S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ جاغرق روستایی ییلاقی در ۲۱ کیلومتری شمال غربی مشهد است. این روستا در ۷ کیلومتری جنوب غربی طرقبه واقع شده است. جاغرق دارای آب و هوایی کوهستانی است و دارای باغهای میوه و درههای سرسبز و پرآب میباشد. در این منطقه اقامتگاهها و رستورانهایی برای گردشگران ایجاد شده است.[۱] بنا به قولی قدمت این روستا به پیش از اسلام میرسد. آب و هوای آن معتدل کوهستانی است که وجود باغات میوه و ارتفاعات و درههای پوشیده از گیاه و چشماندازهای زیبا و جذابیت خاصی به این دره ییلاقی بخشیده است. روستای جاغرق علاوه بر رودخانه فصلی دارای چندین رشته قنات و یک چشمه و آبشارهای متعدد است که در حاشیه آن رستورانهایی برای استراحت گردشگران ایجاد شده است. ارتفاع این منطقه از سطح دریا ۱۵۰۰ متر میباشد و بلندیهای آن مناسب صعود برای تیمهای کوهنوردی است. نماد و نشانه روستای جاغرق یک درخت چنار قطور و قدیمی که در وسط روستا واقع شده است که قطر ان حدود۲متر قدمت ان حدود ۷۰۰سال میباشد قبرستان جاغرق مربوط به اواخر دوره تیموریان تا دوره قاجار است و در شهرستان مشهد، بخش طرقبه، روستای جاغرق واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ تیر ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۱۹۴۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. [h=3] منبع : جاغرق - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد[/h]به سمت طربقه برید؛ بعد از طرقبه مسیر جاده رو ادامه بدین تا به جاغرق برسید اونجا دوغ ابعلی بخورین دره جاغرق مسیرهای انحرافی هم داره، بعد از شاخص سیل یک بردیگی به سمت چپ میره ک بکرتر و خلوتره . در طول مسیر بعد از حدود 2-3 ساعت، اکثر جاها قابل نشستن و لذت بردن از محیط کوهستانی ه مسیر خاکی قابل ادامه دادن با ماشین هم هست، تا اوایل مسیر روستای کردینه اگر پیاده برین با سرعت 7-6 کیلومتر در ساعت بعد از 3-4 ساعت به روستای کردینه واقع در وسط مسیر اصلی دره حاغرق می رسین. به نظر من یکی از بهترین و زیباترین محل هایی ک با مشهد هم فاصله چندانی نداره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ یاشا حتما ایندفعه رفتم مشهد سر میزنم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ یاشا حتما ایندفعه رفتم مشهد سر میزنم حتما بیاین مهندس فوق العاده زیباست 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ یاشا حتما ایندفعه رفتم مشهد سر میزنم تجهیزات خاصی نمیخواد، جز ی جفت کفش ک اگه گلی شد، ایرادی نداشته باشه براتون. محیط دره کاملا خانوادگی ه. البته جدیدا شنیدم مد شده برای هر ماشین ورودی می گیرن گمون کنم 3 تومن باشه و اینکه پیشنهاد من اینکه برای صبحانه همون مسیر جانبی ک معرفی کردم رو برید ک البته لازمه از رودخونه رد شید اون ور، کردینه هم ادم رو دقیقا یاد جنگل میندازه. البته یکم راهپیماییش زیاده و برای برنامه نهار مناسب تره امیدوارم تجربه خوبی از سفر ب مشهد پیدا کنید، آبقد هم ی پیشنهاد دیگه اس ک می تونه جالب باشه برای ی روز با نهار در پناه حق 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ تجهیزات خاصی نمیخواد، جز ی جفت کفش ک اگه گلی شد، ایرادی نداشته باشه براتون. محیط دره کاملا خانوادگی ه. البته جدیدا شنیدم مد شده برای هر ماشین ورودی می گیرن گمون کنم 3 تومن باشه و اینکه پیشنهاد من اینکه برای صبحانه همون مسیر جانبی ک معرفی کردم رو برید ک البته لازمه از رودخونه رد شید اون ور، کردینه هم ادم رو دقیقا یاد جنگل میندازه. البته یکم راهپیماییش زیاده و برای برنامه نهار مناسب تره امیدوارم تجربه خوبی از سفر ب مشهد پیدا کنید، آبقد هم ی پیشنهاد دیگه اس ک می تونه جالب باشه برای ی روز با نهار در پناه حق جدیدا اره ورودی میگیرن ولی واقعا قشنگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده