maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ QUOTE] نوترون نمیدونی پرسپولیسی جماعت هیچ وقت کم نمیاره و همیشه حق داره؟ واقعا نمیدونی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پرسپوليس قهرمان یه روز ميشهخدا ميدونه كه حقشه به لطف يزدان وبچه ها تيم ما قهرمان ميشه قرمز تر از آنیم که بی رنگ بمیریم/ آبی نیستیم که با ننگ بمیریم! احساس می کنم ما واقعا سرخوشیم؟؟؟ :persiana__hahaha: توپ تانک فشفشه این توپ باید گل بشه علامتکه خودت گذاشتی خیلی جالبه 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ آخ كه خستگي از تنم دراومد 6 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ببین شکیرام به عشق پرسپوووولیس قرمز پوشیده :tt2: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ قرمز تر از آنیم که بی رنگ بمیریم/ آبی نیستیم که با ننگ بمیریم!! 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ طفلیا ببین بعد باخت چه بلایی سرشون اومد این کارارو نکنید چی کنید؟ 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اینام طرفدارای پرسپولیسن انصافا خوش تیپیما. :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ طفلیا ببین بعد باخت چه بلایی سرشون اومد این کارارو نکنید چی کنید؟ چیزی نیست مامان هانی اینا از اثرات شوک امروزه آخه توقع داشتن بیشتر ازینا گل بخورن ؛حالا که ملاحظشونو کردیم و به 2تا اکتفا کردیم این بلا سرشون اومده انصافا خوش تیپیما. :girl_blush2: یعنی امیدی به خوب شدنشون هست؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ و اما طرفدارای تیم استقلال 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خون تا ابد سرخ خواهد ماند ، البته درون رگهای آبی ! استقلال قهرمان 4 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ با دیدن این اتفاقات یقین پیدا کردم که پرسپولیسی جماعت از رو نمیره و تا ابد حتی اگه ببازه به بدترین شکل تحقیر بشه باز میاد و میگه ما خوبیم:lol::lol::lol: خدایا بهشون صبر بده هذیون نگن ...ولی عجیب ترین نکته اینه که یه هوادار واقعی که تا این حد سوخته و داغون شده چطور می تونه بیاد اینجا پست بزنه 7 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم به تمام استقلالیهای باغیرت هرچند تیم سیزدهم جدولو بردن تبریک نداره!!!!:lol::biggrin::lol: 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ من که از فوتبال سر در نمیارم........... 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ شیرهههههههههههههههههههههههههه 5 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ من که از فوتبال سر در نمیارم........... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ کاش اون عکس رو نگه داشته بودم که فرهاد مجیدی در بازی در کشور های عربی وقتی گل زد زیره پیراهن خودش رو که عکس شیخ عرب بود بوسید . رفته بودم پاسداران ..به مجیدی می گفتند فرهاد دوپینگی.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده