R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان گرافیست ... من گرافیست نیستم ولی میگن حواب سلام واجبه سلام 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من گرافیست نیستم ولی میگن حواب سلام واجبه سلام منم گرافیست نیستم ... ولی به بچه هایی که تو تالار گرافیک فعالیت دارن میگم گرافیست ... 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم گرافیست نیستم ... ولی به بچه هایی که تو تالار گرافیک فعالیت دارن میگم گرافیست ... شما که از صد تا گرافیست هم گرافیست تری هرا جونم شکسته نفسی می فرمایید 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بر همه گرافیست هایی که گرافیک نخوندن 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ baz jome shod in tapik up shod:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما که از صد تا گرافیست هم گرافیست تری هرا جونم شکسته نفسی می فرمایید بله بله مینا تو این مسابقه شرکت کن ... طرح های تری دی مکست که عالی بود ... سلام بر همه گرافیست هایی که گرافیک نخوندن سلام سلام ...به نکته زیبایی اشاره کردی ... شما هم به جمع ما بپوندید و در مسابقه ی طراح برتر شرکت کنید ... baz jome shod in tapik up shod:banel_smiley_4: خوبه که ... جمعیم دوره هم ... 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ همه یکی یکی دارن میرن چه سوت کور شده اینجا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سحرررر . هم پروفایلتو بستی هم پیاماتو . حالا من چطور بهت پیام بدم ؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی رو می شناسی که بتونه یه کلیپ 2 دقیقه ای برام بسازه؟ لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ دو روز نبودیما... یه جارو نباید بزنین کف تالار ! 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ دو روز نبودیما... یه جارو نباید بزنین کف تالار ! به به سلام عموهه سلام برو بچس گرافیک شدید داره اینجا خاک میخوره ها..چه سکوتی 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ به به سلام عموهه سلام برو بچس گرافیک شدید داره اینجا خاک میخوره ها..چه سکوتی علیک سلام عمو.. آره..همه رفتن کسی دور و برش نی! 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ علیک سلام عمو.. آره..همه رفتن کسی دور و برش نی! خو بیا یه حرکتی بزن بعنوان مدیر قدیمی تالار گرافیک 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ خو بیا یه حرکتی بزن بعنوان مدیر قدیمی تالار گرافیک اگه امثال شما کاربرای خوب و فعال و گوگولی مگولی و یار همیشگی تالار پایه باشین چرا که نه (لامصب کلی هندونه بود ) 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اووف چه گرد و خاکی پا شده .. میخواهید گردگیری کنید با دستمال نم لااقل :w000: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اگه امثال شما کاربرای خوب و فعال و گوگولی مگولی و یار همیشگی تالار پایه باشین چرا که نه (لامصب کلی هندونه بود ) تو پ.خ جوابتو نوشتم همش پرید دیگه حال نداشتم گفتم که یه مدت نیستم بنا به همون علتی که گفتم بعدشم در صورتی میام که شما باشی وگرنه واسه یادگیری دیگه تالار چیزی نداره. در واقع میام که از تجربیات شما استفاده کنم که توی کارم به دردم بخوره 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ دو روز نبودیما... یه جارو نباید بزنین کف تالار ! جارو زدیم نبودی آموزش فوتوشاپ گذاشتم.و کورل:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ تو پ.خ جوابتو نوشتم همش پرید دیگه حال نداشتم گفتم که یه مدت نیستم بنا به همون علتی که گفتم بعدشم در صورتی میام که شما باشی وگرنه واسه یادگیری دیگه تالار چیزی نداره. در واقع میام که از تجربیات شما استفاده کنم که توی کارم به دردم بخوره تالار شاید، ولی من دارم هنو یه چیزایی :w02: جارو زدیم نبودی آموزش فوتوشاپ گذاشتم.و کورل:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :w58: چرا میزنی حالا دست و پنجولت طلا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده