Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ درود سایت مایکروسافت بخشی داره برای پیشنهادات ، پیشنهاداتی که درخواست بالایی دارن بررسی میشن لطفا به لینک زیر مراجعه کنید و رأی بدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 31 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ درودسایت مایکروسافت بخشی داره برای پیشنهادات ، پیشنهاداتی که درخواست بالایی دارن بررسی میشن لطفا به لینک زیر مراجعه کنید و رأی بدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارور 404 میده بعد رای دادن 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ ارور 404 میده بعد رای دادن یه بار رفرش کنی درس میشه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ قبلا با همین درخواست تقویم شمسی به ویندوز اضافه شد لطفا رأی بدید لینکی منجر شد به اضفه کردن تقویم شمسی به ویندوز 10 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی ممنون، :icon_gol:منم رای دادم. 4 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ ما که ویندوز کپی میگیریم و مایکروسافت هم میدونه به نظر من که اضافه نمیکنه..مخصوصا با این تحری.م ها 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ ما که ویندوز کپی میگیریم و مایکروسافت هم میدونه به نظر من که اضافه نمیکنه..مخصوصا با این تحری.م ها فعلا که به ویندوز10 اضافه کرده لینکشم که گذاشتم اینم تصاویرش 10 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من که از خدامه!! چه بهتر../:ws3: ممنون 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ رأی بدید دیگه چقد ملت تنبلن 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ بعد از رای ارور 404 میده و با رفرش هم حل نمیشه ... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ بعد از رای ارور 404 میده و با رفرش هم حل نمیشه ... [h=1]I suggest you ...[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی این جنرال کلیک کنی میری صفحه اصلی اونجا هم میشه رأی داد 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ I suggest you ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی این جنرال کلیک کنی میری صفحه اصلی اونجا هم میشه رأی داد تشکر میشود دوست من 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ رای دادم..اینم سندش!!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ رای دادم..اینم سندش!!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دهنت سرویس 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ vhd nhndl:| :icon_pf (34): رای دادیم:| 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ 3 vote داستانش چی بود. زدم 3 رو بعد اون عدد رای، 3 تا رفت بالا 262 رای 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ 3 vote داستانش چی بود. زدم 3 رو بعد اون عدد رای، 3 تا رفت بالا 262 رای سه تایی هم میشه رأی داد خب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده