آموزش شیمی مواد غذایی (نکات کنکوری) - کتاب دکتر حسن فاطمی
- فرهنگ لغات شیمی مواد غذایی
- قهوای شدن غیر آنزیمی (واکنش میلارد)
- لیپیدها
- مواد غیر صابونی شونده
- واکنش های شیمیای اسید های امینه و پروتئین ها
- واکسها
- کیفیت تغذیه ای پروتئین ها
- اسیدهای امینه
- استخراج کافئین از چای
- بررسی گروههای مهم غذایی
- تيتراسيون
- خواص پروتئین ها
- خصوصیات شیمیایی اسید های چرب
- دناتوراسیون
- شیمی مواد غذایی (نکات کنکوری) کتاب دکتر فاطمی
ارسال های توصیه شده