niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مموش من و اسمااااعيل ميگيم ايلياست اگر نيستم بايد به زور باشه:167: ايليــــــــــا انقدر نيا خودت رو تابلو نكن بابا شايدم ليلا باشه(چون آرمين جون ميگن) 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ ؟!!؟!!؟؟! خیلی سخته والا!:sorry: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مموش من و اسمااااعيل ميگيم ايلياستاگر نيستم بايد به زور باشه:167: ايليــــــــــا انقدر نيا خودت رو تابلو نكن بابا شايدم ليلا باشه(چون آرمين جون ميگن) نه ليلا نيست من ليلا رو ديدم ريش داره 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مموش من و اسمااااعيل ميگيم ايلياستاگر نيستم بايد به زور باشه:167: ايليــــــــــا انقدر نيا خودت رو تابلو نكن بابا شايدم ليلا باشه(چون آرمين جون ميگن) آذر جان این نکته ی انحرافی داشتا....ایلیا همون لیلاست...تو شناسنامش ایلیاس ولی تو خونه صداش میکنن لیلا... مواظب باش... 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ آذر جان این نکته ی انحرافی داشتا....ایلیا همون لیلاست...تو شناسنامش ایلیاس ولی تو خونه صداش میکنن لیلا...مواظب باش... يه روايت هم هست ميگن هليا ! :w58: وقتي هم بهشون ميگه ايليام ،مي شنون ويليام ! واين است از اعجاز اين اسم شگفت برانگيز ! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ من میدونم کیه ولی نمیگوم قبلا عکسشو گذاشته بود آواتارش از این تابلو تر نبود بیاری؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ آذر جان این نکته ی انحرافی داشتا....ایلیا همون لیلاست...تو شناسنامش ایلیاس ولی تو خونه صداش میکنن لیلا...مواظب باش... :ws28::ws28: آرمين بيا مثل مسابقه قبلي كمك كن ديگه:w00::w00: نكنه خودتي:w00: باز بهت پول دادن بياي انحراف ايجاد بنمايي:167::167: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ من میدونم کیه ولی نمیگومقبلا عکسشو گذاشته بود آواتارش از این تابلو تر نبود بیاری؟ من و ميلاد با هميم آقا:icon_pf (44)::icon_pf (44): مموش امتيازمون رو بده بريم كارو زندگي داريمااا:w00: 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ يه روايت هم هست ميگن هليا ! :w58: وقتي هم بهشون ميگه ايليام ،مي شنون ويليام ! واين است از اعجاز اين اسم شگفت برانگيز ! البته حدیث متواتر هست که ایشون رو علی هم صدا میزنن 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28:مهسا تا پرتت نکردم بیرون زود در این تاپیک رو ببند... آخه خیلی تابلوئه...ارزش یه هفته وقت گذاشتن رو نداره...:w00: همه این تابلو رو میشناسن... من يه برنامه توپ براي كشتن اسماعيل دارم، از متقاضيان ثبت نام به عمل مياد ، هر كي حاضره بياد آمادگيشو توي پروفايلم اعلام كنه :167: سلام به همهكيييييييييييييي؟؟؟ مننننننننننننننننن؟؟؟؟ بابا اشتباه ميكنيد...:ws52: من ميگم ايلياست برو بابا ضايععععععععععععع :w00: حالت رو ميگيرم همش تقصيره توئه... به هيشكي اين سري جاييزه تعلق نميگيره كلي وقت گذاشتم بيرتبيتتتتتتتت :w00::w00: الكي بهم پيام خصوصي داد كه هيشكيييييييييي منو نميشناسه :w00: اونوقت به همه عكسشو توي باشگاه نشون داده :w00: به ادمين ميگم 100 امتياز منفي بهت بدهحالت جا بياد :w00: هر چي دوس دارين اسپم كنيد، تاپيك بعد اينكه مسابقه نه رو زدم قفل ميشه :w00::w00: منم ميگم ايلياست شايدم ليلاست !!!!! 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تشخيص هويت شماره هشت منسوخ اعلام مي گردد . :8713: 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ جایزشو بیشتر کن تا حدسمو بگم ! 5 تا نمی ارزه :mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ جایزشو بیشتر کن تا حدسمو بگم ! 5 تا نمی ارزه :mornincoffee: رنگ نام کاربریتو میکنم قرمز...حالا حدس بزن... 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ رنگ نام کاربریتو میکنم قرمز...حالا حدس بزن... ادامه بده ! کم کم دارم یه حدسایی می زنم ! 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها بياين اينجا مسابقه تشخيص هويت شماره نه لطفاواسه دوستاتون اين لينك رو بفرستيد لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها به دلايلي، تا آخر مسابقه شماره 9 اينجا هم بازه! 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها به دلايلي، تا آخر مسابقه شماره 9 اينجا هم بازه! من اگه دلایلش رو ندونم به نشانه ی اعتراض کامپیوترم رو خاموش میکنم.و سپس روشن هم نمی کنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده