Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ جانت فدای خودت.....چطوری ویسکوزیته؟؟:icon_pf (44): سلام...من خوبم ..تو خوبی؟! لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ به زور خیر کنید. زورکی بهشتی شوید. ای خاک بر سرِ من. به کی بگم میخوام برم جهنم؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ به زور خیر کنید.زورکی بهشتی شوید. به کی بگم میخوام برم جهنم؟ این حرفا نیست فقط بهشت میتونی بری:167: لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ فقط همینا نیست. خودتم یه چند وقیه نیستی داداش. یه سری به فقیر فقرا بزن. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی قبض موبایلم رو اس میکنن واسم من با عابر بانک پرداخت میکنم. قبض کامل موبایلمو نمیبینم یعنی کمک به غزه هم جزو پرداختیامه؟؟؟؟؟؟؟ دارم از تعجب شاخ در میارم. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ این واسه دوران جنگ 22 روزه ی اسرائیلتو غزه هست که تلویزیون یه شماره ی پیامکی رو زیر نویس کرد و گفت هر کی میخواد به غزه کمک کنه یه اس ام اس خالی بزنه به اون شماره.اتفاقا" واسه منم که اومد تعجب کردم ولی بعدش یادم افتاد به اون شماره اس ام اس زدم. دوستان پست نقل قول گرفته رو بخونید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده