Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ می تونید مثال هایی از "بدیهیات، امدادهای تخیلی و قدرت ماوراءالطبیعی" بزنید و بفرمایید که کجا اینها با روان شناسی پیوند خورده اند؟ لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ معمولا اینطور بوده که کسی که قدرت ماوراءالطبیعی داره روانشناس خوبی میشه ولی عکسش درست نیست . . .! :ws52: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ من فکر نمیکنم این قدرتهای ماواری طبیعی صحت داشته باشه .....چون یکم با عقلم جور درنمیاد ..... 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ من چند تا از این انسانها رو دیدم. خیلی عجیبن. تو ترکیه هم بودش. پس از دیدن اینها به این نتیجه رسیدم که وجود داره. شاید علم تا اون حد پیشرفت نکرده که این مسئله رو رمز گشائی کنه. خب مثلا چی کار میکردن؟ میگفتن داری به چی فکر میکنی؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ از سجاد نورچشمی بعدا پذیرایی میشه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ یه روز که دور هم بودیم برات تعریف میکنم. من که هنگ کرده بودم. اینجا بگم فرصت نیست و بقیه هم یه جورایی دچار توهم میشن و رشته کلام از دستمون در میره. باشه تابستون باهم باشیم تا تعریف کنم. من و شماو spow خوب بگو دیگه:w00: مثلا نگفتی چی شد؟تاپیکت رفت صفحه 12 خو میگفتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده