saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برخی از دفاتر فروش سهام "پدیده شاندیز" در مشهد وبرخی شهرهای بزرگ کشور پلمپ شد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، دفاتر فروش سهام مجموعه سرمایهگذاری "پدیده شاندیز" در مشهد با حضور نیروهای انتظامی به طور رسمی پلمپ شد و پرسنل این مجموعه سرمایهگذاری نیز با هدایت پلیس از دفاتر خارج شدند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تو یه کشور کمونیستی کسی نباید صاحب چیزی باشه تو یه کشور شبه کمونیستی میتونه ولی نباید از حدی که آقایون دوست ندارن بیشتر باشه تو یه کشور آزاد....... هیچی ولش کن 12 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تو یه کشور کمونیستی کسی نباید صاحب چیزی باشهتو یه کشور شبه کمونیستی میتونه ولی نباید از حدی که آقایون دوست ندارن بیشتر باشه تو یه کشور آزاد....... هیچی ولش کن درود. خوش اومدی مهندس. چ خبر از این ورا و اما پدیده، شرکتی ک این روزا حال خیلی ها رو گرفته ب نظر من هیچ اتفاقی برای این شرکت نمی افته. این موج رو درست کردن ک بانک ها مث هر سال اخر سال برن ب سمت جذب بیشتر سرمایه. باور کنید من تحقیق کردم، این مجموعه، حداقل ب اندازه همین مجموعه های موسسات مالی و اعتباری ک مث قارچ رشد کردن اعتبار داره. شب گذشته هم افتتاح داشتن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از ی سایت بی طرف مث برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برین بخونید من فقط دوس دارم یکی اقدامی می کنه ک صدای حال این برادران من گرفته بشه 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ پدیده کاری کرده با اینا که چند وقت دیگه هرچی دزد و بانکه و کلاهبردار دینه ناپدید شه ...چند سال دیگه پدیده کل ایران رو میگیره ببینید کی گفتم ...اینا هم برای زمین زدنش از هیچ اقدامی کوتاهی نمیکنن سهام پدیده با این همه تبلیغات منفی هنوزم سود آوره 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ 91000/000/000/000 تومن یعنی خدا تومن اختلاس .... 5 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ 91000/000/000/000 تومن یعنی خدا تومن اختلاس .... اختلاس کجا بود؟ اینا یه چیزی میگن :) حسود زیاد داره 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اختلاس کجا بود؟اینا یه چیزی میگن :) حسود زیاد داره نه جانم سهمشو نداده به خاطر همین خوب باید میداد دیگه 3 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ نه جانم سهمشو نداده به خاطر همین خوب باید میداد دیگه کی گفته سهمشو نداده؟ من خودم از سهامدارای پدیده ام دادستان به ارزش سهم ایراد گرفته گفته باید خودش تعیین کنه خدا کنه گند نزنه به همه چیز :)) این فراز و نشیب ها رد بشه و خود سهامدارا باعث زمین خوردن پدیده نشن، آینده خوبی در انتظارشه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ یادش بخیر چن سال پیش تو شهرمون یه فردی پیدا شد به اسم آژیری کلی پول از ملت بالا کشیده بود و کلی هم طرفدار داشت ولی نمیدونم چی شد یهویی افتاد پایین یعنی کسایی بهش پول داده بودن که آدم باورش نمیشد حباب حبابه و بالاخره روزی خواهد ترکید منتها نقطه وقت این جور بنگاهها اینکه مردم باورشون دارن و این باور مستقیما با افزایش قیمت به اصطلاح سهام تقویت میشه افزایش سهام باعث افزایش اعتماد مردم و.. و افزایش اعتماد مردم باعث چند برابر شدن افزایش سود کثیف این جور اقتصادها میشه به پول حاصل از این تجارتها به اصطلاح پول سیاه (کثیف ) گفته میشه که نه از دل تولید و اشتغال زایی از دل فریب و ذغل بازی چاپ و تکثیر میشه چنین تجارتهایی اتفاقا در همین کشور بغل گوشمون ترکیه هم زیاد وجود داره منتها ترکیه چون داره نون گردشگری شو می خوره و نقش ژاندامری امریکا رو بازی می کنه + اون تریلر 18 میلیارددلاری شمش های طلا .. هنوز پا برجاست درضمن بانک های ما به اعتقاد خیلی از کارشناس های اقتصادی خیلی وقته ورشکست شدن ولی چون پول چاپ میشه و تو سطح کشور پخش میشه (بیشتر در دولت قبلی ) صداش درنمیاد 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ کی گفته سهمشو نداده؟من خودم از سهامدارای پدیده ام دادستان به ارزش سهم ایراد گرفته گفته باید خودش تعیین کنه خدا کنه گند نزنه به همه چیز :)) این فراز و نشیب ها رد بشه و خود سهامدارا باعث زمین خوردن پدیده نشن، آینده خوبی در انتظارشه بعضیا رو ارزوها وامال مردم خونه میسازند و خوب هم می سازن ولی خوب ریشه در خاک ندارند و .... ولش کنین همون اینده خوب خوبه.. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ یادش بخیر چن سال پیش تو شهرمون یه فردی پیدا شد به اسم آژیری کلی پول از ملت بالا کشیده بود و کلی هم طرفدار داشت ولی نمیدونم چی شد یهویی افتاد پایین یعنی کسایی بهش پول داده بودن که آدم باورش نمیشد حباب حبابه و بالاخره روزی خواهد ترکید منتها نقطه وقت این جور بنگاهها اینکه مردم باورشون دارن و این باور مستقیما با افزایش قیمت به اصطلاح سهام تقویت میشه افزایش سهام باعث افزایش اعتماد مردم و.. و افزایش اعتماد مردم باعث چند برابر شدن افزایش سود کثیف این جور اقتصادها میشه به پول حاصل از این تجارتها به اصطلاح پول سیاه (کثیف ) گفته میشه که نه از دل تولید و اشتغال زایی از دل فریب و ذغل بازی چاپ و تکثیر میشه چنین تجارتهایی اتفاقا در همین کشور بغل گوشمون ترکیه هم زیاد وجود داره منتها ترکیه چون داره نون گردشگری شو می خوره و نقش ژاندامری امریکا رو بازی می کنه + اون تریلر 18 میلیارددلاری شمش های طلا .. هنوز پا برجاست درضمن بانک های ما به اعتقاد خیلی از کارشناس های اقتصادی خیلی وقته ورشکست شدن ولی چون پول چاپ میشه و تو سطح کشور پخش میشه (بیشتر در دولت قبلی ) صداش درنمیاد الان پاساز فردوسی طبق بالایی کلا ماله اونه برو بچ هاش همونجاند گل گفتی من یاد این کازینو ها میوفتم نمی دونم چرا؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ بعضیا رو ارزوها وامال مردم خونه میسازند و خوب هم می سازن ولی خوب ریشه در خاک ندارند و ....ولش کنین همون اینده خوب خوبه.. شما پروژه رو از نزدیک دیدین؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ شما پروژه رو از نزدیک دیدین؟ نه ندیدم ولی میدونم خاک و گل متری چند درمیاد و یه زمین خشک بشه یه شهر لوکس چقدر باید پاش پول بریزی 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ الان پاساز فردوسی طبق بالایی کلا ماله اونه برو بچ هاش همونجاندگل گفتی من یاد این کازینو ها میوفتم نمی دونم چرا؟؟؟؟ دقیقا همون کازینو هس منتها از نوع اسلامیش مثل اقتصاد از نوع اسلامیش و... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ شما پروژه رو از نزدیک دیدین؟ دوست عزیز خانومی شما خیالت راحت تو این مملکت غیر از معاملات ملکی و ساختن مرکز تجاری و مسکونی هیچ صنعت دیگری راه نداره (نمونه اش تو خود همین بازار بورس حدود 80 هزار بنگاه معاملات مسکن حضور داره دقیقا نقش شون چیه معلوم نیس ) الان تو ده کوره ها یه عده دست به دست شهرداری منطقه شون و .. دادن فقط دارن می سازن فقط دارن می سازن طبیعت و درخت خراب می کنن از دلش آپارتمان درمیارن پدیده هم خیلی زور بزنه آبروداری کنه یکی چیزی شبیه این جور صنعت هاست والسلام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ کی گفته سهمشو نداده؟من خودم از سهامدارای پدیده ام دادستان به ارزش سهم ایراد گرفته گفته باید خودش تعیین کنه خدا کنه گند نزنه به همه چیز :)) این فراز و نشیب ها رد بشه و خود سهامدارا باعث زمین خوردن پدیده نشن، آینده خوبی در انتظارشه بعضی شرکت های بزرگ جهان هم اینقدر که پدیده سهم داره سهم ندارن میشه حدود 30 میلیاد دلار یعنی حدودا 4 برابر قیمت فروش نوکیا! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ نگید باز این کتاب معرفی کرد یه کتاب هس به اسم سقوط یک امپراتور (ماموریت در دوبی ) به صورت یک رمانه داستانش درمورد یه افسر به زور بازنشسته شده امریکایی در زمان شاه در ایرانه که تو یه مصاحبه ای از موضع اعراب درمقابل اسرائیل حمایت می کنه و خب مجبور به بازنشستگیش می کنن و اینم از ایران میره به دوبی که اون زمون یه سرزمین بی آب و علف بود داستانش قشنگ بیان می کنه چطور میشه با باند بازی و کارتل بازی یه امپراتوری اقتصادی رو راه انداخت از قاچاق کشتی حامل شمش طلا از مجوز تاسیس رستوران و تاسیس خانه های عمومی و ... از تجارت اسلحه و مواد مخدر و تاسیس بانک یعنی کلا نشون میده شما اگه پول هنگفت دستتون باشه چطور راحت می تونید در اقتصادی که روند کاریش شفاف نیس به سودهای هنگفت در کوتاهترین زمان ممکن برسید و صد البته شرکای خود رو هم راضی نگه دارید کتاب مال کتابخانه مجلس شورای اسلامیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ شرکت پدیده از سال 86 به لطف دوستان احمدی نژاد در استانداری خراسان رضوی وارد سیکل فساد شد ، مگر میشه بدون عوارض تغییر کاربری چنین ساخت و سازی کرد ، الان هم معتقدم سهم آقایان کم شده وگرنه غیرقانونی بودن ساخت ساز در زمین های کشاورزی شاندیز محرز بود 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ نکته های همتون جالب بودا. ولی حواستون هست، کی قانون ه؟ حکومت های دینی اینطوری هرم بندی میشن. قانون ) کسی ک مخالف قانون ه کافره، کافر هم ک دیگه حکمش معلومه در کل بیخیال ... راستی فراموش نکنید در ایران هس چیز ممکن ه و همون چیز در همون لحظه غیر ممکنه. در واقع هر رخدادی مث زندگی فوتون ها، چپ و راستش با همه و با نظر شرودینگر بسته ب ناظر داره ک از کدوم زاویه نگاش کنه چ خفن 5 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز خانومی شما خیالت راحت تو این مملکت غیر از معاملات ملکی و ساختن مرکز تجاری و مسکونی هیچ صنعت دیگری راه نداره (نمونه اش تو خود همین بازار بورس حدود 80 هزار بنگاه معاملات مسکن حضور داره دقیقا نقش شون چیه معلوم نیس ) الان تو ده کوره ها یه عده دست به دست شهرداری منطقه شون و .. دادن فقط دارن می سازن فقط دارن می سازن طبیعت و درخت خراب می کنن از دلش آپارتمان درمیارن پدیده هم خیلی زور بزنه آبروداری کنه یکی چیزی شبیه این جور صنعت هاست والسلام مرسی خیالمو راحت کردی دوست عزیز سارا افشار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده