elya3 14 ارسال شده در 8 آبان، 2011 آقا اجازه؟ سلام من بنده تازه عضو این انجمن شدم وخوشم اومد از مطالب وآموزشایی که گذاشتین من حدود پنج سال هست که با مکس کار میکنم بیشتر در زمینه مدل سازی کار کردم الان هم به شغل شریف بیکاری مشغول میباشم:bigbed:البته خب قبلا کار کردم ولی به خاطر معافیت سربازی و مسائل دیگه نخواستم جایی کار کنم که خوشبختانه اونا حل شد و الان آماده باشم:banel_smiley_90: امیدوارم که همیشه موفق و پایدار باشین دمتون گرم با این سایتتون :flowerysmile: 4
partow 25305 ارسال شده در 6 دی، 2011 سلام سلام خدمت دوستان عزیز ... بعد از وفقه حدود 2 ماهه ، در خدمتتون هستم ... آقا اجازه؟سلام من بنده تازه عضو این انجمن شدم وخوشم اومد از مطالب وآموزشایی که گذاشتین من حدود پنج سال هست که با مکس کار میکنم بیشتر در زمینه مدل سازی کار کردم الان هم به شغل شریف بیکاری مشغول میباشم:bigbed:البته خب قبلا کار کردم ولی به خاطر معافیت سربازی و مسائل دیگه نخواستم جایی کار کنم که خوشبختانه اونا حل شد و الان آماده باشم:banel_smiley_90: امیدوارم که همیشه موفق و پایدار باشین دمتون گرم با این سایتتون :flowerysmile: سلام دوست عزیز خوش اومدید ... مرسی ... منتظر حضورتون هستیم ... 1
poor!a 15130 ارسال شده در 13 دی، 2011 میبینم که دم و دستگاهی دارین برای خودتون .... باریک به گرافیک....:2rqfst4: 1
partow 25305 ارسال شده در 13 دی، 2011 میبینم که دم و دستگاهی دارین برای خودتون .... باریک به گرافیک....:2rqfst4: بله ... تالار رو اینجور نگاه نکن ... یه زمانی ، یه عظمتی داشت ... البته تا قبل از اینکه من مدیر شم ... :biggrin:
poor!a 15130 ارسال شده در 13 دی، 2011 بله ... تالار رو اینجور نگاه نکن ... یه زمانی ، یه عظمتی داشت ... البته تا قبل از اینکه من مدیر شم ... :biggrin: اینجوری نگا کنم خوبه ؟:viannen_38: عظمتی داره هنوزم ... فقط نمیدونم چرا انقدر استقبال و حوصله کاربرا کم شده ... نه فقط تالار کامپیوتر کلا سایت چار رکود شده 1
partow 25305 ارسال شده در 14 دی، 2011 ببخشید پشه ها روزا کجا میرن؟:biggrin: میرن خونشون ... :yes: اینجوری نگا کنم خوبه ؟:viannen_38:عظمتی داره هنوزم ... فقط نمیدونم چرا انقدر استقبال و حوصله کاربرا کم شده ... نه فقط تالار کامپیوتر کلا سایت چار رکود شده آری ... کاربرا کم حوصله شدن ... تنبل شدن ... حالا اینجا تالار گرافیکه ... :biggrin: عجب تاپیکی :icon_pf (44): اینجا می تونیم با هم گفتگو داشته باشیم ... :icon_pf (44): چشه مگه؟ خیلی هم خوبه:biggrin:
partow 25305 ارسال شده در 14 دی، 2011 چه جای خوبی :JC_thinking: کاری که گفته بودم رو انجام دادی؟ :icon_pf (95): 2
Gizmo 5887 ارسال شده در 20 دی، 2011 سلام بچه های تالار گرافیک:icon_pf (44): من یه انیمیشن کوتاه خوب دیدم،موضوع اجتماعی جالبی داره؛میخوام تاپیکشو بزنم.....ولی نمیدونم کجای تالار باید بذارمش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
partow 25305 ارسال شده در 21 دی، 2011 سلام بچه های تالار گرافیک:icon_pf (44): من یه انیمیشن کوتاه خوب دیدم،موضوع اجتماعی جالبی داره؛میخوام تاپیکشو بزنم.....ولی نمیدونم کجای تالار باید بذارمش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار عالی ... این قسمت بزارید لطفاً ... [h=2]آثار نواندیشان[/h] 1
Gizmo 5887 ارسال شده در 21 دی، 2011 مرسی:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y گذاشتم:yes: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=70774&highlight= 1
partow 25305 ارسال شده در 22 دی، 2011 مرسی:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yگذاشتم:yes: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=70774&highlight= بسیار عالی ... فقط با اجازتون عنوان رو ویرایش کردم ... 1
ارسال های توصیه شده