masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 22 فروردین، 2015 دوس دارم هیچکس تو بیمارستان نباشه.... اخ گفتي.... الهي امين 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 22 فروردین، 2015 دوس دارم همه دانشجوها همه نمره هاشون خوب باشه...بالای15باشه 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 دوس دارم عید زودتر برسه....خسته شدم از زمستون بدون برف. 3
uzf 1982 ارسال شده در 28 فروردین، 2015 دوست دارم یه جزیره پیدا کنم دور افتاده برم اونجا تنهای تنها بشم رابینسون کروزو 4
m.sh1992 2210 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 دوس دارم واس شوهره آیندمکلی شال گردن ببافم.... نچ نچ نچ نچ.. دخترم دخترای قدیم.. اسم شوهر ک میومد سرخ و سفید میشدن.. حالا تو هنوز نیومده بشین شال بباف براش دوست دارم همه جوونا خوشبخت بشن.. ب معنای واقعی کلمه خوشبخت بشن 4
Tamana73 28837 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 نچ نچ نچ نچ.. دخترم دخترای قدیم.. اسم شوهر ک میومد سرخ و سفید میشدن.. حالا تو هنوز نیومده بشین شال بباف براش دوست دارم همه جوونا خوشبخت بشن.. ب معنای واقعی کلمه خوشبخت بشن شووووور نخواستیم بابا. فدایی داری آجی. +دوس دارم کسی که با شوخی دیشب ناراحتش کردم و قهر کرده آشتی کنه مثل سابق بشه باهام...... 3
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 دوست دارم كه ديگه اين دنيا نباشم.. كامل ببوسمش بزارم كنار
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 دوست دارم.. نه ديگه هيچي دوست ندارم............................................................... 2
h.tajalli 226 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 دوست دارم این ترم معدل الف شم ... معدلم الف شد :)))))))))))) الانم دوست دارم همه ی آدم هایی که در این کره خاکی نفس می کشند و زندگی میکنند تــــــنـــــدرســــت باشند 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری