Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن دارم با ماتریس هم وقوعی کار میکنم کدشو به این شکل نوشتم: glcm = graycomatrix(I,'offset', [-1 -1], 'Symmetric', true,'NumLevels',256); stats = graycoprops(glcm,{'Contrast','Correlation','Energy','Homogeneity'}); برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا می تونین تبدیل به آرایه سلولی کنین، ترتیبش همونه دیگه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خود متلب آنتروپی رو نداره، GLCM_Features رو سرچ کنین، کد آماده ش هست. 3 لینک به دیدگاه پاسخ 122 ایجاد شد 9 سال آخرین پاسخ 7 سال بهترین ارسال کنندگان این موضوع 40 38 28 6 بهترین ارسال کنندگان این موضوع Imaaan 40 ارسال zahra jalili 38 ارسال saharsharifi 28 ارسال hhamidy 6 ارسال پست های محبوب سارا-افشار 14 آذر، ۱۳۹۳ یادگیری و فهم الگوریتم های موجود در حوزه پردازش تصویر یه چیزه استفاده از آنها چیز دیگر بیشتر الگوریتم ها ، تصاویر را به صورت ماتریس هایی از اعداد تعریف می کند و این الگوریتم ها روی این ماتریس ها hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. زهرا جان اگر تابع GLCM_Features ای که آقا ایمان اشاره کردن رو دانلود کنی(تولباکس آماده ی glcm هست)، بعد میتونی هر ویژگی رو که خواستی ازش استخراج کنی: GLCM2 = graycomatrix(I,'Offset',[2 0;0 2]); stats = GLCM_Features4(GLCM2,0); مثلا: [FV=[stats4.entro این آنتروپی رو بهتون میده 3 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامخود متلب آنتروپی رو نداره، GLCM_Features رو سرچ کنین، کد آماده ش هست. عه پس اونوقت من اینو تو خود متلب دیدم، درس نیست؟ stats1=entropy(glcm); حالا این ویژگی جدید رو چطور به استراکچر stats اضافه کنم؟ ممنون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. زهرا جان اگر تابع GLCM_Features ای که آقا ایمان اشاره کردن رو دانلود کنی(تولباکس آماده ی glcm هست)، بعد میتونی هر ویژگی رو که خواستی ازش استخراج کنی: GLCM2 = graycomatrix(I,'Offset',[2 0;0 2]); stats = GLCM_Features4(GLCM2,0); مثلا: [FV=[stats4.entro این آنتروپی رو بهتون میده ممنون دوست عزیزم، آره اینو هم دانلود کردم. من من فقط چندتا ویژگی که تو glcm متلب هست با آنتروپی رو لازم دارم! حالا یه کد آنتروپی تو متلب دیدم، از آقا ایمان پرسیدم ببینم درسته یا نه! 3 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه پس اونوقت من اینو تو خود متلب دیدم، درس نیست؟ stats1=entropy(glcm); برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون دوست عزیزم، آره اینو هم دانلود کردم.من من فقط چندتا ویژگی که تو glcm متلب هست با آنتروپی رو لازم دارم! حالا یه کد آنتروپی تو متلب دیدم، از آقا ایمان پرسیدم ببینم درسته یا نه! از همون فانکشن می تونین استفاده کنین، ویژگی هایی رو که نمی خواین رو با rmfield حذف کنین، مثلا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این مثل اینکه آنتروپی تصویر رو حساب می کنه، میاد اول هیستوگرام رو بدست میاره، بعد صفراش رو حذف می کنه و داخل اون فرمولی که تو هلپ گذاشته قرار میده. ولی توی اون یکی کد هیستوگرام رو حساب نمی کنه، خود glcm رو قرار میده و در دو بعد جمع می کنه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همون فانکشن می تونین استفاده کنین، ویژگی هایی رو که نمی خواین رو با rmfield حذف کنین، مثلا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید دوباره سوال میپرسم، من توضیحات GLCM_Features رو خوندم، آخرش نوشته که: If your glcm is computed using the Matlab version with 'Symmetric' flag you can set the flag 'pairs' to 0 پس اگه من پارامتر Symmetric رو true قرار بدم باید parirs رو صفر قرار بدم دیگه؟1! 3 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید دوباره سوال میپرسم، من توضیحات GLCM_Features رو خوندم، آخرش نوشته که:If your glcm is computed using the Matlab version with 'Symmetric' flag you can set the flag 'pairs' to 0 پس اگه من پارامتر Symmetric رو true قرار بدم باید parirs رو صفر قرار بدم دیگه؟1! خواهش می کنم، آره، تو توضیحاتش هم گفته دیگه اونو گذاشته که به همین Symmetric برسه. 3 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام یادمه یه بار این مطلبو تو انجمن دیده بودمشا، اما یادم نیست کجا! یه سری تصاویر دارم که اسامیشون از یک شروع شده تا 10000. حالا به فرض میخوام رو ده تا از این تصاویر پردازش انجام بدم از یک حلقه استفاده کردم که شمارنده رو از یک تا 10 بشمره و هربار پردازش رو تصویری انجام بده که اسمش برابر با شمارندس. اما وقتی تو متلب می نویسم: for w=1:10precover_path = fullfile(dirr, files(w).name); در عمل تصاویری با اسامی، 1 ، 10، 100، 1000، 10000 و .... انتخاب میشن واسه پردازش! ممنون میشم کمکم کنید 3 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامیادمه یه بار این مطلبو تو انجمن دیده بودمشا، اما یادم نیست کجا! یه سری تصاویر دارم که اسامیشون از یک شروع شده تا 10000. حالا به فرض میخوام رو ده تا از این تصاویر پردازش انجام بدم از یک حلقه استفاده کردم که شمارنده رو از یک تا 10 بشمره و هربار پردازش رو تصویری انجام بده که اسمش برابر با شمارندس. اما وقتی تو متلب می نویسم: for w=1:10precover_path = fullfile(dirr, files(w).name); در عمل تصاویری با اسامی، 1 ، 10، 100، 1000، 10000 و .... انتخاب میشن واسه پردازش! ممنون میشم کمکم کنید خب اینجوری که نوشتین، فایل اول تا دهم رو می خونه، طبق اون ترتیبی بر اساس اسمشون مرتب کرده، اینا هم همه با یک شروع شدن دیگه، پشت سر هم هستن. اگه اسم فالا فقط همین شماره ها هستش، w رو با num2str یا sprintf تبدیل به رشته کنین و پسوند هم بهش اضافه کنین. 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه مقاله خوندم که یه ویژگی جدید رو از رو ماتریس GLCM استخراج میکنه: we define a new feature from the normalized co-occurrence matrix,which can be used to identify constant regions in an image. For convenience we consider n=2, so that the image is a two dimensional grey scale image and the normalized co-occurrence matrix becomes the traditional Grey Level Co-occurrence Matrix. Consider the images taken from the Brodatz texture album given in figure 2. The majority of the nonzero entries of the co-occurrence matrices lie along the main diagonal [12] so that we treat the trace (sum of the main diagonal entries) of the normalized co-occurrence matrix as a new feature . خب حالا من کدشو به شکل زیر نوشتم، درسته؟ for j=1:4 f=0; for i=1:256 f=sum(sum(GLCM(i,i,j))); end; Trace(1,j)=f;end; یه سوال دیگه داشتم هم کدی که من نوشتم و هم خروجی های که با استفاده از GLCM_Features بدست میارم، هر کدوم از ویژگی ها یه بردار 4*1 هستن. حالا من میخوام بدونم واسه ترکیب اینا آیا روش خاصی هست؟ مثلا اینکه جمشون کنیم یا یه چیز دیگه؟! ممنون 2 لینک به دیدگاه hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ سلام. اینکه کدوم الگوریتم میتونه برای تشخیص لبه مفیدتر واقع بشه بستگی به تصویر ورودی داره. تو تصاویر مختلف الگوریتم ها نتایج مختلفی نشون میدن. 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. اینکه کدوم الگوریتم میتونه برای تشخیص لبه مفیدتر واقع بشه بستگی به تصویر ورودی داره. تو تصاویر مختلف الگوریتم ها نتایج مختلفی نشون میدن. سلام خواهری من می خوام الگوریتم تشخیص لبه رو ، روی پایگاه داده BOWS2 استفاده کنم، که تصاویرشم خاکستریه. در واقع می خوام یه الگوریتم خاصی که قدرتش نسبتا خوبه رو روی تصاویر استفاده کنم و در نهایت تصاویری که لبه ی زیادی دارن رو بهم معرفی کنه. حالا ممنون میشم دوستان کمک کنن 2 لینک به دیدگاه hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Watermarking؟ میتونی یه تصویر ازش بذاری؟ 2 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ سلام می تونین با دستور edge متلب الگوریتم های مختلف رو تست کنین، شاید canny بد نباشه. سلاممن یه مقاله خوندم که یه ویژگی جدید رو از رو ماتریس GLCM استخراج میکنه: we define a new feature from the normalized co-occurrence matrix,which can be used to identify constant regions in an image. For convenience we consider n=2, so that the image is a two dimensional grey scale image and the normalized co-occurrence matrix becomes the traditional Grey Level Co-occurrence Matrix. Consider the images taken from the Brodatz texture album given in figure 2. The majority of the nonzero entries of the co-occurrence matrices lie along the main diagonal [12] so that we treat the trace (sum of the main diagonal entries) of the normalized co-occurrence matrix as a new feature . خب حالا من کدشو به شکل زیر نوشتم، درسته؟ for j=1:4 f=0; for i=1:256 f=sum(sum(GLCM(i,i,j))); end; Trace(1,j)=f;end; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Watermarking؟ میتونی یه تصویر ازش بذاری؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/t03l326zx3uqbttacpqw.jpg و http://www.noandishaan.com/upload/images/6dz2clc1wnnb88tanyog.jpg واترمارک؟! 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممی تونین با دستور edge متلب الگوریتم های مختلف رو تست کنین، شاید canny بد نباشه. اینجا که داخل دو تا sum یه درایه داریم، جمع تاثیری نداره، می تونین از دستور diag متلب استفاده کنین و عناصر قطر اصلی رو جمع کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟ اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون سلام خواهش می کنم، داخل خود کدش رو می تونین ببینین چجوریه، مثلا برای سه تاشون اینجوری نوشته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد هم اومده ازش استفاده کرده، bx و by لبه در جهت افق و عمودی هستن، kx و ky هم ضرایبشون هست که می تونن صفر یا یک باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام، من میخواستم یه قسمت از یه مقاله رو پیاه سازی کنم، اما متوجه شدم چرا خواسته مجموعه A این شکلی باشه. متاسفانه سورسش متعلق به یه پایان نامس و من نتونستم دانلودش کنم. میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه چرا باید این مجموعه اینجوری باشه؟ 2 لینک به دیدگاه blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ســلام یه تصویر رنگیو قراره تو کانال RGB بخونم بعد قسمتی رو براساس رنگ جدا کنم. این تمرینا واسه درس گرافیک کامیپوتری کارشناسیه منم زیاد به پردازش تصویر تو متلب وارد نیستم ممنون می شم که کمکم کنید 2 لینک به دیدگاه قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی صفحه 3 از 7 دنبال کنندگان 0 رفتن به فهرست موضوع ها اطلاعیه ها اطلاعیه مهم: پایان فعالیت انجمن پس از 15 سال آخرین مطالب انجمن تمامی فعالیت ها صفحه نخست فنی و مهندسی مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی پردازش تصویر و بینایی ماشین پردازش تصویر × قبلا ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید ثبت نام سایت نواندیشان بازگشت صفحه اصلی مجلات نواندیشان درباره ما سفارش پروژه سفارش ترجمه تبلیغات انجمن نواندیشان بازگشت انجمن نواندیشان تالارهای گفتگو کاربران آنلاین جریان فعالیت های من بازگشت آخرین مطالب انجمن جستجو اپلیکیشن نولکس کسب درآمد کنید بازگشت کسب درآمد کنید درخواست تدریس فایل و محصول بفروشید مدرس شوید فایل و محصول بفروشید × اضافه کردن...
hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. زهرا جان اگر تابع GLCM_Features ای که آقا ایمان اشاره کردن رو دانلود کنی(تولباکس آماده ی glcm هست)، بعد میتونی هر ویژگی رو که خواستی ازش استخراج کنی: GLCM2 = graycomatrix(I,'Offset',[2 0;0 2]); stats = GLCM_Features4(GLCM2,0); مثلا: [FV=[stats4.entro این آنتروپی رو بهتون میده 3 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامخود متلب آنتروپی رو نداره، GLCM_Features رو سرچ کنین، کد آماده ش هست. عه پس اونوقت من اینو تو خود متلب دیدم، درس نیست؟ stats1=entropy(glcm); حالا این ویژگی جدید رو چطور به استراکچر stats اضافه کنم؟ ممنون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. زهرا جان اگر تابع GLCM_Features ای که آقا ایمان اشاره کردن رو دانلود کنی(تولباکس آماده ی glcm هست)، بعد میتونی هر ویژگی رو که خواستی ازش استخراج کنی: GLCM2 = graycomatrix(I,'Offset',[2 0;0 2]); stats = GLCM_Features4(GLCM2,0); مثلا: [FV=[stats4.entro این آنتروپی رو بهتون میده ممنون دوست عزیزم، آره اینو هم دانلود کردم. من من فقط چندتا ویژگی که تو glcm متلب هست با آنتروپی رو لازم دارم! حالا یه کد آنتروپی تو متلب دیدم، از آقا ایمان پرسیدم ببینم درسته یا نه! 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه پس اونوقت من اینو تو خود متلب دیدم، درس نیست؟ stats1=entropy(glcm); برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون دوست عزیزم، آره اینو هم دانلود کردم.من من فقط چندتا ویژگی که تو glcm متلب هست با آنتروپی رو لازم دارم! حالا یه کد آنتروپی تو متلب دیدم، از آقا ایمان پرسیدم ببینم درسته یا نه! از همون فانکشن می تونین استفاده کنین، ویژگی هایی رو که نمی خواین رو با rmfield حذف کنین، مثلا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این مثل اینکه آنتروپی تصویر رو حساب می کنه، میاد اول هیستوگرام رو بدست میاره، بعد صفراش رو حذف می کنه و داخل اون فرمولی که تو هلپ گذاشته قرار میده. ولی توی اون یکی کد هیستوگرام رو حساب نمی کنه، خود glcm رو قرار میده و در دو بعد جمع می کنه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همون فانکشن می تونین استفاده کنین، ویژگی هایی رو که نمی خواین رو با rmfield حذف کنین، مثلا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید دوباره سوال میپرسم، من توضیحات GLCM_Features رو خوندم، آخرش نوشته که: If your glcm is computed using the Matlab version with 'Symmetric' flag you can set the flag 'pairs' to 0 پس اگه من پارامتر Symmetric رو true قرار بدم باید parirs رو صفر قرار بدم دیگه؟1! 3 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید دوباره سوال میپرسم، من توضیحات GLCM_Features رو خوندم، آخرش نوشته که:If your glcm is computed using the Matlab version with 'Symmetric' flag you can set the flag 'pairs' to 0 پس اگه من پارامتر Symmetric رو true قرار بدم باید parirs رو صفر قرار بدم دیگه؟1! خواهش می کنم، آره، تو توضیحاتش هم گفته دیگه اونو گذاشته که به همین Symmetric برسه. 3 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام یادمه یه بار این مطلبو تو انجمن دیده بودمشا، اما یادم نیست کجا! یه سری تصاویر دارم که اسامیشون از یک شروع شده تا 10000. حالا به فرض میخوام رو ده تا از این تصاویر پردازش انجام بدم از یک حلقه استفاده کردم که شمارنده رو از یک تا 10 بشمره و هربار پردازش رو تصویری انجام بده که اسمش برابر با شمارندس. اما وقتی تو متلب می نویسم: for w=1:10precover_path = fullfile(dirr, files(w).name); در عمل تصاویری با اسامی، 1 ، 10، 100، 1000، 10000 و .... انتخاب میشن واسه پردازش! ممنون میشم کمکم کنید 3 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامیادمه یه بار این مطلبو تو انجمن دیده بودمشا، اما یادم نیست کجا! یه سری تصاویر دارم که اسامیشون از یک شروع شده تا 10000. حالا به فرض میخوام رو ده تا از این تصاویر پردازش انجام بدم از یک حلقه استفاده کردم که شمارنده رو از یک تا 10 بشمره و هربار پردازش رو تصویری انجام بده که اسمش برابر با شمارندس. اما وقتی تو متلب می نویسم: for w=1:10precover_path = fullfile(dirr, files(w).name); در عمل تصاویری با اسامی، 1 ، 10، 100، 1000، 10000 و .... انتخاب میشن واسه پردازش! ممنون میشم کمکم کنید خب اینجوری که نوشتین، فایل اول تا دهم رو می خونه، طبق اون ترتیبی بر اساس اسمشون مرتب کرده، اینا هم همه با یک شروع شدن دیگه، پشت سر هم هستن. اگه اسم فالا فقط همین شماره ها هستش، w رو با num2str یا sprintf تبدیل به رشته کنین و پسوند هم بهش اضافه کنین. 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه مقاله خوندم که یه ویژگی جدید رو از رو ماتریس GLCM استخراج میکنه: we define a new feature from the normalized co-occurrence matrix,which can be used to identify constant regions in an image. For convenience we consider n=2, so that the image is a two dimensional grey scale image and the normalized co-occurrence matrix becomes the traditional Grey Level Co-occurrence Matrix. Consider the images taken from the Brodatz texture album given in figure 2. The majority of the nonzero entries of the co-occurrence matrices lie along the main diagonal [12] so that we treat the trace (sum of the main diagonal entries) of the normalized co-occurrence matrix as a new feature . خب حالا من کدشو به شکل زیر نوشتم، درسته؟ for j=1:4 f=0; for i=1:256 f=sum(sum(GLCM(i,i,j))); end; Trace(1,j)=f;end; یه سوال دیگه داشتم هم کدی که من نوشتم و هم خروجی های که با استفاده از GLCM_Features بدست میارم، هر کدوم از ویژگی ها یه بردار 4*1 هستن. حالا من میخوام بدونم واسه ترکیب اینا آیا روش خاصی هست؟ مثلا اینکه جمشون کنیم یا یه چیز دیگه؟! ممنون 2 لینک به دیدگاه hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ سلام. اینکه کدوم الگوریتم میتونه برای تشخیص لبه مفیدتر واقع بشه بستگی به تصویر ورودی داره. تو تصاویر مختلف الگوریتم ها نتایج مختلفی نشون میدن. 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. اینکه کدوم الگوریتم میتونه برای تشخیص لبه مفیدتر واقع بشه بستگی به تصویر ورودی داره. تو تصاویر مختلف الگوریتم ها نتایج مختلفی نشون میدن. سلام خواهری من می خوام الگوریتم تشخیص لبه رو ، روی پایگاه داده BOWS2 استفاده کنم، که تصاویرشم خاکستریه. در واقع می خوام یه الگوریتم خاصی که قدرتش نسبتا خوبه رو روی تصاویر استفاده کنم و در نهایت تصاویری که لبه ی زیادی دارن رو بهم معرفی کنه. حالا ممنون میشم دوستان کمک کنن 2 لینک به دیدگاه hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Watermarking؟ میتونی یه تصویر ازش بذاری؟ 2 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ سلام می تونین با دستور edge متلب الگوریتم های مختلف رو تست کنین، شاید canny بد نباشه. سلاممن یه مقاله خوندم که یه ویژگی جدید رو از رو ماتریس GLCM استخراج میکنه: we define a new feature from the normalized co-occurrence matrix,which can be used to identify constant regions in an image. For convenience we consider n=2, so that the image is a two dimensional grey scale image and the normalized co-occurrence matrix becomes the traditional Grey Level Co-occurrence Matrix. Consider the images taken from the Brodatz texture album given in figure 2. The majority of the nonzero entries of the co-occurrence matrices lie along the main diagonal [12] so that we treat the trace (sum of the main diagonal entries) of the normalized co-occurrence matrix as a new feature . خب حالا من کدشو به شکل زیر نوشتم، درسته؟ for j=1:4 f=0; for i=1:256 f=sum(sum(GLCM(i,i,j))); end; Trace(1,j)=f;end; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Watermarking؟ میتونی یه تصویر ازش بذاری؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/t03l326zx3uqbttacpqw.jpg و http://www.noandishaan.com/upload/images/6dz2clc1wnnb88tanyog.jpg واترمارک؟! 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممی تونین با دستور edge متلب الگوریتم های مختلف رو تست کنین، شاید canny بد نباشه. اینجا که داخل دو تا sum یه درایه داریم، جمع تاثیری نداره، می تونین از دستور diag متلب استفاده کنین و عناصر قطر اصلی رو جمع کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟ اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون سلام خواهش می کنم، داخل خود کدش رو می تونین ببینین چجوریه، مثلا برای سه تاشون اینجوری نوشته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد هم اومده ازش استفاده کرده، bx و by لبه در جهت افق و عمودی هستن، kx و ky هم ضرایبشون هست که می تونن صفر یا یک باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام، من میخواستم یه قسمت از یه مقاله رو پیاه سازی کنم، اما متوجه شدم چرا خواسته مجموعه A این شکلی باشه. متاسفانه سورسش متعلق به یه پایان نامس و من نتونستم دانلودش کنم. میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه چرا باید این مجموعه اینجوری باشه؟ 2 لینک به دیدگاه blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ســلام یه تصویر رنگیو قراره تو کانال RGB بخونم بعد قسمتی رو براساس رنگ جدا کنم. این تمرینا واسه درس گرافیک کامیپوتری کارشناسیه منم زیاد به پردازش تصویر تو متلب وارد نیستم ممنون می شم که کمکم کنید 2 لینک به دیدگاه قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی صفحه 3 از 7 دنبال کنندگان 0 رفتن به فهرست موضوع ها اطلاعیه ها اطلاعیه مهم: پایان فعالیت انجمن پس از 15 سال آخرین مطالب انجمن تمامی فعالیت ها صفحه نخست فنی و مهندسی مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی پردازش تصویر و بینایی ماشین پردازش تصویر
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این مثل اینکه آنتروپی تصویر رو حساب می کنه، میاد اول هیستوگرام رو بدست میاره، بعد صفراش رو حذف می کنه و داخل اون فرمولی که تو هلپ گذاشته قرار میده. ولی توی اون یکی کد هیستوگرام رو حساب نمی کنه، خود glcm رو قرار میده و در دو بعد جمع می کنه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همون فانکشن می تونین استفاده کنین، ویژگی هایی رو که نمی خواین رو با rmfield حذف کنین، مثلا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید دوباره سوال میپرسم، من توضیحات GLCM_Features رو خوندم، آخرش نوشته که: If your glcm is computed using the Matlab version with 'Symmetric' flag you can set the flag 'pairs' to 0 پس اگه من پارامتر Symmetric رو true قرار بدم باید parirs رو صفر قرار بدم دیگه؟1! 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید دوباره سوال میپرسم، من توضیحات GLCM_Features رو خوندم، آخرش نوشته که:If your glcm is computed using the Matlab version with 'Symmetric' flag you can set the flag 'pairs' to 0 پس اگه من پارامتر Symmetric رو true قرار بدم باید parirs رو صفر قرار بدم دیگه؟1! خواهش می کنم، آره، تو توضیحاتش هم گفته دیگه اونو گذاشته که به همین Symmetric برسه. 3 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام یادمه یه بار این مطلبو تو انجمن دیده بودمشا، اما یادم نیست کجا! یه سری تصاویر دارم که اسامیشون از یک شروع شده تا 10000. حالا به فرض میخوام رو ده تا از این تصاویر پردازش انجام بدم از یک حلقه استفاده کردم که شمارنده رو از یک تا 10 بشمره و هربار پردازش رو تصویری انجام بده که اسمش برابر با شمارندس. اما وقتی تو متلب می نویسم: for w=1:10precover_path = fullfile(dirr, files(w).name); در عمل تصاویری با اسامی، 1 ، 10، 100، 1000، 10000 و .... انتخاب میشن واسه پردازش! ممنون میشم کمکم کنید 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامیادمه یه بار این مطلبو تو انجمن دیده بودمشا، اما یادم نیست کجا! یه سری تصاویر دارم که اسامیشون از یک شروع شده تا 10000. حالا به فرض میخوام رو ده تا از این تصاویر پردازش انجام بدم از یک حلقه استفاده کردم که شمارنده رو از یک تا 10 بشمره و هربار پردازش رو تصویری انجام بده که اسمش برابر با شمارندس. اما وقتی تو متلب می نویسم: for w=1:10precover_path = fullfile(dirr, files(w).name); در عمل تصاویری با اسامی، 1 ، 10، 100، 1000، 10000 و .... انتخاب میشن واسه پردازش! ممنون میشم کمکم کنید خب اینجوری که نوشتین، فایل اول تا دهم رو می خونه، طبق اون ترتیبی بر اساس اسمشون مرتب کرده، اینا هم همه با یک شروع شدن دیگه، پشت سر هم هستن. اگه اسم فالا فقط همین شماره ها هستش، w رو با num2str یا sprintf تبدیل به رشته کنین و پسوند هم بهش اضافه کنین. 2 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه مقاله خوندم که یه ویژگی جدید رو از رو ماتریس GLCM استخراج میکنه: we define a new feature from the normalized co-occurrence matrix,which can be used to identify constant regions in an image. For convenience we consider n=2, so that the image is a two dimensional grey scale image and the normalized co-occurrence matrix becomes the traditional Grey Level Co-occurrence Matrix. Consider the images taken from the Brodatz texture album given in figure 2. The majority of the nonzero entries of the co-occurrence matrices lie along the main diagonal [12] so that we treat the trace (sum of the main diagonal entries) of the normalized co-occurrence matrix as a new feature . خب حالا من کدشو به شکل زیر نوشتم، درسته؟ for j=1:4 f=0; for i=1:256 f=sum(sum(GLCM(i,i,j))); end; Trace(1,j)=f;end; یه سوال دیگه داشتم هم کدی که من نوشتم و هم خروجی های که با استفاده از GLCM_Features بدست میارم، هر کدوم از ویژگی ها یه بردار 4*1 هستن. حالا من میخوام بدونم واسه ترکیب اینا آیا روش خاصی هست؟ مثلا اینکه جمشون کنیم یا یه چیز دیگه؟! ممنون 2 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ سلام. اینکه کدوم الگوریتم میتونه برای تشخیص لبه مفیدتر واقع بشه بستگی به تصویر ورودی داره. تو تصاویر مختلف الگوریتم ها نتایج مختلفی نشون میدن. 2 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. اینکه کدوم الگوریتم میتونه برای تشخیص لبه مفیدتر واقع بشه بستگی به تصویر ورودی داره. تو تصاویر مختلف الگوریتم ها نتایج مختلفی نشون میدن. سلام خواهری من می خوام الگوریتم تشخیص لبه رو ، روی پایگاه داده BOWS2 استفاده کنم، که تصاویرشم خاکستریه. در واقع می خوام یه الگوریتم خاصی که قدرتش نسبتا خوبه رو روی تصاویر استفاده کنم و در نهایت تصاویری که لبه ی زیادی دارن رو بهم معرفی کنه. حالا ممنون میشم دوستان کمک کنن 2 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Watermarking؟ میتونی یه تصویر ازش بذاری؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن دنبال روش ها و الگوریتم های تشخیص لبه هستم، می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که کدوم الگوریتم بهتر از همه کار می کنه؟! بعدشم می خواستم ببینم روشی هست که چند تا تصویر رو بگیره و میزان لبه های تشخیص داده شده رو به درصد بیان کنه؟ سلام می تونین با دستور edge متلب الگوریتم های مختلف رو تست کنین، شاید canny بد نباشه. سلاممن یه مقاله خوندم که یه ویژگی جدید رو از رو ماتریس GLCM استخراج میکنه: we define a new feature from the normalized co-occurrence matrix,which can be used to identify constant regions in an image. For convenience we consider n=2, so that the image is a two dimensional grey scale image and the normalized co-occurrence matrix becomes the traditional Grey Level Co-occurrence Matrix. Consider the images taken from the Brodatz texture album given in figure 2. The majority of the nonzero entries of the co-occurrence matrices lie along the main diagonal [12] so that we treat the trace (sum of the main diagonal entries) of the normalized co-occurrence matrix as a new feature . خب حالا من کدشو به شکل زیر نوشتم، درسته؟ for j=1:4 f=0; for i=1:256 f=sum(sum(GLCM(i,i,j))); end; Trace(1,j)=f;end; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Watermarking؟ میتونی یه تصویر ازش بذاری؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/t03l326zx3uqbttacpqw.jpg و http://www.noandishaan.com/upload/images/6dz2clc1wnnb88tanyog.jpg واترمارک؟! 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممی تونین با دستور edge متلب الگوریتم های مختلف رو تست کنین، شاید canny بد نباشه. اینجا که داخل دو تا sum یه درایه داریم، جمع تاثیری نداره، می تونین از دستور diag متلب استفاده کنین و عناصر قطر اصلی رو جمع کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟ اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون سلام خواهش می کنم، داخل خود کدش رو می تونین ببینین چجوریه، مثلا برای سه تاشون اینجوری نوشته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد هم اومده ازش استفاده کرده، bx و by لبه در جهت افق و عمودی هستن، kx و ky هم ضرایبشون هست که می تونن صفر یا یک باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام، من میخواستم یه قسمت از یه مقاله رو پیاه سازی کنم، اما متوجه شدم چرا خواسته مجموعه A این شکلی باشه. متاسفانه سورسش متعلق به یه پایان نامس و من نتونستم دانلودش کنم. میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه چرا باید این مجموعه اینجوری باشه؟ 2 لینک به دیدگاه blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ســلام یه تصویر رنگیو قراره تو کانال RGB بخونم بعد قسمتی رو براساس رنگ جدا کنم. این تمرینا واسه درس گرافیک کامیپوتری کارشناسیه منم زیاد به پردازش تصویر تو متلب وارد نیستم ممنون می شم که کمکم کنید 2 لینک به دیدگاه قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی صفحه 3 از 7 دنبال کنندگان 0 رفتن به فهرست موضوع ها
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Watermarking؟ میتونی یه تصویر ازش بذاری؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/t03l326zx3uqbttacpqw.jpg و http://www.noandishaan.com/upload/images/6dz2clc1wnnb88tanyog.jpg واترمارک؟! 2 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممی تونین با دستور edge متلب الگوریتم های مختلف رو تست کنین، شاید canny بد نباشه. اینجا که داخل دو تا sum یه درایه داریم، جمع تاثیری نداره، می تونین از دستور diag متلب استفاده کنین و عناصر قطر اصلی رو جمع کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟ اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ممنون از راهنمایی تون، یه سوال داشتم خوده متلب چطوری بصورت اتوماتیک ترشولد رو مشخص می کنه؟اگه بخواییم خودمون ترشولد را دستی بدیم، شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این آستانه ها رو بدست بیاریم؟ ممنون سلام خواهش می کنم، داخل خود کدش رو می تونین ببینین چجوریه، مثلا برای سه تاشون اینجوری نوشته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد هم اومده ازش استفاده کرده، bx و by لبه در جهت افق و عمودی هستن، kx و ky هم ضرایبشون هست که می تونن صفر یا یک باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام، من میخواستم یه قسمت از یه مقاله رو پیاه سازی کنم، اما متوجه شدم چرا خواسته مجموعه A این شکلی باشه. متاسفانه سورسش متعلق به یه پایان نامس و من نتونستم دانلودش کنم. میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه چرا باید این مجموعه اینجوری باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ســلام یه تصویر رنگیو قراره تو کانال RGB بخونم بعد قسمتی رو براساس رنگ جدا کنم. این تمرینا واسه درس گرافیک کامیپوتری کارشناسیه منم زیاد به پردازش تصویر تو متلب وارد نیستم ممنون می شم که کمکم کنید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده