Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی خوشم نمیاد ازین تاپیک ها بزنم ولی خب میخواستم به یه چیزی افتخار کنم، دیدم هیچ جا نیست که من افتخارمُ بنویسم :d گفتم خودم افتتاحش کنم:d بیایید اینجا وُ تا دلتون میخواد افتخار کنید منتهی بیشتر سعی کنید به خودتون افتخار کنید 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ این بود افتخارم افتخار میکنم به خودم که انقــــــــدر آشپزیم خوبه :d یعنی تو بدترین شرایط هم میتونم یه غذایِ خوشمزه بپزم و واقعا الان ذوق دارم از غذایی که درست کردم هنو کامل درست نشده ولی خیلی خوب شده 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ به این افتخار میکنم که ما تحریم ها رو دور میزنیم و قله ها رو فتح 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ افتخار می کنم به داشتن دوستـــام ♥ 7 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی خوشم نمیاد ازین تاپیک ها بزنم ولی خب میخواستم به یه چیزی افتخار کنم، دیدم هیچ جا نیست که من افتخارمُ بنویسم :dگفتم خودم افتتاحش کنم:d بیایید اینجا وُ تا دلتون میخواد افتخار کنید منتهی بیشتر سعی کنید به خودتون افتخار کنید عه! چ جالب.. منم چندروز پیش میخواستم همچین تاپیکی بزنم ولی وقت نشد .. دستت مرسی بزرگترین افتخار من: خانواده ام و در کنارش اینه ک خانواده ام هم ب من افتخار میکنن.. وای من احساساتی شدم 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ عه! چ جالب.. منم چندروز پیش میخواستم همچین تاپیکی بزنم ولی وقت نشد .. دستت مرسی بزرگترین افتخار من: خانواده ام و در کنارش اینه ک خانواده ام هم ب من افتخار میکنن.. وای من احساساتی شدم رفتم تو قسمتِ اعتراف میکنم بنویسمش اول :d بعد گفتم حیف نست افتخار نکنم :)) خواهش دختر :d 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ منم خیلی افتخار میکنم به خودم! بخاطر اینکه اطرافیان بهم میگن با دیدنت آرامش میگیریم! 7 لینک به دیدگاه
zaha joon 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ منم بهه خودم همینطورییی الکی افتخارررر میکنم خخخخخخخخخخ شوخخییدم به خودم افتخار میکنم که امروز تونستم یه کیف پول چرم دست دوز درست کنم خعلللی ذوقیدم وقتی درست کردنش تموم شد:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ افتخار میکنم که همیشه بهترین دوستا رو انتخاب کردم. به خودمم افتخار می کنم که انقده خانوم و باشخصیت و با وقارم واللللا 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا به خودم افتخار میکنم که یه تاپیک زدم همه دچار خود شیفتگی شدن بخصوص این بالایی که از دست رفت کلا 5 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ منم اخرین باری که به خودم افتخار کردم زمانی که 5 ساله بودم ، بود که تونستم بند کفشام رو خودم تنهایی ببندم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ منم افتخار میکنم به خانواده ام که در سختی ها همیشه کنارم بودن و کمک کردن تا سختی هارو یکی یکی پشت سر بزارم به چند چیز دیگه هم افتخار میکنم ولی ریا میشد نگفتم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ کماکان افتخار میکنم به خودم که به دوستم که میخواد تازه ازدواج کنه وُ هیچی هم آشپزی بلد نیست، کلی امیدواری الکی دادم که بیا خودم یادت میدم :)) 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ من به همسرم افتخار میکنم که خوش سلیقه اس منو انتخاب کرد() 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ افتخار میکنم به خودم که همیشه مغزم تو مواقعِ بحرانی خیلیخ وب کار میکنه البته برای بقیه نه برای خودم : | 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ به حنانه افتخار میکنم بخاطر استارت این تاپیک. که فرصتی براب بروز اعتماد به سقف ما رو فراهم کرد!:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ افتخار میکنم ب اینکه صمیمی ترین و بهترین و عزیزترین دوستو دارم: آتی خودم (a_ghadimi) ک جاش تو انجمن حسابی خالیه کلا من ب وجود این دختر افتخار میکنم :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده