رفتن به مطلب

یه سوال درمورد اومدنت به انجمن ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان برا چی میایید انجمن هدفتون چی هستش

چی میخوایین بگیرین و چی میخوایین بدین .....

چه چیزایی نگهتون میداره و چه چیزایی شمارو منفک میکنه ؟؟؟

بیایین مطرح کنین

میخوام خودتون یه نتیجه گیری کنین ازین جوابهاتون :w16::icon_gol:

منتظرتون هستیم:w16:

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قبلا فقط برای گذروندن وقت و دیدن عکس و گاهیم خوندن مطالب مفید که کم کم شد شرکت تو بحثا و گذاشتن یه سری مطالب که به نظرم خیلی مفید بودن.

الانم برای گذاشتن یه سری مطلب مفید اومدم که به درد من خورده خواستم بقیه هم استفاده کنن.:w16:

فقطم میخوام انرژی بگیرم از اینجا :ws37:

• Like 16
لینک به دیدگاه
قبلا فقط برای گذروندن وقت و دیدن عکس و گاهیم خوندن مطالب مفید که کم کم شد شرکت تو بحثا و گذاشتن یه سری مطالب که به نظرم خیلی مفید بودن.

الانم برای گذاشتن یه سری مطلب مفید اومدم که به درد من خورده خواستم بقیه هم استفاده کنن.:w16:

فقطم میخوام انرژی بگیرم از اینجا :ws37:

ممنونیم که هستین

حتما همینطوره:a030:

هم انرزی میگیرین هم به بچه ها با مطالب خوبتون انرزی مثبت میدین بازم ممنونیم دوست من:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام دوستان برا چی میایید انجمن هدفتون چی هستش

چی میخوایین بگیرین و چی میخوایین بدین .....

چه چیزایی نگهتون میداره و چه چیزایی شمارو منفک میکنه ؟؟؟

بیایین مطرح کنین

میخوام خودتون یه نتیجه گیری کنین ازین جوابهاتون :w16::icon_gol:

منتظرتون هستیم:w16:

سلام

اولش دنبال یه مطلب برا دانشگاه بودم که مجبور شدم برا دانلودش عضو بشم :whistle::whistle::whistle: :ws3:

اولین بارم بود که توی این فضاهای مجازی حضور داشتم. ینی قبلش علاقه ای نداشتم که باشم...

بعدم با یه سری از بچه ها آشنا شدم. اون اوایل بیشتر به خاطر دوستام میومدم ولی یه مدت که گذشت، خسته شدم از این روند

یه مدت رفتم که نباشم...:ws37:

دوباره اومدم ولی اینبار سعی کردم یه کم به افزایش مطالب علمی انجمن کمک کنم.:w16: شدم مسئول آموزشگاه شهرسازی...

توی اون بازه زمانی، اون مسئولیت برای من مناسب نبود و متاسفانه زود جا زدم...:hanghead:

به دلیل مشغله های شخصی دوباره رفتم...5 ماه طول کشید:ws37:

الانم که دوباره اومدم:icon_redface:

دلم برا دوستام تنگ شده بود و اینکه دوست دارم از مطالب علمی مرتبط با رشته ام استفاده کنم :w16:

همینا :ws3:

• Like 16
لینک به دیدگاه

من راستش از اول واسه سرگرمی اومده بودم

و تا قبلش هم با هیچ فرومی آشنا نبودم و هنوزم جز اینجا جای دیگه ای نیستم کلا

من کلا تو رشته خودم هیچ وقت نه تلاشی داشتم و نه خواهم داشت

الانم اگر هستم،99درصد بخاطر معدود دوستامه که هنوز تعدادشون از اگشتای یه دست هم فراتر نرفته:icon_redface:

اون یه درصد هم میام مطلب میذارم واسه همون معدود دوستام:icon_redface:

