Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ دوس دارم یکم حوصله م بیاد سرجاش این ترجمه ای که دستمه تموم کنم.دارم بدقول میشم... 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ دوس دارم زودتر همه چیز خوب خوب خوب بشه نکه الان خوب نباشه ها نهههههه الان فقط خوب خوبه.یه خوب دیگه کم داره :hapydancsmil: دوس دارم حس پیدا کنم باز بیام اینجا مطلب بذارم کلی مطلب جدید بخونم و یاد بگیرم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ دوست دارم كه خواهرزادم خوب خوب بشه و هيچ چيزش نباشه.. 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دوس دارم هر لحظه ای که میگذره همه مون به انسانیت نزدیک و نزدیک و نزدیک تر بشیم ... آمین 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دوس دارم مثل قدیم حس و حالم خوب بشه... بی دغدغه و از ته دل بخندم! بلند بلند! مثل وقتایی که میخندیدم و خواهرم میگفت وقتی میخندم، از خنده من، خندش میگیره 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دوس دارم هیچکس تو دلش درد نداشته باشه..... 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ خیلی دوس دارم بعضی از بروبچه های نو اندیشان رو از نزدیک ببینم... 4 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ خیلی دوست دارم کشورم آروم باشه و دور از هرگونه خشونت وتعصب بی حساب 4 لینک به دیدگاه
h.tajalli 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دوست دارم این ترم معدل الف شم ... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دوست دارم این ترم نه بیافتم نه مشروط شم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دوست دارم برگردیم به دوران پر افتخار ایران به افتخار ... چیزی که الان نایاب شده 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ دوس دارم بی اعتمادی بین زوجا وجود نداشته باشه... 4 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ دوست دارم هر خبری ک می شنوم خبر خوش باش هر کسی رو که می بینم شاد باشه دوست دارم حال روحی همه عالی باشه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ دوس دارم این یه هفته زوووود تموم بشه برم مسافرتم...اوووووف. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده