Fakur 9754 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 می تونید مثال هایی از "بدیهیات، امدادهای تخیلی و قدرت ماوراءالطبیعی" بزنید و بفرمایید که کجا اینها با روان شناسی پیوند خورده اند؟
*--T--* 1699 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 معمولا اینطور بوده که کسی که قدرت ماوراءالطبیعی داره روانشناس خوبی میشه ولی عکسش درست نیست . . .! :ws52: 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 من فکر نمیکنم این قدرتهای ماواری طبیعی صحت داشته باشه .....چون یکم با عقلم جور درنمیاد ..... 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 من چند تا از این انسانها رو دیدم. خیلی عجیبن. تو ترکیه هم بودش. پس از دیدن اینها به این نتیجه رسیدم که وجود داره. شاید علم تا اون حد پیشرفت نکرده که این مسئله رو رمز گشائی کنه. خب مثلا چی کار میکردن؟ میگفتن داری به چی فکر میکنی؟:w00: 1
میلاد 24047 ارسال شده در 14 مهر، 2010 یه روز که دور هم بودیم برات تعریف میکنم. من که هنگ کرده بودم. اینجا بگم فرصت نیست و بقیه هم یه جورایی دچار توهم میشن و رشته کلام از دستمون در میره. باشه تابستون باهم باشیم تا تعریف کنم. من و شماو spow خوب بگو دیگه:w00: مثلا نگفتی چی شد؟تاپیکت رفت صفحه 12 خو میگفتی 2
ارسال های توصیه شده