• Like 15
لینک به دیدگاه

من اولین بار توی تیرماه امسال از طریق فک کنم شبکه 1 با اینجا اشنا شدم و چون دنبال چندتا کتاب بودم اومدم و اینجا و عضو شدم

بعدش کم کم با بچه ها اشنا شدم و با بعضی هم دوست و دیگه موندگار شدم تا قبلا هم به صورت خیلی جدی جایی عضو نبودم

الانم هدفم ارتقا تو رشته خودم و تا حدودی هم تفریخ و مطالعات غیر درسی هست:w16:

• Like 17
لینک به دیدگاه

منم اولش تو سرچی که درباره یه مطلب علمی میکردم بااینجا اشنا شدم.بعد عضوشدم وسر میزدم. ولی واقعا از اینکه اینجا عضوشدم خوشحالم.

ولی واقعا ناراحتم که بخش رشته خودم تو انجمن کم رنگه برای همین تصمیم گرفتم خودم برای رونق گرفتن اون بخش تلاش کنم.

تا الان هم بیشتر برای سر زدن میومدم و شرکت تو بحث ها رو هم خیلی دوست دارم. مطالب علمی وسرگرمی انجمن هم خیلی خوبه.ودر کل اعتراف میکنم به انجمن معتاد شدم.:icon_redface:

واقعا انجمن از اینکه یه جوون رو معتاد کرده باید شرمزده باشه:whistle:

ولی تصمیم دارم کمتر سر بزنم تا از درجه اعتیادم کم بشه.:ws3:

• Like 15
لینک به دیدگاه

من از توی سرچ اینجارو پیداکردم ..موندگاریممم تو انجمن به خاطر تاپیکهای طوفان فکری بود که هستی خانوم استارت میزدن ..بعدشم که دیگه از مطالب دوستان هم فیض بردیم ...

• Like 17
لینک به دیدگاه

اولین بار حوصلم سر رفته بود و همینطور تو اینترنت میچرخیدم :whistle:بعدش سرچ زدم خبرهای محیط زیستی جدید....

خوب یادمه خبرش این بود....اون میگو شفاف و بیرنگ بود...

زدم اون مطلبو خوندم بعدم مطالب بعدیو بعد دیدم چقد اخبارو مطالبش با مزس...بعدم عضو شدم...

اوایل فقط برا مطالب درسی میومدم،برا ساخت پاور و تحقیقای دانشگا از بچه های محیط زیستی و مطالب انجمن کمک میگرفتم( که ازشون تشکر میکنم..)

اما رفته رفته بر تعداد لیست دوستان اضافه شدوبقیشم خودتون میدونید...خلاصه معتاد شدم...:icon_pf (34):

از راه نرسیده بدو بدو اول روشن میکردم که سیستم بیاد بالا...بمرور زمان دوستانم رو هم معتاد کردم..

اما بدلایل تهدیدات خانواده که میرم نتو قط میکنم.:vahidrk:..یکم کمرنگ شدم از مرداد هم حضور فعال و وابستگیه شدید به انجمن و بچه های اینجا پیدا کردم..

یه روز نیام کلی دلم برا اینجا تنگ میشه سعی میکنم هر روز شده یه سر کوتاه بزنم...

انجمن مسیر زندگیمو خیلی تحت تاثیر قرار داد...من بهش میگم قسمت..:ws3:

در کل خوشحالم که یه عضو کوچیک از خانواده نو اندیشانم...:icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه

سلام

اول تشکر از سهند جان بابت این نظرخواهی :icon_gol:

خب از روز اولی که اینجا عضو شدم شروع کنم .. توی نت درمورد مطالب غیر مرتبط با این رشته تحصیلیم بودم و انجمن زیرو رو کردم از این تالار به اون تالار از این تاپیک به اون تاپیک از این پروفایل به اون پروفایل ... بالاخره بعضی دوستان جواب اون موضوع مورد نظرمو گفتن و راهنماییم کردن ازشون مچکرم

گذشت و یک چند هفته ای سر نزدم به انجمن ... بعد از چند مدت که برگشتم دوستانی که تو اون مدت زمان پیدام نبود تو انجمن محبت زیادی داشتن و پیغام گذاشته بودن برام , از این جو صمیمی خوشم اومد

از همون روزا بود استارت فعالیت تو انجمن زدم ... قشنگ یادمه اولین تاپیکی ایجاد کردم ... میخواستم یک بحث و تبادل نظر بین بچه ها نواندیشان داشته باشم و حتی برای تک تک کاربرای تازه و فعال و مدیر و مسئول اون موقع لینکشو گذاشتم و دعوتشون کردم به دیدن تاپیکم .. یکی از جذاب ترین تاپیک ها برای من همین تاپیک شد

اینم لینک اولین تاپیکم:

شغل‌های برتر مهندسی برای سال 2013

روزهای بعدی با تالار کشاورزی آشنا شدم و شناختم بیشتر شد با بچه های فعال و دوست داشتنی کشاورزی .. بعضی از این دوستان الان خیلی حضورشون کم رنگ شده تو انجمن ولی امیدوارم هرجا هستند موفق و سلامت باشند

اما مهم ترین هدفم رشته تحصیلی خودم ((علوم و صنایع غذایی)) بود بخش صنایع غذایی تالار کشاورزی تقریبا نسبت به بقیه بخش ها کم رنگ تر بود .. پیش خودم تصمیم گرفتم این بخش از تالار کشاورزی احیا کنم و تاپیک های علمی و بروز تا الان قرار بدم .. چون هم دوستان دیگه استفاده ببرند و هم خودم درس هایی که میخونم بهتر درک کنم

در کنار همه اینا دوستان خوب و با معرفتی هم پیدا کردم تو انجمن

• Like 15
لینک به دیدگاه

به یمن اقدامات موثر دولت قبلی دانشگاهها در دریافت مقالات از پایگاههای علمی بین المللی دچار مشکل شدند. این شد که افتادم تو نت دنبال راهکاری برای دریافت مقاله.. یه درخواست دادم دیدم دوستان جوابم رو دادند و لینک مقاله رو گذاشتن...اینجوری بودم(:w58:) دو بار دیگه درخواست مقاله دادم. بعد تاپیک باب اسفنجیک(گ) همین Ikaros رو دیدم.. یاد گرفتم اون موقع خودم مقاله بگیرم سپس سعی کردم منم به بچه هایی که مقاله میخوان کمک کنم.:ws3: چندتایی گذاشتم بعد یه مدت دیگه نیومدم... بعدش یه روز تو ایمیل م پیغام خصوصی از نواندیشان اومد که در تاپیک ترجمه مشارکت کنم. بعد هم تاپیک مشترک بین مهندسی شیمی و مکانیک .

بعدم همینجوری الکی میومدم تا ارتباطات یک مقدار بیشتر شد ...

الان هم هنوز حس خوبی نسبت به اینجا دارم سعی می کنم بیام یه چرخی بزنم مخصوصا که یه برهه ای فقط از اینجا خبرای روز رو دنبال میکردم.

البته راستش هنوز هم دلیل اصلی اومدنم رو نمی دونم:ws52:

خلاصه دولت نهم و دهم منو به اینجا کشوند و با وجود پایان یافتنش هم من همچنان موندم:hanghead:

• Like 14
لینک به دیدگاه

سلام؛

چه تاپیک جالبی:a030:

من هم به گمانم داشتم دنبال موضوع مرتبط با رشتم میگشتم که عضو سایت شدم:whistle:

و اوایل زیاد فعالیت نداشتم و مشغله درسی زیاد اجازه نمیداد که خیلی سر بزنم اما اغلب سوال درسی داشتم میومدم میپرسیدم... بعد کم کم یخم باز شد تا حدودی مشارکت میکردم اما کمرنگ چون وقت نمی کردم ولی درسام سبک شد میام و دوست دارم به دوستان کمک کنم و چیزی هم یاد بگیرم.

و بتونم مفید باشم:ws37:

• Like 15
لینک به دیدگاه

خب حالا من ميگم.. كامل تر.. روزي كه عضو انجمن شدم. دانشجو بودم.. و اون زمان با نام گياه دوست مشغول به فعاليت بودم.:ws37:

و در يكي از انجمن هاي ديگه .. فعاليت ميكردم.. وقتي وارد انجمن نوانديشان شدم. خيلي خلوت بود.. و تاحدودي هيچ كس با همديگه كاري نداشتن.. و من يه سري تحقيقاتمو انجام ميدادم يادم نيست زياد ولي دختر شمال بود كه مطالبي در زمينه گياهان دارويي گذاشته بود.:a030:و مطالب عالي و خوبي هم بودن دستشون مرسي:icon_gol:

و من هم اومدم مطلب گذاشتم ديدم. چه جالب ميشه با مطلب گذاشتن به همه دوستانمون كمك كنيم...:w16:

بعد از يه مدت وقفه افتاد بين اومدنم به اينجا دسترسي به نت نداشتم چون دانشجو بودم و محل تحصيلم بايد به كافي نت مراجعه ميكردم. و خيلي به خاطر شرايطمون نميتونستم برم كافي نت..و بعد دوره بيماريم كلا از انجمن دور شدم :hanghead:

و يادمه كه اومدم وارد بشم رمزمو يادم رفت وهركاري كردم وارد نشدم.:icon_pf (34):

چندباري ا طلاع دادم به مديريت انجمن ولي جوابي دريافت نكردم.:whistle:

با نام يوزر ديگه شكلات تلخ وارد شدم. بازم بعداز يه مدت رمز اونم يادم رفت اون زمان يه دوست خيلي ماهي داشتم به نام گرافيك و كاميار.. ...:sad0:

كه فكر كنم سال پيش بود.. چون كارشناس برنامه راديويي شدم وبايد مطالب جمع اوري ميكردم در زمينه رشتم باز مراجعه كردم به نوانديشان..و اينكه كارم در زمينه پزشكي و طب سنتي شروع شد كه با دوستاي خيلي خوبي اشنا شدم.. و سركار گذاشتن داييمو..:whistle: دوستاي ديگه اي كه پيدا كردم والان يكي دونفرشون از دوستان صميمي بنده ميباشن..:w16: و اگرچه كم رنگ شدن حضورشون از دور ميبوسمشون....:icon_gol:

و بعد تصميم گرفتم به تمام كساني كه يه روزي مثل من دنبال مطلب ميگشتن .. و پيدا نميكردن.. تصميم گرفتم فعاليتمو يكي در انجمن نوانديشان وديگري نميدونم تبليغ ميشه يانه اسمشو نميگم فعاليتمو انجام دادم.. و چون لياقت نواانديشان و ميتينگهايي كه بادوستان داشتيم و از نزديك زيارتشون كرديم و اين اشنايي صد درصد شد تصميم گرفتم.. در انجمن بمونم.. و حتي ترك انجمنهايي رو كردم كه الان خواهان برگشت من هستن.:w16::a030:ولي سربهشون ميزنم درحد جواب دادن سوالات علميشون.:a030: ولي با شرايطي كه داشتم و دارم نميتونستم كل وقتمو براي همه انجمن ها قرار بدم.:hanghead:

. واز اين رو كه نوانديشان جمع صميمانه و دوست داشتني داره سعي كردم در اين انجمن بمانم.. و مطالب علميمو در اختيار دوستاي گلم و دوستان گلم قرار بدم. اميدوارم تمام مطالبي كه در انجمن قرار ميدم. مخصوصا علمي همه مورد استفاده دوستان قرار بگيره و قرار گرفته باشه...:a030:

نوانديشان براي من.. نوانديشان براي همه..:ws3::icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...