YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ به اقا مدیر اسبق ...:aghosh:خوبی؟ من همین ورام ... تو کجایی؟ کی بازنشسته شدی؟:icon_pf (34): تازه شدیم وقت کم داشتممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ااا شما که منجم بودی اینجا چه می کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ااا شما که منجم بودی اینجا چه می کنی؟ همه جا هستیم خب دیگه ... 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. سحر هستم. 8 سال کاراته کار کردم. کمربند مشکی دان1 در سبک کان زن ریو! :3384s: خوشبختم از آشناییتون:rose: 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. سحر هستم. 8 سال کاراته کار کردم. کمربند مشکی دان1 در سبک کان زن ریو! :3384s: خوشبختم از آشناییتون:rose: به به بانوی ورزشکار خوبی سحر خانم خوش اومدین آرزوی پیروزی ها درخشان ... چه مقام های کسب کردین بیشتر توضیح بدین ... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ به به بانوی ورزشکار خوبی سحر خانم خوش اومدین آرزوی پیروزی ها درخشان ... چه مقام های کسب کردین بیشتر توضیح بدین ... سلام. مرسی:girl_blush2: مقام استانی زیاد دارم. آخرین مسابقم کشوری بود که مقام سوم کاتای تیمی رو کسب کردم! 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. مرسی:girl_blush2: مقام استانی زیاد دارم. آخرین مسابقم کشوری بود که مقام سوم کاتای تیمی رو کسب کردم! خب درود بر فعالیت خوب شمااااااااااا آرزوی تداوم تلاش و پشتکار شما در مسابقات آتیییییییییییییی ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده