shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ 0 0 0 0 0 0 صرفا" جهت بالا اومدن تاپیک کیسه کشا و یادآوری خاطرات 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ 0 0 0 0 0 0 صرفا" جهت بالا اومدن تاپیک کیسه کشا و یادآوری خاطرات این شش تا سوراخ یعنی چی 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ این شش تا سوراخ یعنی چی بگم ؟ بگم ؟! گناه دارن آخه ... بیان کردن این خاطرات سوراخ دار روی زندگی کیسه کشا اثرات جبران ناپذیره میذاره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بگم ؟ بگم ؟! گناه دارن آخه ... بیان کردن این خاطرات سوراخ دار روی زندگی کیسه کشا اثرات جبران ناپذیره میذاره یه وقت بر نداری عکس ننه بزرگ سر گروهبان قعله....... نشون بدی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ به به داغ دیده های این روزگار این طرفااا میدونم خیلی بده که عهدنامه قهرمانی امضا کنید و الان شانزدهم باشید در واقع باید عهدنامه عدم سقوط رو امضا کنید جدیداً 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ 0 0 0 0 0 0 صرفا" جهت بالا اومدن تاپیک کیسه کشا و یادآوری خاطرات اینم بذار بالا سرت شبا که راحت بخوابی 4 کوچیک نوشتم که یهو از خواب نپری 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بی طرفدارای تنهـــــــــا هنوز روزگار ما سیاه نشده مثل شما که تاپیکتون مورد هجوم طرفداران همه تیم ها قرار بگیره فقط محض خنده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ هنوز روزگار ما سیاه نشده مثل شما که تاپیکتون مورد هجوم طرفداران همه تیم ها قرار بگیره فقط محض خنده این نشون دهنده بی طرفدار بودن شماست:2525s: میبینی تو تاپیکتون تنهایی میای تو تاپیک پر شور هیجان شیاطین سرخ آسیــــــــــــا با این حرفا کاری از پیش نمیبرین کیسه کش های عزیییییییز تنهــــــــــــــــــــاااااا:(50): 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ 0 0 0 0 0 0 صرفا" جهت بالا اومدن تاپیک کیسه کشا و یادآوری خاطرات :ws28::ws28: مرسی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ این نشون دهنده بی طرفدار بودن شماست:2525s: میبینی تو تاپیکتون تنهایی میای تو تاپیک پر شور هیجان شیاطین سرخ آسیــــــــــــا با این حرفا کاری از پیش نمیبرین کیسه کش های عزیییییییز تنهــــــــــــــــــــاااااا:(50): چه حرفایی آخه لُنگی تو که به ما نمیخوری اصلا اگه بخوری هم داغون میشی برو کنار باد بیاد پرس پول لیسی سوراخ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ کیسه کشای 6 تایی این عکسو بذارید سر در تاپیکتون بلکه 4 تا استقلالی سوراخ اینورا پیداشون شد آخه اینجا خیلی تنهایید گناه دارید اصن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ کیسه کشای 6 تایی این عکسو بذارید سر در تاپیکتون بلکه 4 تا استقلالی سوراخ اینورا پیداشون شد آخه اینجا خیلی تنهایید گناه دارید اصن اوخی میدونم زندگی سخته و دیگه نمیتونید سرتون رو بلند کنید ولی تا اونجایی من یادمه آفتابه همیشه قرمز بود آبی بهش نمیاد لُنگ و آفتابه قرمزه قرمزته 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ اوخیمیدونم زندگی سخته و دیگه نمیتونید سرتون رو بلند کنید ولی تا اونجایی من یادمه آفتابه همیشه قرمز بود آبی بهش نمیاد لُنگ و آفتابه قرمزه قرمزته تو اگه چیزی یادت میموند که کیسه کش نمیشدی! مگه میشه آدم این همه خاطرات سوراخ شدنو یادش بمونه و استقلالی باشه همچنان؟! آفتابه هم که تنها کاپ برازنده ی استقلالیاست همه میدونن چه رنگیه آقا خسته شدیم یه کیسه کش تازه بفرستید دیگه این Mr. Specific چیزی ازش نموند مثه پرچم شیش تایی ها سوراخ سوراخ شده 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ تو اگه چیزی یادت میموند که کیسه کش نمیشدی! مگه میشه آدم این همه خاطرات سوراخ شدنو یادش بمونه و استقلالی باشه همچنان؟! آفتابه هم که تنها کاپ برازنده ی استقلالیاست همه میدونن چه رنگیه آقا خسته شدیم یه کیسه کش تازه بفرستید دیگه این Mr. Specific چیزی ازش نموند مثه پرچم شیش تایی ها سوراخ سوراخ شده اووووووووووووخی من نمیدونم چرا شما دلتون به یه نتیجه در سال 52 خوشه که اون موقع اصلا وجود نداشتید اووووووووووووووخی ببین دیگه چقدر ضعیف هستید که دلتون به سال 52 خوشه. یعنی هیچ چیزی به جز اون ندارید. فقط یه نتیجه. ولی کو قهرمانی آسیا؟ اصلا کو رتبه در آسیا؟ اصلا اینا رو ولش کن. امسال و پارسال چتون شده؟ مگه همون بازیکن ها نیستند؟ البته اگه من هم جای شما بودم امکان اینکه از این توهمات بزنم و نتیجه های ماقبل تاریخ رو زیر و رو کنم بود ولی خوشم میاد سنگ پا هستید اونم از نوع قزوینی البته بین لُنگی ها تو خیلی سرسختی اونم نمیدونم چرا؟ شاید از بس خرابتون کرده این تیم لُنگ دیگه بی خیال همه چی شدید و دارید عملیات انتحاری انجام میدید ولی خیلی دلم بحالتون میسوزه لُنگی کیسه کش. خیلی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا شما دلتون به یه نتیجه در سال 52 خوشه که اون موقع اصلا وجود نداشتید دلخوش که نیستیم موندیم بعد این همه سال چرا کسی این رکوردو نشکونده!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دلخوش که نیستیم موندیم بعد این همه سال چرا کسی این رکوردو نشکونده!!!!! پس تیم فتح رو فراموش کردید که 6-0 زده شما رو اینم از رکورد بعدی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ پس تیم فتح رو فراموش کردید که 6-0 زده شما رو اینم از رکورد بعدی کی؟؟/ من یادم نمیاد!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ کی؟؟/ من یادم نمیاد!!!! نباید هم یادت بیاد وقتی بدون مستندات صحبت میکنید باید اینطوری گیر بیفتید 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ نباید هم یادت بیاد وقتی بدون مستندات صحبت میکنید باید اینطوری گیر بیفتید مستندات همون 6تایی معروفه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده