vergil 11695 سازنده ارسال شده در 14 مهر، 2015 این روزها در دنیای من گرگها هم افسردگی مفرط گرفتهاند دیگر گوسفند نمیدرند به نی چوپان دل میسپارند و گریه میکنند ... 3
vergil 11695 سازنده ارسال شده در 11 آبان، 2015 يک رنگ بودن در دنيايي که مردمانش براي پررنگ بودن حاضرند هزار رنگ باشند سخت است ! گرگ شدم تا آسان يک رنگ باشم رنگها نمي دانند براي من معنا ندارند ؟ همه جا خاکستريست... رنگ خاکستر خاطراتم , آرزوهايم ، احساساتم... اي کاش زبان رنگها را مي دانستم 3
vergil 11695 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2015 گـــوشه تـــــــا گـــوشه صحرا بخــواب و نهراس گـــــــــرگها...خاطرشان هست که "تـــــــــــو" آهوي مني ! 3
Samira Naderi 386 ارسال شده در 13 دی، 2015 ﮐﺴﯽ ﻏﺮﻭﺭ ﮔﺮﮒ ﺭﺍ ﺩﺭﮎ ﻧﮑﺮﺩ ... ﻣﺮﺩﻡ ﻋﺎﺷﻖ ﺳﮕﻬﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ... ﭘﺎﯾﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺩﻡ ﺗﮑﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ !.. 2
Samira Naderi 386 ارسال شده در 13 دی، 2015 [*=center]من نماد یک آتشم...[*=center] آتشی سرد که گرگی گشته است...[*=center] و با زوزه هایش زمین را بجوش می آورد...[*=center] و با پنجه هایش زمان را میسوزاند...[*=center] من یک گرگم...[*=center] درنده ای وحشی تر از انسان...[*=center] 2
ارسالهای توصیه شده