vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ ﮔﺮﮒ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ... ﻋﺎﺷﻘﻪ ﻃﻌﻤﻪ ﺍﺵ , ﻧﺰﺩﻳﻜﺶ ﺷﺪ ﺑﻮﻳﻴﺪَﺵ ﺑﻮﺳﻴﺪَﺵ ﻭ ﺑﺎ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﮔﻠﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺩَﺭﻳﺪ... ﺍﻓﺴﻮﺱ " ﺫﺍﺕ " ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﺪ...! 20 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ در مـن گـرگی اسـت خســتـــه از نبـرد های پــی در پــی بــرای زنـدگـی در گـوشـه ی غـاری نشـسـتـه و زخمـهایش را مـی لیـسـد ...! 22 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ ﮐﺴﯽ ﻏﺮﻭﺭ ﮔﺮﮒ ﺭﺍ ﺩﺭﮎ ﻧﮑﺮﺩ ... ﻣﺮﺩﻡ ﻋﺎﺷﻖ ﺳﮕﻬﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺩﻡ ﺗﮑﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ ...! 20 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ گوسفندی بر جنازه گرگی میگریست که اینک با این همه زندگی چه کنم ... ! 19 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ آخرین گرگ گله را آهویي درید که گرگ بخاطر زیبایی چشمانش گیاه خوار شده بود ... / 20 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ تنها گرگی به دندان بگیرد شرف دارد به اینکه سگ های زیادی بو بکشند قلب تو را... 16 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ به نفس های خسته این گرگ نگاه نکن..... دنیا را برای کسی دریدم... که مرا به سگی فروخت / 16 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ گُـــرگ ها را دوست دارم مرگ را قبول می کنند اما هیچگاه تن به قلاده نمی دهند... 11 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ تمام خرگوش های این شهر را من گرگ کرده ام حالا من مانده ام و شهری پر از گرگهای زیبا... / 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ آه دکتر! سرِ من درد بزرگی شده است برهی لعنتیام عاشق گرگی شده است سرد شد از تن من دل به خیابان زد و رفت گرگِ من بره نچنگیده به باران زد و رفت .. آه دکتر! لب او «صبر و ثباتم» میداد بوش «وقت سحر از غصه نجاتم» میداد ! آه دکتر! نفست گم شده باشد سخت است نفست همدم مردم شده باشد، سخت است آه دکتر! سرِ من درد بزرگی دارد برهام میل به بوسیدن گرگی دارد .. دکتر این بار برایم نمِ باران بنویس دو سه شب پرسه زدن توی خیابان بنویس .. 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ مو سپیدم مو سپیدم موسپیدم مو سپید گرگ باران دیده هستم، برف سنگین دیده ام 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ مرد ايگيد مرد يئردن اؤنه ر نامرد اصيل ها مرد اولماز قوردون گؤزوندن اود يانار چاققال – تولكولر قورد بولماز قوردون روحو آج اولور گؤيدن، يئردن باج آلير جانينداكي آجيلار اولار قيامته جن من قورد، سن قورد، اودا قورد دونيا دريا، آدا قورد گزه ر بو دريادا قورد گه لر قيامته جن حاققي وار بوز اوزونده ماياغي وار گؤزونده چارپيشار يئر اوزونده قالار قيامته جن قورد همون گرگ هستش به زبان اذری دوستان گلم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ شب به شب قوچی ازین دهکده کم خواهد شد ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد! 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ زوزه گرگ سنگین تر از هزاران فریاد ...! 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ چوپان قصه ما دروغگو نبود، او تنها بود، و از فرط تنهایی فریاد گرگ سر می داد. افسوس که کسی تنهایش را درک نکرد ، و همه در پی گرگ بودند، در این میان فقط گرگ فهیمد که "چوپان تنهاست" 6 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ در مـن گـــرگـــی اسـت خســتـــه از نبـــرد هـــای پــی در پـــــی بــرای زنـدگـی در گـوشـه ی غـاری نشـســتـه و زخمـهایش را مـی لیـسـد وای از روز انتــــــقــــــــــام همــه را غـــــــار نشــیــن خـــواهـــــم کــــرد . . . 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ گرگ را ، از هیاهوی شب باکی نیست ! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ بــــرای بدست آوردنم خودت را خسته نکن گــــرگ نه قلاده میشناسد نه وفــــــــــا دندان "گــــرد" کنی تو میمانی و گلویی دریده شده هر کجا را صاحب شوی قلب مرا نخواهی شد دنیای من "قلـــــمرویی" به وسعت تنهایی من است... / 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ از گرگ های درنده نمی هراسم که به جسمم حمله کنند! تمامِ ترسم از « آدمهای گرگ نما »یی ست که « روحم را پاره پاره کردند »...! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ این روزها هوا خیلی غبار آلود است؛ گرگ را از سگ نمی توان تشخیص داد ! هنگامی گرگ را می شناسیم؛ که دریده شده ایم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده