Valentina 13664 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 سلااااام بر دوستاي قديمي خوبين؟ خوشين؟ سلامتين؟ حيف كه من با گوشيم و نميتونم از خودم خيلي جنگولك بازي درارم :| شماها زحمتشو بكشين تولد يكي از مهربونتريناي انجمنه.. يكي از بهترين دوستام كه به قول خودش همينجا ما باهم دوست شديم ساراي (nahal) عزيزم تولدت مبارك.. اميدوارم به تمام آرزوهاي قشنگت برسي :icon_gol: يكمم پر رنگ شو آدم چشش ببينه شاد باشي هميشه دوستم :ha5t4lmd53df3cpu2lq:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:ha5t4lmd53df3cpu2lq 20
.Apameh 25173 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 :heartshape2:تولدت مبارک عزیــــــــــــزم :heartshape2: :heartshape2:به همه خوبی ها و بهترین ها برسی:heartshape2:
soheiiil 24251 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 تو الان بائوباب رو شرمنده کردی خجالت نمیکشی تولد میگیری؟ بعدشم هنوز اسمت نهاله؟ گریه نکن.. تولدت مبارک
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 نهال جان تولدت مبارک همیشه شاد و سالم و پیروز باشی عزیزم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 سلااااام بر دوستاي قديمي خوبين؟ خوشين؟ سلامتين؟ حيف كه من با گوشيم و نميتونم از خودم خيلي جنگولك بازي درارم :| شماها زحمتشو بكشين تولد يكي از مهربونتريناي انجمنه.. يكي از بهترين دوستام كه به قول خودش همينجا ما باهم دوست شديم ساراي (nahal) عزيزم تولدت مبارك.. اميدوارم به تمام آرزوهاي قشنگت برسي :icon_gol: يكمم پر رنگ شو آدم چشش ببينه شاد باشي هميشه دوستم :ha5t4lmd53df3cpu2lq:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:ha5t4lmd53df3cpu2lq واااااااااااااااااای فراااااااااااااااانه کلی غافلگیر شدم :hapydancsmil: مرسی دوست مهربون و عزیزم :hapydancsmil:ممنونم از لطفت :hapydancsmil: پررنگ شم چشما رو میزنم :heartshape2:تولدت مبارک عزیــــــــــــزم :heartshape2: :heartshape2:به همه خوبی ها و بهترین ها برسی:heartshape2: ممنونم گلم مرسی تو الان بائوباب رو شرمنده کردی خجالت نمیکشی تولد میگیری؟بعدشم هنوز اسمت نهاله؟ گریه نکن.. تولدت مبارک مرررررررررررررررسی اولا 18 ساله ام بیشتر نیست دوما نوچ مرسی از تبریک
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 به به تولد آبجی سارا خانومه تولدت مبارک ایشالا همیشه موفق و سر بلند و سلامت باشی . دارم فکر میکنم امروز چه روزیه؟ تو یادته؟ حس میکنم یه خبرایی هست! بیخیال چیزی یادم نمیاد … … ستاد حالگیری روز تولد دوستان
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 اسفند، 2014 زاد روزت خجسته نهال زندگی سال شادی داشته باشی با کلی امید تازه و رسیدن به آرزوهات:icon_gol:
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2014 :happybday: تولدت مبارک ساراجان :happybday: :happy: ميخوام ببينم اين شكلكا نبود تو چيكار ميكردي؟
ارسال های توصیه شده