Nightingale 10531 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 حاجی آبی از اینا گرم نمیشه ... دیشبم من گردگیری میکردم .. اینا تماشا ... درست میگی حاجی... اینا از صبح که پا میشن تا شب فقط بلدن دور خودشون بچرخن بهتره بندازیمشون تو ماشین لباسشویی باز ما بچرخیم یه نمایی داره تو چی ؟:persiana__hahaha: 2
sweetest 4756 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 باز ما بچرخیم یه نمایی داره تو چی ؟:persiana__hahaha: :ws28::ws28: 1
Construction 4752 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 باز [/url]ما بچرخیم یه نمایی داره تو چی ؟:persiana__hahaha: من... میتونی بگی ابهت...اقتدار...عظمت 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 من... میتونی بگی ابهت...اقتدار...عظمت :persiana__hahaha: آره خب مگه اینکه خودت بگی 1
masoume 5751 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 سلام . امدیم تشکر کنیم از کمک همه . یک چیزی در همون مایه ها که میخواستم در امد . مرسی (به قول فرناز بانو) از غول های فتوشاپ . 3
partow 25305 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 سلام . امدیم تشکر کنیم از کمک همه . یک چیزی در همون مایه ها که میخواستم در امد . مرسی (به قول فرناز بانو) از غول های فتوشاپ . خیلی هم خوب ... خوشحالیییییم .. 2
partow 25305 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 سلام سلام ... اومدم اعلام وجود کنم... خوبید؟ آخرین پیام یک هفته پیش :icon_pf (34): 1
partow 25305 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 سلام سلام ... بازم آخرین پیام یک هفته پیش خوبید دوستان؟ درس می خونید؟ ایام به کامه ؟ 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 سلام سلام ... بازم آخرین پیام خوبید دوستان؟ درس می خونید؟ ایام به کامه ؟ وای زهرا آره افتضاحه ! هم تو استراحتیم منم هی حالم بد میشه هی خوب میشه ! وقتی میام انجمن فقط اسپم اصلا نمیشه پست تخصصی بزنم ذهنم تمرکز نداره ! اگرم داشته باشه دارم کارای تو سیستمو انجام میدم که واجبه امتحانام که قربونش برم توووووووووووووووووپ ! هفته دیگه یه امتحان دارم هر روز بچه ها بهم میزنگند که تو کجایی چه کردی میگم اصلا باهام حرف نزنید اوضاع بیریخته سلام . خوبی؟ نه .. درس چیه .. تو استراحتیم سعی کن بمونیم تا هفته دیگه که من بحرانمو طی کنم بابا این همه فعالیت کردیم یه مدت خلوت بشه هیچی نمیشه به خدا بعدش میاییم میترکونیم 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 عع...شما اینجایین ؟ :persiana__hahaha:...منم اومدم معرفی میکنم..یکتا هستم:4chsmu1: یکی از هنرمندان نواندیشان:girl_blush2: 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 عع...شما اینجایین ؟ :persiana__hahaha:...منم اومدم معرفی میکنم..یکتا هستم:4chsmu1: یکی از هنرمندان نواندیشان:girl_blush2: خوش اومدیییییییییییییییی:aghosh: 1
partow 25305 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 عع...شما اینجایین ؟ :persiana__hahaha:...منم اومدم معرفی میکنم..یکتا هستم:4chsmu1: یکی از هنرمندان نواندیشان:girl_blush2: سلام سلام ... منم که میشناسید ... مدیر تالار هستم ... خب ... چه خبر؟ کوجایید؟ ] 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 1 مهر، 2011 سلام زهرا تو خوبی؟ من فکر کنم یکی دو هفته دیگه جدی بتونم بیام فعالیت تخصصی الان اصلا شرایطشو ندارم ولی میام این روز ها همه درگیرند شما چطور :persiana__hahaha: 1
partow 25305 ارسال شده در 1 مهر، 2011 خوبم مرسی... اوکی ... خودتو واسه مسابقه آماده کن ... می خوام مسابقه بزارمممم ... 1
ارسال های توصیه شده