saharsharifi 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام فقط روی بعضی از تصاویر جواب میده با peppers جواب میده ولی با این عکس که براتون فرستادم جواب نمیده خصوصیات رنگ چه جوری بدست میاد من این کد رو نوشتم اگه درسته لطفا راهنمایی بفرمایید خصوصیات رنگ اون رو چطور بدست بیارم lear all; close all img = imread('C:\Users\sara\Desktop\Untitled.png'); figure,imshow(img); img=im2double(img); nnz = 256; R = imhist(img(:,:,1), nnz); G = imhist(img(:,:,2), nnz); B = imhist(img(:,:,3), nnz); X=[R(:) G(:) B(:)]; %%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%% %rgb color256 figure,hist(reshape(img,[],3),0:255); colormap([1 0 0; 0 1 0; 0 0 1]); %%%%%%%% %color 256 [x,map]=rgb2ind(img,256); %figure(2) %subplot(2,1,1) figure,imhist(x,map),title('Histogram'); [freq,no]=imhist(x,map); %figure,subplot(2,1,2); %stem(no,freq); %save map; %%%%%%%% %color reduction [x,map]=rgb2ind(img,64); figure(2) %subplot(2,1,1) figure,imhist(x,map),title('Histogram'); [freq,no]=imhist(x,map); %figure,subplot(2,1,2); %stem(no,freq); save map; %%%%%%%%%%%%%%%%%% %rgb color figure,hist(reshape(img,[],3),0:63); colormap([1 0 0; 0 1 0; 0 0 1]); figure,imshow(x,map); %%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%% %R1 = imhist(img(:,:,1),63); %G1 = imhist(img(:,:,2),63); %B1 = imhist(img(:,:,3),63); %X1=[R1(:) G1(:) B1(:)]; RGB_img = [reshape(img(:,:,1),[],1) reshape(img(:,:,2),[],1) reshape(img(:,:,3),[],1)]; UniqueColors = unique(RGB_img,'rows'); figure; figure,imshow(reshape(UniqueColors,[6 6 3]),'InitialMagnification','fit'); nnz1 = 64; R1 = imhist(img(:,:,1), nnz1); G1 = imhist(img(:,:,2), nnz1); B1 = imhist(img(:,:,3), nnz1); X1=[R1(:) G1(:) B1(:)]; سپاسگزارم دوست عزیزم 1 لینک به دیدگاه
saharsharifi 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام زهرا جان من کد GLCM_Features رو لازم دارم می تونی واسه من بفرستیش لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۶ من به تازگی شروع کردم برای یادگیریش و ی کار فوق العادس ب نظرم اگر دوستان دیگه ای تو این زمینه فعالیت کردن یا آشنایی دارن ممنون میشم معرفی کنن خودشونو یه چندتایی پروژه صنعتی دارم که باید انجامشون بدم و چون بلد نیستم پروژه اولم رو قرار شده یکی برام انجام بده و در کنارش منم آموزش ببینم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده