Cinderella 9897 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 جانت فدای خودت.....چطوری ویسکوزیته؟؟:icon_pf (44): سلام...من خوبم ..تو خوبی؟!
ترمه جون 1381 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 به زور خیر کنید. زورکی بهشتی شوید. ای خاک بر سرِ من. به کی بگم میخوام برم جهنم؟ 1
هوتن 15061 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 به زور خیر کنید.زورکی بهشتی شوید. به کی بگم میخوام برم جهنم؟ این حرفا نیست فقط بهشت میتونی بری:167:
Fakur 9754 ارسال شده در 19 آبان، 2011 فقط همینا نیست. خودتم یه چند وقیه نیستی داداش. یه سری به فقیر فقرا بزن.
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 20 آبان، 2011 وقتی قبض موبایلم رو اس میکنن واسم من با عابر بانک پرداخت میکنم. قبض کامل موبایلمو نمیبینم یعنی کمک به غزه هم جزو پرداختیامه؟؟؟؟؟؟؟ دارم از تعجب شاخ در میارم.
alimec 23104 ارسال شده در 20 آبان، 2011 این واسه دوران جنگ 22 روزه ی اسرائیلتو غزه هست که تلویزیون یه شماره ی پیامکی رو زیر نویس کرد و گفت هر کی میخواد به غزه کمک کنه یه اس ام اس خالی بزنه به اون شماره.اتفاقا" واسه منم که اومد تعجب کردم ولی بعدش یادم افتاد به اون شماره اس ام اس زدم. دوستان پست نقل قول گرفته رو بخونید
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری