pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ تاپیک محترم آپ شو لطفا..... غمگين شدي؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ من وقتی خیلی ناراحتم میرم بیرون و حد فاصله سی و سه پل تا خواجو رو راه میرم وقتی بر میگردم خیلی حالم بهتر میشه . 1 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ وقتي دلت گرفته؟؟وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ چيکار ميکني؟؟؟ گلیه میکنم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ من وقتی خیلی ناراحتم میرم بیرون و حد فاصله سی و سه پل تا خواجو رو راه میرم وقتی بر میگردم خیلی حالم بهتر میشه . ما که پل خواجو نداريم چيکار کنيم؟؟ گلیه میکنم :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ ما که پل خواجو نداريم چيکار کنيم؟؟ نمی دونم معمولا با راه رفتن قرار گذاشتن بیرون حال و هوای آدم عوض میشه . 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ غمگين شدي؟؟؟ اگه نمیگی اسپمه جوابتو بدم.... :banel_smiley_4: شوما دیر رسیدی...اون موقع که من این تاپیک آپ کردم یه تاپیک مشابه دقیقا تو صفه اول بود...میخواست سهیل ببینه و در صورت نیاز اون یکی رو حذف کنه...چون شوما زودتر این تاپیکو زده بودی... 1 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ وقتي دلت گرفته؟؟وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ چيکار ميکني؟؟؟ الا به ذکر الله تطمئن القلوب ... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ اگه نمیگی اسپمه جوابتو بدم.... :banel_smiley_4: شوما دیر رسیدی...اون موقع که من این تاپیک آپ کردم یه تاپیک مشابه دقیقا تو صفه اول بود...میخواست سهیل ببینه و در صورت نیاز اون یکی رو حذف کنه...چون شوما زودتر این تاپیکو زده بودی... اين دفعه اگه مدير بودم چند تا امتياز مفتي بهت ميدادم مرسي :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ تاپيک بيا بالا که وقتشه!! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دوباره بيا بالا... :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دوباره بيا بالا... :pichak29: الان غمگینی؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ الان غمگینی؟ آره خيلي وفقط يه نفره که ميتونه با حرفاش خوبم کنه... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ آره خيلي وفقط يه نفره که ميتونه با حرفاش خوبم کنه... خوب برو پیشش:there::there: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به منم بگيد من الان همين مشكل و دارم 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ وقتي دلت گرفته؟؟وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ چيکار ميکني؟؟؟ :ws44: غمت نبینم عمو امشب رو تحمل کن!!! فردا یه صبح تازه است هیچ ربطی به امروز نداره! خورشید رو ببین! با اینکه هر روز بلاخره شب میشه اما صبح باز طلوع می کنه چون یه روز تازه است برو پیش اونی که عاشقشی تو بغلش گریه کن! 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تنها زمانی هست که نمی بینی من وِر بزنم همین موقع است.... یک سکوتی احوالات من رو در بر می گیره..... البته میمیکِ صورت غمگین نمی شه....بیشتر در این مواقع اطرافیان خیال می کنن..در حال طرح ریزی آتشی هستم برای سوزاندن....:gnugghender: خوبه کسی نفهمه غمگینی...چه خوبه فک کنه اصلا یک حال دیگه ای داری... چون اون نقطه آسیب پذیر ترین حالات خودته.... من دوست دارم واسه خودم باشه...با هیشکی شریک نشم.....نمی خوام کسی بیاد دلداریم بده.... خودم یک رفرش می زنم..درست می شم.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده