رفتن به مطلب

بهترین تالار انجمن در سال 93؟

به نظر شما بهترین تالار انجمن در سال 93 کدام تالار بود؟  

178 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما بهترین تالار انجمن در سال 93 کدام تالار بود؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 65
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چه عجله ای داشتی قبل نظرسنجی گفتی :ws3:

چرا؟ icon_pf%20%2834%29.gif فقط به خاطر رشته خودت بودن؟ :icon_pf (34):

درود

سرعت تاپیک دهی بالاس دیگه همه میگن :ws28: قبل ارسال تاپیک طرف امتیازشو میدم :ws3:

نه خب چون منو سید و چن تا ار بچه ها زیاد فعالیت کردیم :hanghead: با اینکه کم بودیم :hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه

آزاد بعدش کامپیوتر

چون تالار ازاد رو همه دوست دارن نمی دونم چرا ولی خوب ...ریا میشه بگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

ولی درآخر جدا از شوخی معماری خوب کار کرده بعدش البته شهرسازی:icon_razz:بعدش برق و همه درکل بعد ازاد البته:w02:

• Like 14
لینک به دیدگاه

با سلام.

تالار مکانیک .

ما از مسئولین و کاربراش راضی بودیم خدا ازشون راضی باشه . البته من راهم زیاد به تالار مکانیک میخورد . وگرنه همه تالارا خوبن مخصوصا عمران :w02:

• Like 12
لینک به دیدگاه
محیط زیستو هیشکی نمیبینه چرا؟:sigh:

خدایی بد کار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead:

onhda

خدایش از بهترین تالارها بوده

یه تنه پیش بردی

من به محیط زیست هم رای میدم:a030:

ممد به رای ها اضافش کن

• Like 12
لینک به دیدگاه

جاي هيچ شكي نيست...

:w16:

معلومه تالار كشاورزي.. هميشه فعال بوده و هميشه بهترين تاپيك ها رو زده و هميشه به روز بوده..

خدايي هم انصاف بزاري.. بهترين تاپيكها رو داشته.. تعريف نيست.. حقيقته... والا:ws3:

نميتونمم بگذرم.. اينكه تعريف نكنم.. ببخشيد//

• Like 11
لینک به دیدگاه

اینو که کلا همه میدونن معماری همه جا اوله با اینکه همیشه بدون اینکه بهش عمیق بشن و درکش کنن "رد"میشن.معماری...شهرسازی...آزاد...برق...بابت یکسال زحمات تمامی دوستان تشکر فروان دارم.بخصوص آقایان محمد مهدی سهند ایمان سیدمهدی سامیار.♥♥♥♥♥♥♥♥

• Like 9
لینک به دیدگاه

جالبه تالار محیط زیست جزو بهترین تالارا بوده ولی طبق معمول چیزی که لحاظ نمیشه کار کردنه ، شاید دوستان بر اساس تعصب رأی دادن،به هر حال من اعتراف میکنم بدترین تالار انجمن صنایع بوده که خودمم حتی بهش رأی ندادم:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...