رفتن به مطلب

تعصب یا غیرت؟

soheiiil

ارسال های توصیه شده

خوب منم يه خورده اينجوري هستم :icon_redface:

پس خدا به داد خواهرات برسه میدونم چی می کشن

:pichak29:

من اگه نگام کنن خودم مجبورم بگم به برادرم جلوم وایسته و اگر نه از این کارا بلد نیست:banel_smiley_4:

ببخش عزیزم اگه به نیگا کردنه اصلا نباید بیرون بیایی یا اگه میایی مثل زنای طالبان نقاب بزنی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخش عزیزم اگه به نیگا کردنه اصلا نباید بیرون بیایی یا اگه میایی مثل زنای طالبان نقاب بزنی:ws3:

نه بابا اونجوري نيستم ديگه ولي وقتي کسي بد نگا ميکنه منم وا ميستم جلوش تو چشاش زل ميزنم تا روش کم بشه!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
آی گفتی

بابا ها که بیچاره کاری ندارن اما امان از این داداشا شدن کاسه داغ تر از آش

یه بار تو یزد رفته بودیم پارک بابا رفته بود جایی برگرده همراه مامان

من و داداشم کنار درختی ایستاده بودیم تا بیان یه دفعه دیدم این مثل برج ( با اون قدش ) وایستاد جلوم بهش گفتم چته گفت هیچی تو همین جور وایسا

گفتم چرا گفت اون بیشعورا ( اشاره به دوتا پسری که اون طرف بودن ) هی دارن بهت نیگا می کنن

گفتم خب نیگا کنن ادم به ادم نیگا می کنه دیگه........ با عصبانیت گفت بیخود :banel_smiley_52:

خدا رو شکر من از این برادرا ندارم :ws3:به نظرم حمایت کردن و اهمیت دادن با تعصب و غیرت خیلی متفاوته که اشتباه گرفته می شه

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینجا همه ترکن؟

به نظر من مردای این دورو زمونه یا شکاکن که اسمشو غیرت می زارن یا سیب زمین بی رگن که اسمشو لارج بودن می زارن

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینجا همه ترکن؟

به نظر من مردای این دورو زمونه یا شکاکن که اسمشو غیرت می زارن یا سیب زمین بی رگن که اسمشو لارج بودن می زارن

بنظرت ايني که ميگي کليت داره!؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
بنظرت ايني که ميگي کليت داره!؟؟؟

فکر نمی کنم کلی باشه ولی ادم هایی هستن که اینطوری هستن اصولا تعادل رو حفظ کردن یکمی سخته

• Like 1
لینک به دیدگاه

هه!

غیرت . . .!!!!!

چه اسم بیخودی . . .!

تو این دوره ، مرد به اسم غیرت سعی داره حس برتری خودشو به زنا دیکته کنه . . .!

غیرت واقعی چیز دیگه ایه که نه من میدونم و نه مردای این دوره . . !

• Like 3
لینک به دیدگاه
هه!

غیرت . . .!!!!!

چه اسم بیخودی . . .!

تو این دوره ، مرد به اسم غیرت سعی داره حس برتری خودشو به زنا دیکته کنه . . .!

غیرت واقعی چیز دیگه ایه که نه من میدونم و نه مردای این دوره . . !

واقعا درسته

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه عزیزم منظور من هر نگاهی نبود بعضی ها با نگاهشون یا لبخند ژکوند می زنن یا چشمک و .... از این نگاه ها متنفرم که معمولا خودم جوابشونو میدم اگه کار ساز نباشه باید از اطرافیام کمک بگیرم که تا خودم نگم کسی کاری نمی کنه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

امروز یک دختر و پسر 20-19 رو دیدم که پسره منتظر بود دختر که سوار ماشین شده بره.دو تا پسر اومدن عقب پیش دختر نشستن.دختر با اشاره دوستش پیاده شد و دوستش براش یک ماشین دربست گرفت و با اون رفت :w58: ازین رفتار خیلی تعجب کردم.آخه مگه دو تا پسر کنار یک دختر بشینن چه اتفاقی می یفته؟ :w58:غیرت خوبه ولی نه تا این حد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...