YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سهلام به دوستان و عزیزان ورزش دوست و ورزش کار و قهرمان خوفید ... خب میتونید در این تاپیک گفتگو و حرفهای خودمونی رو در زمینه ورزشی انجام بدین ... البته محبت کنید قوانین و مقررات تالار و گفتگو رو فراموش نکنید ... ممنون از حضور ورزشی شما خوبان ... :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سلام ..... كسي نيست.....:ws2: 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلااام من خيلي ورزش و ورزشكارا رو دوست دارم ولي يه مدت خيلي تنبل شده اصلا ورزش نميكنم:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان ورزشکار و ورزش دوست. 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلامم من ورزشكار نيستم ولي ورزشكاران را دوست ميدارممم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه ي ورزشكارا خيلي دوستون دارم اميدوارم تو تالار ورزش فعاليتون رو شروع كنيد تا تالار ورزش جون بگيره.......:icon_gol: تو اينجا هم كه معلومه.... ميتونين با هم گفتگو كنين.... 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ پس كجايين چرا كسي نيست فعاليت كنه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ همه با هم دعا کنیم که ارسنال بتونه بارسلونا رو ببره ایشالا 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ همه با هم دعا کنیم که ارسنال بتونه بارسلونا رو ببره ایشالا سلام... خوبي؟؟؟ شما رشته ورزشيتون چيه؟ فك نكنم بتونه......باشه دعا ميكنم......:6404: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ [quote=MOJTABA 77;454264 فك نكنم بتونه......باشه دعا ميكنم......:6404: آرسنال برنده میشه :w14: 1 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ رشتم استراحت مطلق و تماشای فوتبالای اروپا اتفاقا هم میتونه شرط میبندی 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ رشتم استراحت مطلق و تماشای فوتبالای اروپا اتفاقا هم میتونه شرط میبندی چه رشته باحالي.... نه شرط نميبندم....... آرسنال برنده میشه :w14: سلام... انشالله.... 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ نه شرط نميبندم....... . خلاصه من حاضرم سر خونه بابام شرط ببندم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ خلاصه من حاضرم سر خونه بابام شرط ببندم منتظر فعاليتت تو تالار ورزش هستم... لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم میخوام در زمینه ورزش فعالیت بکنم 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم میخوام در زمینه ورزش فعالیت بکنم خوب فعالیت کن....خوشحال میشم... 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ پس چرا کسی فعالیت نمیکنه؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ عادل یادت نره ساکت سرورته اینم فعالیت 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ عادل یادت نرهساکت سرورته اینم فعالیت منظورم این فعالیت نبود منظورم اون فعالیت بود... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده