maryam_bah 1612 ارسال شده در 16 آذر، 2011 QUOTE] نوترون نمیدونی پرسپولیسی جماعت هیچ وقت کم نمیاره و همیشه حق داره؟ واقعا نمیدونی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پرسپوليس قهرمان یه روز ميشهخدا ميدونه كه حقشه به لطف يزدان وبچه ها تيم ما قهرمان ميشه قرمز تر از آنیم که بی رنگ بمیریم/ آبی نیستیم که با ننگ بمیریم! احساس می کنم ما واقعا سرخوشیم؟؟؟ :persiana__hahaha: توپ تانک فشفشه این توپ باید گل بشه علامتکه خودت گذاشتی خیلی جالبه 5
felorans666 12046 ارسال شده در 16 آذر، 2011 قرمز تر از آنیم که بی رنگ بمیریم/ آبی نیستیم که با ننگ بمیریم!! 2
lorena 10304 ارسال شده در 16 آذر، 2011 طفلیا ببین بعد باخت چه بلایی سرشون اومد این کارارو نکنید چی کنید؟ 5
maryam_bah 1612 ارسال شده در 16 آذر، 2011 طفلیا ببین بعد باخت چه بلایی سرشون اومد این کارارو نکنید چی کنید؟ چیزی نیست مامان هانی اینا از اثرات شوک امروزه آخه توقع داشتن بیشتر ازینا گل بخورن ؛حالا که ملاحظشونو کردیم و به 2تا اکتفا کردیم این بلا سرشون اومده انصافا خوش تیپیما. :girl_blush2: یعنی امیدی به خوب شدنشون هست؟:icon_pf (34): 3
felorans666 12046 ارسال شده در 16 آذر، 2011 خون تا ابد سرخ خواهد ماند ، البته درون رگهای آبی ! استقلال قهرمان 4
apsh!n 202 ارسال شده در 16 آذر، 2011 با دیدن این اتفاقات یقین پیدا کردم که پرسپولیسی جماعت از رو نمیره و تا ابد حتی اگه ببازه به بدترین شکل تحقیر بشه باز میاد و میگه ما خوبیم:lol::lol::lol: خدایا بهشون صبر بده هذیون نگن ...ولی عجیب ترین نکته اینه که یه هوادار واقعی که تا این حد سوخته و داغون شده چطور می تونه بیاد اینجا پست بزنه 7
mehdi.f 269 ارسال شده در 17 آذر، 2011 تبریک میگم به تمام استقلالیهای باغیرت هرچند تیم سیزدهم جدولو بردن تبریک نداره!!!!:lol::biggrin::lol: 5
b-d 2058 ارسال شده در 18 آذر، 2011 کاش اون عکس رو نگه داشته بودم که فرهاد مجیدی در بازی در کشور های عربی وقتی گل زد زیره پیراهن خودش رو که عکس شیخ عرب بود بوسید . رفته بودم پاسداران ..به مجیدی می گفتند فرهاد دوپینگی.. 3
ارسال های توصیه شده