saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ آخجون يه هم رشته اي يافتم:aghosh:آخه اينجا تاپيك اسپمه گلم منتظر پستهاي بعديت در اين تالار هستيم :cryingf::cryingf::cryingf: اینجا رو نمیگم که کلا میگم :cryingf::4uboxsmiley: آخه من دوست دارم بنفش بشم اخه 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ :cryingf::cryingf::cryingf:اینجا رو نمیگم که کلا میگم :cryingf::4uboxsmiley: آخه من دوست دارم بنفش بشم اخه ما كه بنفشيم چه گلي به سر تالارمون زديم شما هم بنفش ميشي اگه كمي پشتكار و ... ( ازين جور چيزا كه همجا ميگن ) داشته باشيد ... . شاعر مي گويد " . اندكي صبر سحر نزديك است 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ :cryingf::cryingf::cryingf:اینجا رو نمیگم که کلا میگم :cryingf::4uboxsmiley: آخه من دوست دارم بنفش بشم اخه شما يه كم فعاليت كن من جامو ميدم به شما قول ميدم ما كه بنفشيم چه گلي به سر تالارمون زديم شما هم بنفش ميشي اگه كمي پشتكار و ... ( ازين جور چيزا كه همجا ميگن ) داشته باشيد ... . شاعر مي گويد " . اندكي صبر سحر نزديك است واقعاً 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ ما كه بنفشيم چه گلي به سر تالارمون زديم شما هم بنفش ميشي اگه كمي پشتكار و ... ( ازين جور چيزا كه همجا ميگن ) داشته باشيد ... . شاعر مي گويد " . اندكي صبر سحر نزديك است چرا شعر تحریف میکنی؟؟ شاعر در اصل می گوید اندکی صبر ایوب سحر نزدیک است شما يه كم فعاليت كن من جامو ميدم به شما قول ميدم نمیشه به جای فعالیت اسپم کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ چرا شعر تحریف میکنی؟؟شاعر در اصل می گوید اندکی صبر ایوب سحر نزدیک است نمیشه به جای فعالیت اسپم کنم ؟ نه ...شرمنده لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بابا چه خبر شده نكنه كه ... هاااا / ؟ پس شيرينيش يادت نره ؟ نه بابا شایعه نکن خبری نیست همه چی امنو امانه!!!:Ghelyon: من اینجام اگه بودی بیشتر همو میبینیم:w16: :wubpink: باشه قبول ولي حالا كه اومدي دوباره اينجارو به وضعيت قبليش برگردون خيلي همه چي آرومه شده والا اون موقع که بودم هرچی تقلا کردم یکمی شلوخ شه نشد!!!:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا شایعه نکن خبری نیست همه چی امنو امانه!!!:Ghelyon: والا اون موقع که بودم هرچی تقلا کردم یکمی شلوخ شه نشد!!!:pichak29: ولي من هنوز ميگم كه يخبري هست ... حالا ببين كي گفتم خب حالا كه شلوغ شده پس يا علي 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااام منم راه میدید ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااممنم راه میدید ؟؟؟؟ سلام چرا راه نديم ؟!! فقط عوارض ميگيريم خوش اومدين 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام چرا راه نديم ؟!! فقط عوارض ميگيريم خوش اومدين اگه عوارض ندیم چی میشه ؟!؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اگه عوارض ندیم چی میشه ؟!؟!؟! هيچي به جاش بايد بيشتر كار كنين 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ هيچي به جاش بايد بيشتر كار كنين یعنی چی؟!؟!:ws52: یعنی باید بیل و کلنگ دستمون بیگیریم ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده