saray89 3064 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 آخجون يه هم رشته اي يافتم:aghosh:آخه اينجا تاپيك اسپمه گلم منتظر پستهاي بعديت در اين تالار هستيم :cryingf::cryingf::cryingf: اینجا رو نمیگم که کلا میگم :cryingf::4uboxsmiley: آخه من دوست دارم بنفش بشم اخه 3
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 :cryingf::cryingf::cryingf:اینجا رو نمیگم که کلا میگم :cryingf::4uboxsmiley: آخه من دوست دارم بنفش بشم اخه ما كه بنفشيم چه گلي به سر تالارمون زديم شما هم بنفش ميشي اگه كمي پشتكار و ... ( ازين جور چيزا كه همجا ميگن ) داشته باشيد ... . شاعر مي گويد " . اندكي صبر سحر نزديك است 4
pme 3474 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 :cryingf::cryingf::cryingf:اینجا رو نمیگم که کلا میگم :cryingf::4uboxsmiley: آخه من دوست دارم بنفش بشم اخه شما يه كم فعاليت كن من جامو ميدم به شما قول ميدم ما كه بنفشيم چه گلي به سر تالارمون زديم شما هم بنفش ميشي اگه كمي پشتكار و ... ( ازين جور چيزا كه همجا ميگن ) داشته باشيد ... . شاعر مي گويد " . اندكي صبر سحر نزديك است واقعاً 3
saray89 3064 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 ما كه بنفشيم چه گلي به سر تالارمون زديم شما هم بنفش ميشي اگه كمي پشتكار و ... ( ازين جور چيزا كه همجا ميگن ) داشته باشيد ... . شاعر مي گويد " . اندكي صبر سحر نزديك است چرا شعر تحریف میکنی؟؟ شاعر در اصل می گوید اندکی صبر ایوب سحر نزدیک است شما يه كم فعاليت كن من جامو ميدم به شما قول ميدم نمیشه به جای فعالیت اسپم کنم ؟ 1
pme 3474 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 چرا شعر تحریف میکنی؟؟شاعر در اصل می گوید اندکی صبر ایوب سحر نزدیک است نمیشه به جای فعالیت اسپم کنم ؟ نه ...شرمنده
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2011 بابا چه خبر شده نكنه كه ... هاااا / ؟ پس شيرينيش يادت نره ؟ نه بابا شایعه نکن خبری نیست همه چی امنو امانه!!!:Ghelyon: من اینجام اگه بودی بیشتر همو میبینیم:w16: :wubpink: باشه قبول ولي حالا كه اومدي دوباره اينجارو به وضعيت قبليش برگردون خيلي همه چي آرومه شده والا اون موقع که بودم هرچی تقلا کردم یکمی شلوخ شه نشد!!!:pichak29: 2
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 نه بابا شایعه نکن خبری نیست همه چی امنو امانه!!!:Ghelyon: والا اون موقع که بودم هرچی تقلا کردم یکمی شلوخ شه نشد!!!:pichak29: ولي من هنوز ميگم كه يخبري هست ... حالا ببين كي گفتم خب حالا كه شلوغ شده پس يا علي 1
pme 3474 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 سلاااااااااااااااااااااااااممنم راه میدید ؟؟؟؟ سلام چرا راه نديم ؟!! فقط عوارض ميگيريم خوش اومدين 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 1 تیر، 2011 سلام چرا راه نديم ؟!! فقط عوارض ميگيريم خوش اومدين اگه عوارض ندیم چی میشه ؟!؟!؟! 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 4 تیر، 2011 هيچي به جاش بايد بيشتر كار كنين یعنی چی؟!؟!:ws52: یعنی باید بیل و کلنگ دستمون بیگیریم !
ارسال های توصیه شده