آزاد بعدش کامپیوترچون تالار ازاد رو همه دوست دارن نمی دونم چرا ولی خوب ...ریا میشه بگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی درآخر جدا از شوخی معماری خوب کار کرده بعدش البته شهرسازی:icon_razz:بعدش برق و همه درکل بعد ازاد البته متعصفانه درسته:icon_razz: کامپیوترچرا؟این کامپیوتریهاهرچی دارن ازالکترونیکه اصلاخودت هم اینجوری محمدعارف هم اینجوری اصلاهمه اینجورینداگرکسانی مثل مایکل فارادی، ادییسون،گراهامبل و..نبودن زندگی نبودکه کامپیوتر باشه:97: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ متعصفانه درسته:icon_razz:کامپیوترچرا؟این کامپیوتریهاهرچی دارن ازالکترونیکه اصلاخودت هم اینجوری محمدعارف هم اینجوری اصلاهمه اینجورینداگرکسانی مثل مایکل فارادی، ادییسون،گراهامبل و..نبودن زندگی نبودکه کامپیوتر باشه:97: الکترونیک که یه چیز دیگه هستش این مادر همه رشته هاست هواتو دارم نترس 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ الترونیک که یه چیز دیگه هستش این مادر همه رشته هاست هواتو دارم نترس چی ،کی ؟ منوترس ؟ ولی خیلی مرسی بلخره یه مدیری پیداشدگفت هواتودارم.الان دارم خوشحالی می کنم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده