mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مسابقه تشخيص هويت شماره هشت :shad: اول از همه بايد 2تا نكته رو حتما يادآوري كنم : 1- از اين سري به بعد، به علت حجم بالاي اسپمها، تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. 2- استثنائا اين سري عكس بي نوبت گذاشتم.. اما دوستان دقت كنن چون هر دفعه برام عكس مياد، من مجبورم به ترتيب ارسال توي مسابقه شركت بدم! پس خواهشا اجازه بدين به ترتيب باشه كه كسي ناراحت نشه اينبارم عسك يه نفر ديگه رو داريم،از كسانيكه عسك ايشون رو قبلا ديدن خواهشا شلوخ نكنن، اجازه بدن مسابقه روال خودشو طي كنه :shad: هر كي كه قبلا ديده لو بده من ميدونم و اون :w00: 20 امتياز منفي هم براش در نظر گرفته ميشه :w00::brodkavelarg::w00: قواعد مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدسفقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه 3- تو راهنمایی ها ممكنه دلم بخواد اذيت كنم :shad: عشقم ميكشه ، دوست دارم :shad: :shad: ممكنه كلي نكات انحرافي داشته باشه :shad: 4- جاييزه مسابقه 5 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد :shad: 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- زود باشيد برام عسك بفرستيد، يالااااااااااااااااا :w00::w00: براي مسابقههاي بعدي :w00: 8- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! 9- عكساتون رو توي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آپلود كنيد والبته با حجم كم!!!!!! اينم عسكه بيتربيت امروز :shad: و اما راهنماييها!! 1- ايليا نيست :ws47: 2- ممكنه البته ايليا باشه 3- پسره و به گفتهي خودش ميخواد سريعا ازدباج كنه، ديگه صبر نداره 4- از تكيه دادن به درخت هم كاملا مشخصه كه عاشخ شده و ميخواد ازدباج كنه :shad: پس خانمهاي عزيز بشتابيددددددددد تا اين پسر بيتربيت امروز دپسردگي نگرفته :shad: البته ميدونم كلي فداكاري ميخواد تا با همچين آدم بيتربيتي زندگي كنيد :shad: 5- خيلي زياد فضوله :shad: 6- خودشيفتگي مزمن داره و كلي با اعتماد به نفس هست :shad: (البته كاذبه ) 7- بود و نبودش توي انجمن اصلا تاثيري نداره :shad: 8- هر جايي بيگيد پيداش ميشه، هر جا بريد ميبينينش :w00: از بس كه فضوووولههههههههه :w00: 9- عشق مديريته ، اگه يه روز مدير نباشه ميميره گويا 10- جزو گروه تپلوها هستش :shad: 11- ريش هم داره 12- به لباسش توجهي نكنيد، اصلانشم اهل ورزش نيست، همش الكيه :shad::shad: راستي صاحب عكس خودشو نياد تابلو كنه توي پروفايلم يا هر جاي ديگه ... فقط توي بحثا اگه رسيد شركت كنه -------------------------------------------- پايان مسابقه: تشخيص هويت اين شماره: eng.esmail 25 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سهیلو دیدم اما یادم نمیاد اینطوری باشهسجاد نیست 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم محمد حسین ( EmperorMHSN ) باشه.......... 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ و اما راهنماييها!! 1- ايليا نيست :ws47: 2- ممكنه البته ايليا باشه 3 اين راهنمايي جديده ديگه ؟! حالا اين ايليا كي هست كه اين نيست و ممكنه باشه ؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
sharifi1984 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ اسماعیل ای ان جی اِسی و مِسی و بِسی و ... هر چی باشی اِسی باشه اسماعیل یه دونه باشه از این جنگولک بازیا 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ پسرمه اسماعیل این که خیلی تابلو بود بریم مرحله بعدی مریم خیلی نامردی کردی:w00: 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ پسرمهاسماعیل این که خیلی تابلو بود بریم مرحله بعدی مریم خیلی نامردی کردی:w00: :ws3::ws3::ws3:اینقدر این اسماعیل تابلوئه که همه فهمیدند:ws3::ws3: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ این مسابقه بدرد دخترا میخوره اگه یه روز عکس دخترای انجمنو گذاشتی منو خبر کن چون زیاد علاقه ای به ذکور ندارم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ اسماعیل کیه مگه نگفت هر کی میدونه کیه نگه:w00: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ اين راهنمايي جديده ديگه ؟! حالا اين ايليا كي هست كه اين نيست و ممكنه باشه ؟؟؟ يه آدم خيلي ضايع هست 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ یهنی این خوش تیپ عاشق کی بیددددددددد ... خب اسماهیل بید دیگه ... چقدر علاقه داره به طبیعت و حفظ اون آفرین پسل خوف و زرنگ ... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ حدسیات من:همه پسرای انجمن میتونن باشن اما دخترای انجمن نیستن:w16: امتیازمو بده برم درست حدسیدم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ یهنی این خوش تیپ عاشق کی بیددددددددد ... خب اسماهیل بید دیگه ... چقدر علاقه داره به طبیعت و حفظ اون آفرین پسل خوف و زرنگ ... از کجا مطمئنی؟ شاید من بودم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ داداشی خودمه!!!!! :ws37: :ws37: :ws37: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ يه آدم خيلي ضايع هست این ایلیا همون قاصدکه!!!:icon_pf (34): خودتونو خسته نکنین!!! اصلا هم ضایع نیست!!!:w00:خیلی هم باحاله!!! 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ این ایلیا همون قاصدکه!!!:icon_pf (34):خودتونو خسته نکنین!!! اصلا هم ضایع نیست!!!:w00:خیلی هم باحاله!!! كيييييي ؟؟ من ؟؟؟؟ ستاره جونم خوبه حالت ؟؟ تو شهر ما ايليا اسم پسره :w58::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ كيييييي ؟؟ من ؟؟؟؟ ستاره جونم خوبه حالت ؟؟ تو شهر ما ايليا اسم پسره :w58::icon_pf (34)::icon_pf (34): خوب مگه شما GIRL هستی؟؟:icon_pf (34)::w00: 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ خوب مگه شما GIRL هستی؟؟:icon_pf (34)::w00: گوريللللل ؟؟؟ توهين ؟ تمسخر ؟ جسارت ؟؟ جلافت ؟؟ تحقير ؟؟ نا سزا ؟؟ :w58: من نه منم من نه من منم من ذره ي خاك وطنم من 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ گوريللللل ؟؟؟ توهين ؟ تمسخر ؟ جسارت ؟؟ جلافت ؟؟ تحقير ؟؟ نا سزا ؟؟ :w58: من نه منم من نه من منم من ذره ي خاك وطنم من بابا آریایی!!! فکر کنم حالت از من بدتره !!!!!:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده