S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ درود ب سمت طرقبه برین. دور برگردون بعد از پمپ دور بزنین. برگردین ب سمت مشهد. فرعی، امام زاده یاسر و ناصر رو برین داخل. مستقیم برین تا ته [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] ی رودخونه نسبتا خوب داره. ک برای ی صبونه شاد و اروم، جای خوبیه. در پناه حق. 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ واقعا دستتون درد نکنه که جاهای دیدنی مشهد رو نشون میدین اهاااااااااااااااای مردم ببینید مشهد چه جاهای قشنگی داره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ فقط دیدن که فایده نداره، بیاید برنامه بزارید ما رو ببرید از نزدیک نشون بدین خب 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ فقط دیدن که فایده نداره، بیاید برنامه بزارید ما رو ببرید از نزدیک نشون بدین خب ادرس هایی ک دادم همه ادرسهای رسیدن ب مقصدی ه هماهنگ شدن با من یکم سخته اما از لحاظ سرعت راه رفتن هم ساعت و روز و اینا از من میشنوید؛ این همه مشهدی؛ ی گروه بزارین برین دیگه واقعا دستتون درد نکنه که جاهای دیدنی مشهد رو نشون میدیناهاااااااااااااااای مردم ببینید مشهد چه جاهای قشنگی داره خواهش میکنم. خیلی جاها هست ک نرفتم هنوز مثلا و متسفانه ارامگاه فردوسی :icon_pf (34): و یا روستای محل تولدش؛ پاژ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ادرس هایی ک دادم همه ادرسهای رسیدن ب مقصدی ه هماهنگ شدن با من یکم سخته اما از لحاظ سرعت راه رفتن هم ساعت و روز و اینا از من میشنوید؛ این همه مشهدی؛ ی گروه بزارین برین دیگه خواهش میکنم. خیلی جاها هست ک نرفتم هنوز مثلا و متسفانه ارامگاه فردوسی :icon_pf (34): و یا روستای محل تولدش؛ پاژ :icon_pf (34): خب در اینده حتما برین جای خوبی هست 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ادرس هایی ک دادم همه ادرسهای رسیدن ب مقصدی ه هماهنگ شدن با من یکم سخته اما از لحاظ سرعت راه رفتن هم ساعت و روز و اینا از من میشنوید؛ این همه مشهدی؛ ی گروه بزارین برین دیگه دقیقا همه همینو میگن ؛ بدون جا انداختن حتی یه " و" 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ دقیقا همه همینو میگن ؛ بدون جا انداختن حتی یه " و" یعنی همه سه جا کار می کنن؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ یعنی همه سه جا کار می کنن؟ نمیدونم ، پس حق دارید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده