Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ آفرین به استراتژیتون ادامه بدینالان 16 جدولین چیزی به دسته اول نمونده شما میتونید اینجوری نمیشه بزارین یه مثال بزنم : کمان رادیدین هرچه می کشی تیربیشترمی ره . پرسپولیس هم همینجوریه میره عقب یهودیدی قهرمان شداستقلال هم ضایع شد 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اینجوری نمیشه بزارین یه مثال بزنم :کمان رادیدین هرچه می کشی تیربیشترمی ره . پرسپولیس هم همینجوریه میره عقب یهودیدی قهرمان شداستقلال هم ضایع شد مغلطه خیلی وقته از مد افتاده اما خوشحالم از امید واهیتون زمین بازی نه تیر کمونه نه میدون جنگ..وقتی کاپیتان خوب ندارید مهره ندارید توقع معجزه و تیر کمان نداشته باشید تیمهای خیلی خیلی بزرگم استراتژیشون اینه که از اول میبرن تا وقتی اسمشون بیاد ملت بترسن نه اینکه از دوازده امتیاز 11 تاشو واگذار کنن تا استراتژیشون پیش بره در ضمن اینجا کلوپ هوادار استقلاله و ورورد پرسپولیسیها ممنوع..کری خونی ام تاپیک خودشو داره لطفا الکی شاخ و شونه نکشید اینجا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ مغلطه خیلی وقته از مد افتاده اما خوشحالم از امید واهیتون زمین بازی نه تیر کمونه نه میدون جنگ..وقتی کاپیتان خوب ندارید مهره ندارید توقع معجزه و تیر کمان نداشته باشید تیمهای خیلی خیلی بزرگم استراتژیشون اینه که از اول میبرن تا وقتی اسمشون بیاد ملت بترسن نه اینکه از دوازده امتیاز 11 تاشو واگذار کنن تا استراتژیشون پیش بره در ضمن اینجا کلوپ هوادار استقلاله و ورورد پرسپولیسیها ممنوع..کری خونی ام تاپیک خودشو داره لطفا الکی شاخ و شونه نکشید اینجا اتفاقا هست! واقعا افتخارداره ملت بترسند . خب شایدماخیال می کنیم همه مثل پرسپولیس مردمی هستند وازدل ملت بلندشدند همچوشیری ازمیان جنگل میغرد! شماخودتون حقوق خوندین هرکی تنهای بره پیش قاضی چی بقیش رابنویسید. این شجاعت پرسپولیسیهاست که همچویک شیرمیرن دردل دشمن . این افتخاریست که فقط پرسپولیس دارد. لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ [h=1] حمله نظری جویباری به عضو هیئت مدیره استقلال! [/h] » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 94103018276 چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معاون ورزشی باشگاه استقلال انتقادات تندی را علیه مسعود معینی، عضو هیات مدیره این باشگاه مطرح کرد. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی نظری جویباری با ابراز تاسف از درگذشت مرحوم "رضا احدی" گفت: مرحوم احدی بازیکن بزرگی بود که به حقش در فوتبال ایران نرسید. او دینش را به فوتبال ایران با خدماتش ادا کرد، ولی فوتبال ایران دینش را به "رضا احدی" ادا نکرد. او سالهای سال بازیکن تیم ملی و استقلال بوده است، ولی فوتبال ایران در حق او ظلم کرد و آن مرحوم مظلومانه از بین ما رفت. وی در پاسخ به این سوال که آیا از استقلال قهر کرده است؟ بیان کرد: آنهایی که دوست نداشتند استقلال نتیجه بگیرد کار خودشان را کردهاند. آنها مستقیم و غیر مستقیم علیه من صحبت کردند و کاری کردند تا من کمترین فعالیتی نداشته باشم. اصلا رغبت ندارم به سمت باشگاه استقلال بروم. بعضی از کسانی که استقلالی نیستند، در استقلال تصمیم گیرنده شدهاند. وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات معینی علیه خودش، نیز بیان کرد: من در این دو سال چیزی جز تضعیف استقلال از آقای معینی ندیدم. حالا اگر آقای معینی برای استقلال عملکرد مثبتی داشته است باید در این باره مردم قضاوت کنند. آیا معینی منافع باشگاه را در نظر میگیرد یا منافع خودش را؟ اگر ایشان میتواند به استقلال کمک کند بسم الله. ما از آن زمانی که دیدیم دارند علیه استقلال توطئه میکنند. معاون ورزشی باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که آیا همچنان حکم معاونت وی همچنان پا برجاست؟ گفت: بودن من در استقلال در حال حاضر به ضرر این تیم است. عده ای به خاطر زدن من متاسفانه استقلال را میزنند. من کنار می روم تا استقلال به مسیرش ادامه دهد. مطمئن هستم اگر یک ذره این تیم را کمک کنند قهرمان میشود. مگر استقلال فقط جای من است؟ من حکم معاونت ورزشی باشگاه استقلال را دارم، ولی به نظرم بهتر است که باشگاه استقلال نروم، چون به خاطر من استقلال لطمه میخورد. لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ احدی در کنار حجازی آرام گرفت/ مراسم ختم، جمعه صبح » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 94103018525 چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرحوم رضا احدی در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد. به گزارش ایسنا، مرحوم رضا احدی در قطعه نامآوران بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد. وی دقیقا در کنار قبر مرحوم ناصر حجازی دفن شده است. مرحوم احدی چند روز پیش از درگذشتش از خوابی تعریف کرده بود که در آن مرحوم حجازی به او گفته بود به زودی به او میپیوندد. مراسم درگذشت مرحوم احدی نیز در روز جمعه ساعت 10 تا 11:30 صبح در مسجد جامع شهرک غرب تهران برگزار خواهد شد. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چند هفته س نمیبریم انقدر اشتب داشتیم که یه ته جدولی بهمون رسید:| 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جا داره سلامی هم عرض کنیم به دوستان اس تق لالی سلامممممممممممم از 3 تا تیم چهارم نشید صلوات 1 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ سلام وصلوات بر استقلال 6 تایی ها مبارک خخخخخخخخخخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۶ سلام وصلوات بر استقلال 6 تایی ها مبارک خخخخخخخخخخخخخخخخخ بیچاره هاااا 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۸ سلام بر طرفداران 6 تایی ها خواستم بگم تلاش نکنید واس قهرمانی مرسی :دی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۸ در در 31 فروردین 1398 در 13:09، hamid_shahrsaz گفته است : سلام بر طرفداران 6 تایی ها خواستم بگم تلاش نکنید واس قهرمانی مرسی :دی مگر اینکه از روی جنازه وزیر ورزش (مسعود سلطانی فر) و آقازاده-شون رد بشیم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۸ در 55 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : مگر اینکه از روی جنازه وزیر ورزش (مسعود سلطانی فر) و آقازاده-شون رد بشیم عجبزززز لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، hamid_shahrsaz گفته است : عجبزززز به جمال @BISEl لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۹ احمد سعادتمند پس از خرابکاریهای زیاد در زمینه جلب رضایت استراماچونی و بازگرداندن وی به هر بهایی و البته بهم ریختن تمرکز تیم در حساس ترین زمان ممکن در جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا، آخرین ضربه مهلکش را نیز بر پیکر نحیف و زخمی استقلال وارد کرد و با افشای اطلاعات خانوادگی و رازهای درون باشگاهی، بی تدبیری اش در مدیریت بحران را به طور کامل عیان ساخت. بیان تلخ اتفاقات روی داده در یک خانواده شاید از نظر سعادتمند طبیعی و شفاف سازی به نظر برسد اما صادقانه نیست. فارس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده