Mohammad Aref 120568 سازنده ارسال شده در 17 خرداد، 2015 برحسب اینا نمیشه تصمیم گرفترشته های پرطرفدار با رشته های کم طرفدار داره مقایسه میشه برق و مکانیک و معماری اگه آمارشون پایین باشه واقعا جای سواله ولی محیط زیست و منابع طبیعی که گمنامن آمار خیلی خوبی دارن به نسبت خودشون درسته معیارهای مختلفی هستش که این یکیشه این تا حدی به نوبه خودش نشون میده حالت مقایسه ای. مثلاً همین محیط زیست که گفتی با اینکه تعداد کل اعضاش کمتره و همینطور اعضای بالای 20 پستش، ولی با همین حال 3 نفر اضافه شدن که بالای 20 پست داشتن. تالار مکانیک با شرایط خیلی بهتر از نظر تعداد کل کاربر و کاربر فعال، دو نفر رو داشته. یا صنایع یک نفر، مهندسی شیمی کلاً نداشته یا کشاورزی دو نفر داشته یا عمران هست که اونم سه نفر داشته ولی با تعداد اعضای کل بیشتر. همین قیاس ها تا حدی نشون میده که تالار مهندسی محیط زیست از این لحاظ عملکردش بهتر از این تالارها بوده. یه بازخورد قطعی از عملکرد تالار نیست ولی به صورت نسبی عملکرد رو حداقل توی این زمینه نشون میده 12
Tamana73 28837 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 تالاری که بیشترین رای داشته باشه میشه به اعضای فعالش امتیازی چیزی بدید؟؟؟؟!!!!! شاید اینطور اعضا واسه سال آینده ترغیب بشن واسه فعالیت بیشتر. 11
Mohammad Aref 120568 سازنده ارسال شده در 18 خرداد، 2015 تالاری که بیشترین رای داشته باشه میشه به اعضای فعالش امتیازی چیزی بدید؟؟؟؟!!!!!شاید اینطور اعضا واسه سال آینده ترغیب بشن واسه فعالیت بیشتر. همینجوریش بچه ها از رو تعصب رای میدن، امتیازم باشه که دیگه هیچی 9
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 همینجوریش بچه ها از رو تعصب رای میدن، امتیازم باشه که دیگه هیچی تنها تالاری که بچه بهش تعصب نشون نمی دن تالار ازاده رای هاش همه دمکراتیکه 10
masi eng 47045 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 تالاركشاورزي اگر هم راي نياره.. بهترينه.. تو بروز بودن مطالب..... بچه ها متشكريم..:hapydancsmil: 8
fakur1 10131 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 فک کنم اگه تالار ها رو با معیار های علمی , اجتماعی , فنی و یا تخصصی و غیر تخصصی تفکیک میکردید , و از هر بخش هم یکی انتخاب میشد , بد نمیشد. مثلا چهار پنج گروه میشد و سرگروهها برنده میشدن. 9
saghar... 6666 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 معلومه برق اخه اینم پرسیدن داشت؟ ولی جدا از شوخی برق و معماری و کشاورزی و محیط زیست و گفتگوی ازاد خیلی خوب بودن ابلته اگ من غیر از برق به این تالارا رای نمیدادم الان برق بالاترین رای رو داشت ببینین چه فداکاری بزرگی کردم 4
saghar... 6666 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 یادم رفت بگم عمران و شهرسازی و کامپیوتر و اخبار هم خوب بودن 4
Lean 56970 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده 4
saghar... 6666 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده :viannen_38: 3
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده :femenist: 3
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 واقعیت تلخه:2i1d1co: اتفاقا عملکرد همون تالارایی که دخترا مدیرشن عالیه. 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 :viannen_38: :femenist: واقعیت تلخه:2i1d1co: اتفاقا عملکرد همون تالارایی که دخترا مدیرشن عالیه. خو واقعیته اینجا ایرانه جو ش طوریه که خانما تواناییاشون کم تره 4
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 خو واقعیته اینجا ایرانه جو ش طوریه که خانما تواناییاشون کم تره منو باش دارم از شماها دفاع موتونم. 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 منو باش دارم از شماها دفاع موتونم. خو واقعیته من چیکار کنم !!این قد رفتم مصاحبه کاری بهم گفتن تو خانمی اینجوری اونجوری تو ذهنم نقش بسته . 5
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 خو واقعیته من چیکار کنم !!این قد رفتم مصاحبه کاری بهم گفتن تو خانمی اینجوری اونجوری تو ذهنم نقش بسته . میفهمم چی میگی 5
Lean 56970 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اتفاقا عملکرد همون تالارایی که دخترا مدیرشن عالیه. خو واقعیته اینجا ایرانه جو ش طوریه که خانما تواناییاشون کم تره منو باش دارم از شماها دفاع موتونم. خو واقعیته من چیکار کنم !!این قد رفتم مصاحبه کاری بهم گفتن تو خانمی اینجوری اونجوری تو ذهنم نقش بسته . میفهمم چی میگی حوصلشو داشتم یه بحثی در خصوص نگاه جنسیتی تو جامعه افتضاح خودمون را مینداختم چیزی که من گفتم یکی از همین نوع نگاه ها بود به این فیلم نگاه کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام D8%A7 8
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری