Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 خیلی خوشم نمیاد ازین تاپیک ها بزنم ولی خب میخواستم به یه چیزی افتخار کنم، دیدم هیچ جا نیست که من افتخارمُ بنویسم :d گفتم خودم افتتاحش کنم:d بیایید اینجا وُ تا دلتون میخواد افتخار کنید منتهی بیشتر سعی کنید به خودتون افتخار کنید 9
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 این بود افتخارم افتخار میکنم به خودم که انقــــــــدر آشپزیم خوبه :d یعنی تو بدترین شرایط هم میتونم یه غذایِ خوشمزه بپزم و واقعا الان ذوق دارم از غذایی که درست کردم هنو کامل درست نشده ولی خیلی خوب شده 9
black banner 9103 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 به این افتخار میکنم که ما تحریم ها رو دور میزنیم و قله ها رو فتح 7
m.sh1992 2210 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 خیلی خوشم نمیاد ازین تاپیک ها بزنم ولی خب میخواستم به یه چیزی افتخار کنم، دیدم هیچ جا نیست که من افتخارمُ بنویسم :dگفتم خودم افتتاحش کنم:d بیایید اینجا وُ تا دلتون میخواد افتخار کنید منتهی بیشتر سعی کنید به خودتون افتخار کنید عه! چ جالب.. منم چندروز پیش میخواستم همچین تاپیکی بزنم ولی وقت نشد .. دستت مرسی بزرگترین افتخار من: خانواده ام و در کنارش اینه ک خانواده ام هم ب من افتخار میکنن.. وای من احساساتی شدم 7
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 عه! چ جالب.. منم چندروز پیش میخواستم همچین تاپیکی بزنم ولی وقت نشد .. دستت مرسی بزرگترین افتخار من: خانواده ام و در کنارش اینه ک خانواده ام هم ب من افتخار میکنن.. وای من احساساتی شدم رفتم تو قسمتِ اعتراف میکنم بنویسمش اول :d بعد گفتم حیف نست افتخار نکنم :)) خواهش دختر :d 6
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 منم خیلی افتخار میکنم به خودم! بخاطر اینکه اطرافیان بهم میگن با دیدنت آرامش میگیریم! 7
zaha joon 40 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 منم بهه خودم همینطورییی الکی افتخارررر میکنم خخخخخخخخخخ شوخخییدم به خودم افتخار میکنم که امروز تونستم یه کیف پول چرم دست دوز درست کنم خعلللی ذوقیدم وقتی درست کردنش تموم شد:hapydancsmil: 6
maryam39 8211 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 افتخار میکنم که همیشه بهترین دوستا رو انتخاب کردم. به خودمم افتخار می کنم که انقده خانوم و باشخصیت و با وقارم واللللا 6
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 واقعا به خودم افتخار میکنم که یه تاپیک زدم همه دچار خود شیفتگی شدن بخصوص این بالایی که از دست رفت کلا 5
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 منم اخرین باری که به خودم افتخار کردم زمانی که 5 ساله بودم ، بود که تونستم بند کفشام رو خودم تنهایی ببندم 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 منم افتخار میکنم به خانواده ام که در سختی ها همیشه کنارم بودن و کمک کردن تا سختی هارو یکی یکی پشت سر بزارم به چند چیز دیگه هم افتخار میکنم ولی ریا میشد نگفتم 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 کماکان افتخار میکنم به خودم که به دوستم که میخواد تازه ازدواج کنه وُ هیچی هم آشپزی بلد نیست، کلی امیدواری الکی دادم که بیا خودم یادت میدم :)) 5
VINA 31339 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 من به همسرم افتخار میکنم که خوش سلیقه اس منو انتخاب کرد() 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 افتخار میکنم به خودم که همیشه مغزم تو مواقعِ بحرانی خیلیخ وب کار میکنه البته برای بقیه نه برای خودم : | 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 به حنانه افتخار میکنم بخاطر استارت این تاپیک. که فرصتی براب بروز اعتماد به سقف ما رو فراهم کرد!:hapydancsmil: 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 افتخار میکنم ب اینکه صمیمی ترین و بهترین و عزیزترین دوستو دارم: آتی خودم (a_ghadimi) ک جاش تو انجمن حسابی خالیه کلا من ب وجود این دختر افتخار میکنم :girl_yes2: 1
ارسال های توصیه شده