S.F 24933 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 درود ب سمت طرقبه برین. دور برگردون بعد از پمپ دور بزنین. برگردین ب سمت مشهد. فرعی، امام زاده یاسر و ناصر رو برین داخل. مستقیم برین تا ته [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] ی رودخونه نسبتا خوب داره. ک برای ی صبونه شاد و اروم، جای خوبیه. در پناه حق. 6
saghar... 6666 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 واقعا دستتون درد نکنه که جاهای دیدنی مشهد رو نشون میدین اهاااااااااااااااای مردم ببینید مشهد چه جاهای قشنگی داره 3
آریودخت 43942 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 فقط دیدن که فایده نداره، بیاید برنامه بزارید ما رو ببرید از نزدیک نشون بدین خب 3
S.F 24933 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 2014 فقط دیدن که فایده نداره، بیاید برنامه بزارید ما رو ببرید از نزدیک نشون بدین خب ادرس هایی ک دادم همه ادرسهای رسیدن ب مقصدی ه هماهنگ شدن با من یکم سخته اما از لحاظ سرعت راه رفتن هم ساعت و روز و اینا از من میشنوید؛ این همه مشهدی؛ ی گروه بزارین برین دیگه واقعا دستتون درد نکنه که جاهای دیدنی مشهد رو نشون میدیناهاااااااااااااااای مردم ببینید مشهد چه جاهای قشنگی داره خواهش میکنم. خیلی جاها هست ک نرفتم هنوز مثلا و متسفانه ارامگاه فردوسی :icon_pf (34): و یا روستای محل تولدش؛ پاژ :icon_pf (34): 2
saghar... 6666 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 ادرس هایی ک دادم همه ادرسهای رسیدن ب مقصدی ه هماهنگ شدن با من یکم سخته اما از لحاظ سرعت راه رفتن هم ساعت و روز و اینا از من میشنوید؛ این همه مشهدی؛ ی گروه بزارین برین دیگه خواهش میکنم. خیلی جاها هست ک نرفتم هنوز مثلا و متسفانه ارامگاه فردوسی :icon_pf (34): و یا روستای محل تولدش؛ پاژ :icon_pf (34): خب در اینده حتما برین جای خوبی هست 1
آریودخت 43942 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 ادرس هایی ک دادم همه ادرسهای رسیدن ب مقصدی ه هماهنگ شدن با من یکم سخته اما از لحاظ سرعت راه رفتن هم ساعت و روز و اینا از من میشنوید؛ این همه مشهدی؛ ی گروه بزارین برین دیگه دقیقا همه همینو میگن ؛ بدون جا انداختن حتی یه " و" 2
S.F 24933 سازنده ارسال شده در 20 بهمن، 2014 دقیقا همه همینو میگن ؛ بدون جا انداختن حتی یه " و" یعنی همه سه جا کار می کنن؟ 1
ارسالهای توصیه شده