Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ برحسب اینا نمیشه تصمیم گرفترشته های پرطرفدار با رشته های کم طرفدار داره مقایسه میشه برق و مکانیک و معماری اگه آمارشون پایین باشه واقعا جای سواله ولی محیط زیست و منابع طبیعی که گمنامن آمار خیلی خوبی دارن به نسبت خودشون درسته معیارهای مختلفی هستش که این یکیشه این تا حدی به نوبه خودش نشون میده حالت مقایسه ای. مثلاً همین محیط زیست که گفتی با اینکه تعداد کل اعضاش کمتره و همینطور اعضای بالای 20 پستش، ولی با همین حال 3 نفر اضافه شدن که بالای 20 پست داشتن. تالار مکانیک با شرایط خیلی بهتر از نظر تعداد کل کاربر و کاربر فعال، دو نفر رو داشته. یا صنایع یک نفر، مهندسی شیمی کلاً نداشته یا کشاورزی دو نفر داشته یا عمران هست که اونم سه نفر داشته ولی با تعداد اعضای کل بیشتر. همین قیاس ها تا حدی نشون میده که تالار مهندسی محیط زیست از این لحاظ عملکردش بهتر از این تالارها بوده. یه بازخورد قطعی از عملکرد تالار نیست ولی به صورت نسبی عملکرد رو حداقل توی این زمینه نشون میده 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ تالاری که بیشترین رای داشته باشه میشه به اعضای فعالش امتیازی چیزی بدید؟؟؟؟!!!!! شاید اینطور اعضا واسه سال آینده ترغیب بشن واسه فعالیت بیشتر. 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ تالاری که بیشترین رای داشته باشه میشه به اعضای فعالش امتیازی چیزی بدید؟؟؟؟!!!!!شاید اینطور اعضا واسه سال آینده ترغیب بشن واسه فعالیت بیشتر. همینجوریش بچه ها از رو تعصب رای میدن، امتیازم باشه که دیگه هیچی 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ همینجوریش بچه ها از رو تعصب رای میدن، امتیازم باشه که دیگه هیچی تنها تالاری که بچه بهش تعصب نشون نمی دن تالار ازاده رای هاش همه دمکراتیکه 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ تالاركشاورزي اگر هم راي نياره.. بهترينه.. تو بروز بودن مطالب..... بچه ها متشكريم..:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ فک کنم اگه تالار ها رو با معیار های علمی , اجتماعی , فنی و یا تخصصی و غیر تخصصی تفکیک میکردید , و از هر بخش هم یکی انتخاب میشد , بد نمیشد. مثلا چهار پنج گروه میشد و سرگروهها برنده میشدن. 9 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اصن شهرسازی از همه بهترهههههههههههه 10 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ معلومه برق اخه اینم پرسیدن داشت؟ ولی جدا از شوخی برق و معماری و کشاورزی و محیط زیست و گفتگوی ازاد خیلی خوب بودن ابلته اگ من غیر از برق به این تالارا رای نمیدادم الان برق بالاترین رای رو داشت ببینین چه فداکاری بزرگی کردم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ یادم رفت بگم عمران و شهرسازی و کامپیوتر و اخبار هم خوب بودن 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ یک نکته ظریفی که بهش باید اشاره کنم هر تالاری که مدیرش دخدر نبوده موفق بوده :femenist: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ :viannen_38: :femenist: واقعیت تلخه:2i1d1co: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ واقعیت تلخه:2i1d1co: اتفاقا عملکرد همون تالارایی که دخترا مدیرشن عالیه. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ :viannen_38: :femenist: واقعیت تلخه:2i1d1co: اتفاقا عملکرد همون تالارایی که دخترا مدیرشن عالیه. خو واقعیته اینجا ایرانه جو ش طوریه که خانما تواناییاشون کم تره 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ خو واقعیته اینجا ایرانه جو ش طوریه که خانما تواناییاشون کم تره منو باش دارم از شماها دفاع موتونم. 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ منو باش دارم از شماها دفاع موتونم. خو واقعیته من چیکار کنم !!این قد رفتم مصاحبه کاری بهم گفتن تو خانمی اینجوری اونجوری تو ذهنم نقش بسته . 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ خو واقعیته من چیکار کنم !!این قد رفتم مصاحبه کاری بهم گفتن تو خانمی اینجوری اونجوری تو ذهنم نقش بسته . میفهمم چی میگی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اتفاقا عملکرد همون تالارایی که دخترا مدیرشن عالیه. خو واقعیته اینجا ایرانه جو ش طوریه که خانما تواناییاشون کم تره منو باش دارم از شماها دفاع موتونم. خو واقعیته من چیکار کنم !!این قد رفتم مصاحبه کاری بهم گفتن تو خانمی اینجوری اونجوری تو ذهنم نقش بسته . میفهمم چی میگی حوصلشو داشتم یه بحثی در خصوص نگاه جنسیتی تو جامعه افتضاح خودمون را مینداختم چیزی که من گفتم یکی از همین نوع نگاه ها بود به این فیلم نگاه کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام D8%A7 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده