masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه خودت باید پرداختش کنیاستاد غوله بازیه پول نداره:shame: این بازیش فرق داره ، غول، پول میده 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این بازیش فرق داره ، غول، پول میده من پول 1 دست بازی رو تقبل میکنم .... نبینم گرافیک پایین باشه .. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام ... شب همگی خوش ... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام بچه های خط کش قورت داده گرافیک ....................... من چرا صفحه فتوشاپ که باز میشه میترسم ازش:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامسلام بچه های خط کش قورت داده گرافیک ....................... من چرا صفحه فتوشاپ که باز میشه میترسم ازش:icon_pf (34): من خط کش قورت ندادم که ... فتوشاپ به این نازی ... آرومی ... چرا می ترسی؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من پول 1 دست بازی رو تقبل میکنم .... نبینم گرافیک پایین باشه .. تو که داری تقبل میکنی، چند دست تقبل کن استاد گرافیک تا کامپیوتری همراه داره ، بالاس .:TAEL_SmileyCente: قدردان باش :167: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خط کش قورت ندادم که ... فتوشاپ به این نازی ... آرومی ... چرا می ترسی؟ :icon_pf (34): نمی دونم خب:banel_smiley_52: قبلناهم وقتی کد باز میکردم همینجوری میشدم ولی الا ن دیگه خوب شدم.... یعنی امیدی هست که با فتو شاپم دوست بشم و خب بشیم باهم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمی دونم خب:banel_smiley_52:قبلناهم وقتی کد باز میکردم همینجوری میشدم ولی الا ن دیگه خوب شدم.... یعنی امیدی هست که با فتو شاپم دوست بشم و خب بشیم باهم بله بله ... امیدی هست ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه خونۀ قشنگی دارین بفرمایید ... خونه خودتونه ... 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام وای اینجارو................. منم اومدم 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام وای اینجارو................. منم اومدم علیک ... وای کجا رو !!!!!:w768: چی میگه این ... کجا اومدی ... با کی کار داری تو .... 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قرار بود برای تالار کلی کار انجام بشه چی شد ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hermis 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بفرمایید ... خونه خودتونه ... مرسی عزیزم این گل تقدیم به شما:flowerysmile: اهم اهم .... سلام :JC_thinking: سلام وای اینجارو................. منم اومدم آره خیلی خوبه مهمون نوازن همشون قرار بود برای تالار کلی کار انجام بشه چی شد ؟ بذار عرقمون خشک بشه تازه از راه رسیدیم :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قرار بود برای تالار کلی کار انجام بشه چی شد ؟ داریم انجام میدیم ... مرسی عزیزم این گل تقدیم به شما:flowerysmile: :persiana__hahaha: مرسییییییی... چیه چیزی شده؟ 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه [/url]تو زندگیت یکی از سیمهای سازت پاره شد،آهنگ زندگیتو جوری ادامه بده که هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ؛ حتی اونی که سیمو پاره کرد 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ علیک ... وای کجا رو !!!!!:w768: چی میگه این ... کجا اومدی ... با کی کار داری تو .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده