armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سوال نهم:یک صفحه شطرنج 64 خانه ای و تعدادی مهره دایره ای شکل دراختیار داریم طول اضلاع هر خانه شطرنج 3 سانتی متر و قطر هر مهره نیز 3 سانتی متر است .......حدااکثر چند مهره میتوان روی صفحه کنار هم قرار داد بدون آنکه مهره ها روی هم بیفتند و یا خارج از صفحه واقع شوند؟ 192 تا مطمئنم نیستم...اگه غلطه بگو غلطه که برم بخوابم... 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ 192 تا مطمئنم نیستم...اگه غلطه بگو غلطه که برم بخوابم... بله غلطه:w00: 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ بله غلطه:w00: خب اگه راس میگی خودت بوگو... لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سوال نهم:یک صفحه شطرنج 64 خانه ای و تعدادی مهره دایره ای شکل دراختیار داریم طول اضلاع هر خانه شطرنج 3 سانتی متر و قطر هر مهره نیز 3 سانتی متر است .......حدااکثر چند مهره میتوان روی صفحه کنار هم قرار داد بدون آنکه مهره ها روی هم بیفتند و یا خارج از صفحه واقع شوند؟ 64 تا؟!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ به جای نقطه ها باید عدد بذارید به شرطی که: اصلا صفر به کار نرود در هیچ یک از اعداد رقم تکراری به کار نرفته عدد مربوط به حاصلضرب جز دوم مقلوب عدد حاصلضرب جز سوم است(دو عدد را مقلوب گویند هرگاه ارقام قرینه یکیدیگر باشن مانند 125 و521) حاصلضرب جز اول درهم ریخته حاصلضرب جز دوم یا سوم است حاصلضرب جز سوم مجموع حاصلضرب های جز 1 و 2 است جواب منحصر به فرد است 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ به جای نقطه ها باید عدد بذارید به شرطی که: اصلا صفر به کار نرود در هیچ یک از اعداد رقم تکراری به کار نرفته عدد مربوط به حاصلضرب جز دوم مقلوب عدد حاصلضرب جز سوم است(دو عدد را مقلوب گویند هرگاه ارقام قرینه یکیدیگر باشن مانند 125 و521) حاصلضرب جز اول درهم ریخته حاصلضرب جز دوم یا سوم است حاصلضرب جز سوم مجموع حاصلضرب های جز 1 و 2 است جواب منحصر به فرد است ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ راس میگه خب از این تابلو تر من نمیدونم بعضیا میگن 192 از کجاشون میارن این همه دایره رو... خب من اصلا تو یه فاز دیگه بودم...قطر دایره رو اصلا ندیدم... تو چه فازی بودی ؟! چند روزه مشکوک شدی تو 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تو چه فازی بودی ؟!چند روزه مشکوک شدی تو مشکوک؟؟؟ من؟؟؟؟:icon_pf (34): همش تقصیر ایلیاس... 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم دیگهمن اولین بار که دیدم گفتم باید بیشتر از 64 باشه:w00: :pichak29: چرا همه اینجا سر من داد میزنن !!! لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مشکوک؟؟؟من؟؟؟؟:icon_pf (34): همش تقصیر ایلیاس... ای بابا من اینجا تازه واردم نمیدونم ایلیا کیه !!! اسپم نکن بچه بشین مساله حل کن 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ ای بابا من اینجا تازه واردم نمیدونم ایلیا کیه !!!اسپم نکن بچه بشین مساله حل کن خبیث ترین آدم اینجا ایلیاس... چشم الان حل میکنم.مث اون مساله اولیه... فقط یکی بیاد یه توضیحی در مورد این ضرب بده...توضیحاتش به جای اینکه کمک کنه یه جورایی گیج میکنه آدمو...به زبان ساده تر نمیشه گفت؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سهیل یکی دیگه بگو اون مسئله ت خیلی قاطیه لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ 64 تا؟!:JC_thinking: جوابت غلطه .......:w00: من الان نیگاه کردم جوابت غلط بوده .....برو از اول حساب کن یالا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ جوابت غلطه .......:w00:من الان نیگاه کردم جوابت غلط بوده .....برو از اول حساب کن یالا:icon_pf (34): :jawdrop: راست میگی ؟! 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:راست میگی ؟! آره غلط بود شرمنده از اول حساب کن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ آقا جان شماره 1 جز اول شماره 2 جز دوم شماره 3 جز سوم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سهیل یکی دیگه بگو اون مسئله ت خیلی قاطیه موافخم :girl_yes2: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سهیل یکی دیگه بگو اون مسئله ت خیلی قاطیه تا این دوتا رو حل نکنید مساله ای در کار نیست:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ بالاخره عکس ادمین لو رفت ------------------------------------ اینو تو اونجا پیدا کرم گفتم بزارمش اینجا تا تجدید خاطره بشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده