Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز سوال مشخصه دیگه بهترین تالار انجمن سال 93 کدوم تالار بوده؟ و چرا؟ 26 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ برق چه عجله ای داشتی قبل نظرسنجی گفتی چرا؟ فقط به خاطر رشته خودت بودن؟ :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ چه عجله ای داشتی قبل نظرسنجی گفتی چرا؟ فقط به خاطر رشته خودت بودن؟ :icon_pf (34): درود سرعت تاپیک دهی بالاس دیگه همه میگن قبل ارسال تاپیک طرف امتیازشو میدم نه خب چون منو سید و چن تا ار بچه ها زیاد فعالیت کردیم با اینکه کم بودیم 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ همه دوستان در بازه های زمانی مختلف زحمت کشیدن و من تا جایی که در نظرم بود به رشته های فعال امسال رای دادم 14 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ آزاد بعدش کامپیوتر چون تالار ازاد رو همه دوست دارن نمی دونم چرا ولی خوب ...ریا میشه بگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی درآخر جدا از شوخی معماری خوب کار کرده بعدش البته شهرسازی:icon_razz:بعدش برق و همه درکل بعد ازاد البته 14 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام. تالار مکانیک . ما از مسئولین و کاربراش راضی بودیم خدا ازشون راضی باشه . البته من راهم زیاد به تالار مکانیک میخورد . وگرنه همه تالارا خوبن مخصوصا عمران 12 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ محیط زیستو هیشکی نمیبینه چرا؟ خدایی بد کار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ محیط زیستو هیشکی نمیبینه چرا؟خدایی بد کار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟ onhda خدایش از بهترین تالارها بوده یه تنه پیش بردی من به محیط زیست هم رای میدم ممد به رای ها اضافش کن 12 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ هیچ کس منو دعوت نمی کنه ولی من خودم اومد نظرم گفتم.... 11 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ هیچ کس منو دعوت نمی کنه ولی من خودم اومد نظرم گفتم.... ما هم بی دعوت اومدیم 8 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ ما هم بی دعوت اومدیم اهان پس اینجوری بوده !!!!!!:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ معلومه دیگه تالار معماری چون بهترین فعالیت و جوابگویی داشته. ،وصد البته حضور پر بار من 13 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ خب معلومه دیگه! معماری.....چرا هم نداره! 10 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ محیط زیستو هیشکی نمیبینه چرا؟خدایی بد کار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟ منظور من از کشاورزی شاید محیط زیست بوده 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ جاي هيچ شكي نيست... معلومه تالار كشاورزي.. هميشه فعال بوده و هميشه بهترين تاپيك ها رو زده و هميشه به روز بوده.. خدايي هم انصاف بزاري.. بهترين تاپيكها رو داشته.. تعريف نيست.. حقيقته... والا نميتونمم بگذرم.. اينكه تعريف نكنم.. ببخشيد// 11 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ برق ازاد کشاورزی همینا فعلا 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اینو که کلا همه میدونن معماری همه جا اوله با اینکه همیشه بدون اینکه بهش عمیق بشن و درکش کنن "رد"میشن.معماری...شهرسازی...آزاد...برق...بابت یکسال زحمات تمامی دوستان تشکر فروان دارم.بخصوص آقایان محمد مهدی سهند ایمان سیدمهدی سامیار.♥♥♥♥♥♥♥♥ 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ جالبه تالار محیط زیست جزو بهترین تالارا بوده ولی طبق معمول چیزی که لحاظ نمیشه کار کردنه ، شاید دوستان بر اساس تعصب رأی دادن،به هر حال من اعتراف میکنم بدترین تالار انجمن صنایع بوده که خودمم حتی بهش رأی ندادم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده