pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ وقتي دلت گرفته؟؟ وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ چيکار ميکني؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ وقتي دلت گرفته؟؟وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ چيکار ميکني؟؟؟ با خدا قهر می کنم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چه انجمن شل و وليه!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چه انجمن شل و وليه!!!!!!!!!!!!!!! چشه!!!!انجمن به این باحالی!!! خوب بچه ها خداروشکر دپ نیستن.... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من گریه میکنم...:ws44: با خدا هم اصلا حرف نمیزنم...حتی با خودمم حرف نمیزنم...فقط گریه میکنم...گاهی چند ساعت پشت سر هم!!! 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ وقتي دلت گرفته؟؟وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ تازه شدی عین من داداش مونده تا آب بندی شی! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ولي من گريم نمياد!! گریه کن گریه قشنگه...گریه سهم دل تنگه....:ws44: گریه کن دوست گلم،بخدا حالت خوب میشه!!!پی کسی هم نباش که باهاش درددل کنی!!!:icon_gol:گشتم نبود...نگرد نیست.... 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من با خدا دعوا میکنم...:w13: بعد کفر میگم... بعد به غلط کردن می افتم ....:girl_blush2: بعد آشتی:there: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ تازه شدی عین من داداش مونده تا آب بندی شی! چند سالته؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من با خدا دعوا میکنم...:w13:بعد کفر میگم... بعد به غلط کردن می افتم ....:girl_blush2: بعد آشتی:there: با خدا تا بحال دعوا نکردم گاهي اوقات شاکي ميشدم يه حرفايي بهش ميزدم ولي هيچوقت کفر نگفتم مرسي 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چند سالته؟؟ 19 متمایل به 20 . . .! چطور!؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ 19 متمایل به 20 . . .! چطور!؟ پس خوش باش و خوش بگذرون که وقتي به سن من رسيدي پشيمون نشي!! 3 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ پس خوش باش و خوش بگذرون که وقتي به سن من رسيدي پشيمون نشي!! کاش به همین راحتی که گفتی بود . .! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ کاش به همین راحتی که گفتی بود . .! خيلي راحته!! يه نگاه به امضام بنداز!! (اون خاکستريه) 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من وقتی غمگینم اصلا سراغ خدا نمیرم...چون اینجوری ادم از خدا بدش میاد و همش حرفای نازیبا بهش میزنه...فقط تو شادیام میرم سراغش و ازش سپاسگزاری میکنم..:ws21: از وقتی این روالو در پیش گرفته ام کمتر غمگین میشم و غما زودتر از بین میره!!!چون خدا دوست داره باهاش حرف بزنم..:ws37: تجربه منو امتحان کنین... 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ خيلي راحته!! يه نگاه به امضام بنداز!! (اون خاکستريه) بازم ای کاش به همین راحتی که گفتی بود . . .! لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من وقتی غمگینم اصلا سراغ خدا نمیرم...چون اینجوری ادم از خدا بدش میاد و همش حرفای نازیبا بهش میزنه...فقط تو شادیام میرم سراغش و ازش سپاسگزاری میکنم..:ws21:از وقتی این روالو در پیش گرفته ام کمتر غمگین میشم و غما زودتر از بین میره!!!چون خدا دوست داره باهاش حرف بزنم..:ws37: تجربه منو امتحان کنین... من وقتی دز غمم خیلی بالا میره و از حد کنترل خارجه ، گیتار الکتریک گووش میدم تا حالم بهتر شه . . . کلا هر وقت غمگین شم به چیزاایی که علاقه دارم فکر میکنم و ازشون استفاده میکنم . . .! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ولی دیگه همچی تکراری شده برام . . .! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من وقتی غمگینم اصلا سراغ خدا نمیرم...چون اینجوری ادم از خدا بدش میاد و همش حرفای نازیبا بهش میزنه...فقط تو شادیام میرم سراغش و ازش سپاسگزاری میکنم..:ws21:از وقتی این روالو در پیش گرفته ام کمتر غمگین میشم و غما زودتر از بین میره!!!چون خدا دوست داره باهاش حرف بزنم..:ws37: تجربه منو امتحان کنین... من در هر دوحالت باهاش حرف ميزنم ولي امشب ... بعضي شبا اينجوري ميشم! امشب که بگذره احتمالا بهتر ميشم مرسي البت خدا نکنه صبح زود حالم گرفته بشه ديگه تا آخر شب.......... لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من وقتی دز غمم خیلی بالا میره و از حد کنترل خارجه ، گیتار الکتریک گووش میدم تا حالم بهتر شه . . . کلا هر وقت غمگین شم به چیزاایی که علاقه دارم فکر میکنم و ازشون استفاده میکنم . . .! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ولی دیگه همچی تکراری شده برام . . .! ديگه هيچ اهنگي منو آروم نميکنه حتي گوش دادن به قطعات شوپن!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده